Bilder,

Nu är jag hemma och kan passa på att lägga in bilder. Dessa är bara på lägenheten innan...



Medaljongtapeter i brunt/beigt och ekgolv. Dörr till garderob, vardagsrum och balkong.




Blåblommig tapet med blå heltäckningsmatta. Dörr till hall och balkong.




Den sexiga hallen med röd/svart blommig tapet och kräk-grön heltäckningsmatta. Så jäkla mycket snyggare med betongväggarna om man jämför.



Det var allt just nu...har inte haft tid att lägga över fler bilder till datorn. Det får jag ta en kväll när jag har tid över och inte har lust att slösa den på att vila ut. =)

/ Sandra



Hejsan,

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Har inte riktigt haft tid alls. Har inte nu heller, men vad gör man inte för fansen ;)

Har inte tillgång till mina bilder nu, annars hade jag lagt in lite byggbilder. Jag får helt enkelt berätta lite istället.

Gjort:

2 rivna väggar
1 uppbyggd vägg
alla tapeter rivna
köket rivet
garderober i hall rivna
nytt kök beställt
el i vägg dragen
el i tak dragen
gips i tak uppe
halva spacklingen klar
golv i sovrum, datarum och vardagsrum slängda

Det är massa där emellan som är gjort. Allt som är inhandlat vad gäller kablar, gips, spånskivor, verktyg, elrör etc. Alla tripper till tippen som gjorts. Städning varje dag ungefär. Förråden som städats. Packning av gamla lägenheten.
Det är en del som gjorts och som ska göras.

Och som det inte skulle räcka, så har jag börjat plugga också. Jag har velat bli frisör i sååå många år och nu har min tid kommit. Heltid är det i ca 9 månader. Det är väldigt intensivt nu i början och samtidigt jättekul. Vi har för många raster tycker jag, men i slutet på dagen vill man bara hem för att man är fullproppad med information och intryck.

Men ingen tid för vila, för även om det är kul att plugga och vi måste renovera så fort vi bara kan, så har jag gått och skaffat mig ett extrajobb också. Panduro på Centan. Det är skitkul och nytt. Man vill köpa allt och pyssla med allt. ca 3 av 4 helger i månaden jobbar jag. Men man behöver ju pengarna som student. Och eftersom det är helger, så är det 100% OB =)

Sen måste jag säga att vi inte har tid för så mycket annat än att äta, duscha och sova. Så mina vänner...jag är hemskt ledsen att jag försummar er mitt i allt detta. Jag tar inte direkt initiativ till att höra av mig, men jag blir jätteglad när ni gör det =) Kul att få höra vad ni hittar på och att få snacka om något annat än gips och el, klippning och färg, smycken och scrapbooking.

Jag lovar ALLA att bjuda hem dem på middag någon gång när vi är klara (Kan betyda mycket, eftersom vi inte ens kommer renovera badrummet nu hehehee).

Kommer blogga mer sen när allt detta lagt sig lite och vi flyttat in. Siste Maj måste vi vara ute ur den gamla och inne i den nya. Kommer behöva flytthjälp, så jag återkommer när jag vet mer, men ta ledigt de sista veckorna i Maj Mouhahaha! Efter det åker jag, älsklingen, syrran och mackan, hans syster och hennes kille till huset i Spanien för lite avkoppling. Väl förtjänt tycker jag!!!

Kram på er alla tills nästa gång...!!

/ Sandra



RSS 2.0