Utan O

God morgon!

Allt väl idag? Själv är det okej. Hungrig som in i, men känner inte att vi har nått att äta som är normalt. Dricker vatten och äter en banan så länge i alla fall.
Somnade sent inatt. Halv 2 tror jag att klockan hann bli. Hatar att somna ensam hemma. Det är så kusligt. Höll ögonen öppna så länge jag kunde. TVn stod på sleep och lamporna var tända. Just in case.

O verkade i alla fall ha roligt. Jag ringde igår innan jag gick och la mig. Då skulle de gå och lägga sig. De hade tydligen fått dubbelsäng i varje rum allihopa och skulle försöka dela på dem. Sen när de gick in i sitt rum, så fick O dörrhandtaget i handen. Hehe, han skrattade massa och jag tror att han hade druckit en del (fast han sa att han inte var berusad). ;) Skönt att höra att han har det bra i alla fall. Han får i alla fall somna med någon annan bredvid sig. Fan....Hoppas den andra killen snarkar. Mouhahaha. Nä, skojjade bara.
Funderar på att bjuda in någon granne, bara för att jag ska kunna somna på kvällen. Sen kan de gå igen haha.

Jättefint väder idag =)
Ska till Nova kl 15. Ska bli såååå kul. Längtar. Shoppa shoppa shoppa shoppa...

Nä, nu måste jag nog leta upp något att äta =)

KRAM

Bra dag...tur...

Hallåja.
Vaknade och mådde bättre idag än igår. Jävla seg skitdag. Pardon my French!!
Dålig uppdatering idag. Jobbat från kl 9 till 17. Sen träffat Sandra kl 18. Byggde hennes naglar idag. Tog lite tid. Minst 2½ timme. Börjar få in mer snits på det, men smilet får jag inte riktigt in på vitan. Men det är som sagt övning som gäller. Kul att många hör av sig och vill bli övade på. =)
Sandra verkade nöjd. Eller det var i alla fall det hon sa. =)

Bilder:

Denna är när de precis är färdiga och de är insmorda i nagelbandsolja.

image19

Denna är några timmar senare med min bättre kamera. Fast här ser man att vitan inte är perfa och att hon blöder. Ja, jag skadade henne. Hon har torra och fnasiga nagelband och när jag kom åt där med buffern, så skavdes det upp. Jag blev jätte orolig, men hon sa att det hände alltid när hon byggde naglar hos proffs också. Det är bara så hennes nagelband är. Skönt att höra.

image20

Kul att öva. Speciellt när man känner att man lär sig något nytt och det går framåt =)

Nu ska jag snart sova utan O vid min sida. Det är lite jobbigt. Hjälper ju inte att jag och Sandra snackade mörker och spöken innan hon skulle gå. Usch. Hon gick för bara en stund sen (eller ja, sprang rättare sagt. Jag verkar inte vara den enda som blev skrämd). Vi var ute och gick en lång runda ner till hanmen efter vi byggt naglarna. Det var mysigt. Kände mig jättenyttig. Behöver röra mig mer. Speciellt nu när man känner att sommaren kommer så snabbt. Det är ju snart midsommar liksom.

Hehe, läste min mammas kommentar på förra inlägget. Hehe, hon är för rolig. Lite löjlig, men det kan ju inte hon hjälpa, hon var ju bara 5 år när hon fick mig tydligen. Inte lätt att fylla 29 ;) Hehehe....Puss på dig mamma.

Ja, imorgon är det shopping som jag tjatat om några dagar. Det ska bli kuligt. Har längtat. Fast jag stör mig på att jag inte kan shoppa för så mycket eftersom 3000 gick på bilen direkt. Tänk om man bara fått smälla det på kläder och smink och lite saker till hemmet. Så looooligt det hade varit.

Nä, nu ska jag försöka sova om inte spökena kommer och tar mig!!

Natt och god kram ;)

Gash...

Vad är det för fel på mig idag? Verkligen inte min dag. Vill somna och vakna upp till en bättre dag. Fast då har ju O åkt och kommer inte förrän på fredag. Och då ska jag jobba hela helgen. SUCK!!

Hatar att ha dåliga dagar, för jag vet att det bara är jag som kan göra dem bättre, men eftersom man är på sånt crappy humör, så orkar man inte lyfta upp sig själv. Det är asjobbigt. Så mår man ännu sämre för att man inte kan glädja sig själv. It´s a catch 22.

Snart ska jag i alla fall lägga mig och sova. O sitter med hemsidan och jobbar som vanligt. Imorgon kommer vi inte hinna säga hejdå knappt. Så himla tråkigt. Sen kommer han vara upptagen, så kan ju knappt ringa honom. SKIT.

Nä, usch, nu känner jag att jag bara spyr galla över allt och alla, så jag lägger ner!!

Hörs imorgon, då jag har bestämt att det ska bli en bättre dag. Ska ju få träffa min gamla vän Sandra då =) (Nä, hon är inte gammal, hon har bara varit min vän väldigt länge).

KRAM och Skit ner er ;)

Svara på kommentarer?

Hur svarar man på kommentarer? Kan man bara göra det i inlägg? Eller kan man inte maila de som skriver? Skriver de in sina mailadresser förresten? Hmmm....


Karro: Nä, har inte haft en bra dag. Trisst dag och jag vill att den ska vara över, så jag kan få jobba igen haha...

Så klart

Är inte killar ganska smarta? O kom på att han hade slut på kläder nu när han ska resa bort ett par dagar. Varför tänker inte killar på det innan och tvättar i god tid? Nu fick han åka hem med en tvätt till sina föräldrar och så har jag fått tvätta lite kläder för hand i handfatet på toaletten. Kommer nog få armvärk hehe.
Får hoppas att kläderna blev rena och fina. Om inte, så blev i alla fall handfatet skinande rent hehe. (Jo, klart jag skrubbade det innan jag började tvätta kläder, jag är väl inte äcklig?,Fast det var ju inte så smutsigt från början.)

Nu är det matdags...Får se vad det blir för kulinariska läckerheter ikväll. Ska äta ensam, känner inte så stor inspiration till att laga någon större middag.

Ska nog träffa Sandra imorgon förresten. Det var evigheter och längesen vi träffades. Ska bli kul att ses. Hon tar förmodligen med sig lite käk. =) Sen vill jag ut och gå. Måste röra på mig mer. Får panik på bikinikilona. De försvinner aldrig. Fast jag anstränger ju inte mig direkt. Jag gör ju som sagt precis tvärtom hehe.

Nä, snart svälter jag! Sugen på choklad som vanligt....;)

KRAM

Onödig dag!

Fan...nu har jag inte gjort någonting idag. Som vanligt när jag är ledig. Visst vill man vila ut och egentligen har jag inget jätteviktigt att göra, men stör mig ändå, för jag blir så seg och sen ikväll kommer jag ha så mycket energi så jag inte vet vad jag ska göra med den.

Vad ska jag göra? Ge mig tips? På nått som inte är tråkigt...!! Hehe...

Nähäpp...

Då fungerade inte länken till nagelsidan, men ni hittar nog själva. =) Den är asgrym!

KRAM

Ledig dag!

God morgon!!

Nä, jag fattar ingenting av förklaringarna till hur man lägger in bild. Sorry. Tack ändå, verkligen! (Blir så glad över att någon kommenterar över huvud taget. Jag vet ju hur många det är som läser, men det är inte många som kommenterar!). Men jag får fråga O som faktiskt är expert på området (www.rentljud.se). Men idag har han inte tid. Imorgon åker han iväg tills på fredag med sitt jobb och ska umgås. Så jag är helt ensammen här hemma. Eller njae, ska ju jobba och shoppa =) Men på kvällarna. Så ska man försöka somna i en mörk lägenhet ensam. Usch!

Blir inte till att bygga naglar idag eftersom Frida inte kände sig så bra. Ska förmodligen göra det på söndag istället. Får se vad vi får tid till.

Har hittat massa snygga naglar på en blogg. Tänk om man varit så duktig.

image18

Titta så snygga de är.
Sidan är: http://blogg.aftonbladet.se/16302
Kolla in den =)

KRAM

Bild?

Någon som vet hur man lägger upp en bild? Alltså på sig själv i sidan? Hmmm.....*funderar*....

Sovit gott?

För det har inte jag. Somnade inte förrän vid 3. Tur att man börjar 12. Hittade min kalender på sminkbordet. Jättesynlig. Mitt huvud var inte med mig igår om man säger så hehe.

Det öser ner regn och jag har ingen aning om vad jag ska klä på mig för något. Min garderob känns helt tråkig. Behöver ha nya kläder ;)
Fan att jag var tvungen att lägga 3000 på bilen. Annars kunde jag shoppat för dem. Har ju ändå lite att handla för, men 3000 mindre? Ahhh, hur ska det gå? Ska ju till nova med mamma och syrran på torsdag, så då får jag spendera lite. Idag ska jag köpa linsvätska och mat. Imorgon nagelsaker och gitarrstämmare. Så det blir ändå lite shopping i dagarna. Men nu känns det som om man har lite lön igen. Fast jag inte har det. Fick ju mer denna månaden än alla andra månader sen 2 år tillbaka. Sparade iofs en del, för jag har blivit duktig och sparar. Har kommit upp i en bra summa dessutom. Har bara sparat sen Januari.

Är helt nervös inför jobbet nu. På grund av den nya chefen och för att jag inte varit där på 4 dagar. Känns helt konstigt. Man jobbade hela tiden innan annars. Nu kommer jag knappt jobba (eller jo, men det kommer inte kännas så).

Nä, nu ska jag äta och göra mig i ordning. Sitter på O´s dator, så kan inte lägga in någon bild just nu. Slutar kl 8 ikväll så är inte hemma förrän 9 tiden. Uppdaterar om nya chefen då =)

KRAM

Imorgon

Nu är det imorgon och jag vet inte när jag börjar jobba. Har för mig att det är 11, men hittar inte min kalender, så jag vet inte om det stämmer. Får väl ringa och fråga kl 10. Nya chefen Lina ska börja och det ska bli skitkul att få träffa henne. Jag är faktiskt lite nervös för hur hon kommer att vara och vad hon kommer att säga. Men har hört att hon är världens snällaste och sötaste människa. Så det ska nog gå bra! =)
Ska bli skönt att gå tillbaka till mitt gamla schema. Så har man också tid med mer hemma. För lägenheten förföll nästan när jag inte var hemma och fixade på dagarna. Det är ju bara ca en dag mer som jag ska vara hemma, men det gör mycket på sig.

Jag är seg och vill sova, men jag är inte trött. Nu har jag suttit i sängen så länge, så den är helt varm. Kan inte sova då. Men orkar inte vänta på att den ska kyla ner sig. Ska i alla fall göra mig i ordning inför natten och lägga mig.
Synd att man somnade innan idag, för annars hade jag ju varit tröttare nu. Men ibland får man ha sånna dagar. Ska bli så skönt att vara ledig på tisdag igen. Är ledig Tisdag och torsdag denna veckan. Jobbar helgen. Nu vet alla det som läser bloggen, så slipper ni fråga haha.

Vill hitta på nått kul i veckan. Vet inte vad direkt. Eller jag vet inte....kanske är det för att jag är rastlös nu och inte har gjort något på hela dagen. Men ändå. Orkar inte slöa mer.

Nu ska jag nanna i alla fall...

KRAM

Ähh...Jo...

...jag var nog fortfarande lite berusad innan. För senare mådde jag inte så bra. Tittade lite på serier och åt lite chips och godis från igår. Sen fick jag ont i huvudet. Så jag gick och la mig. Sen gjorde O mat och så åt vi och sen tog jag en tablett och gick och duschade. Sen gick huvudvärken över. Skönt nu när det inte gör ont. Nu mår man perfekt. =)

Skulle ju lägga in någon bild på naglarna. Så det får jag väl göra. Ska göra Fridas naglar på tisdag. Skönt att ha någon att öva på. Säg bara till om ni vill ha bygda naglar, för jag vill gärna öva. Om ni vågar då alltså!!!

image16
Som sagt innan, så är jag inget proffs. Det ser bättre ut för varje gång, men sen är det också jobbigt att göra det på sig själv. Speciellt på höger hand, eftersom jag inte är vänsterhänt. Men måste man öva, så måste man  =)

Måste köpa lite nya saker till på tisdag när jag ska göra Fridas naglar. Hon ville ha "fina" naglar på studenten =)

Nä, nu ska jag googla naglar lite. Se om jag får lite inspiration och förklaringar till vad jag gör fel.

KRAM

Sunday bloody sunday


Godmorgon!!

IDag mår jag jättebra, med tanke på att man drack lite igår. Inte alls bakis. Fast å andra sidan kanske jag fortfarande är full?

Kvällen igår var jättetrevlig. Roliga typer det där. Middagen var god och cheesecaken som Fredde och Ida hade bakat var gudomlig =) Schlagerfestivalen var ju bara löjlig. Fattar inte vad de håller på med. Det är ju inte tävling om vem som sjunger bäst och har den bästa låten längre. Det är inte ens låtar som är det minsta "inne" heller. Vad fan gjorde en skridskoåkare där? Även om han var världens bästa...vad gjorde han där? Vad tillförde han showen? Och sen orkar jag inte kommentera alla lättklädda människor, för jag tror alla reagerar på det själva ändå!

Anyway...Idag vill jag shoppa, men ska nog ändå vänta tills torsdag när jag ändå ska iväg med mamma och syrran. Spenderade ju 3000 på bilen igår. Störigt som in i. Kunde det inte varit något billigare som gick sönder? Aja, fast nu så håller den nog ett tag till ändå. Vilket är jätteskönt.

Ska i alla fall boka tvättid. Ha en bra dag i solen =)


image15

Lördagsgodis

Hallåja!

Idag är det lördag och vi ska ha middagsbjudning (lät vuxet haha). Håller på att städa lägenheten, eller ja, håller på och håller på...jag dammade O´s datorbord och så tänker jag passa på att blogga.

O är just nu och fixar min bil. Bromsarna bak fungerade inte riktigt och vi kollade igår var de helt slut, så vi har fått handla massor till den. Typiskt. Det är alltid så när man har lite extra pengar, så kommer det någon avgift som är exakt den summan eller nått sånt. Som när man kommer få skattepengarna, så kommer det säkert komma någon jäkla utgift på de pengarna. Ska försöka spara dem då. Fast vi ska koppla in tvättmaskinen och jag vill köpa ny matta och sen är det dags för ny tv i sovrummet.

Jaja, ville bara säga hej lite. Är ju praktiskt taget klar med städningen så jag ska göra mig i ordning så jag kan vistas på ICA utan att bli tagen för en uteliggare. Hehe.

KRAM

T.G.I Friday

Hej bloggen!

Yey...Idag är det fredag. Ska fixa mina naglar igen. Tappade alla häromdagen. Sen vill jag shoppa. Har ju fått lönen idag. Men vet inte om jag kommer hinna. Ska ju städa och handla lite inför imorgon, då det är fonduekväll. Sen vill jag ju se mina Girlicious-avsnitt. Har inte alla, men de finns säkert på youtube annars. Fast kvallan där är ju inte den bästa.
Vad ska jag ha på mig ikväll? Min kusin fyller 25 och det är fest. Tänkte vit kjol och vita leggings med min marina tröja och mina vit/blåa seglarskor, men sen kom jag på att jag inte hade leggings. Också därför jag vill shoppa. Så jag kan handla det. Kan också ha vita jeans eller mörkblåa. Men jag äger inget av det haha.

Just nu känner jag mig hyfsat motiverad till att gå ner i vikt förresten, men ändå tar jag inte tag i det. Någon som vill hjälpa mig? Är det någon som testat vibrationsträning? Har hört att man bara ska träna 10-20 minuter och att det räcker. Men att det ska vara sjukt jobbigt. Fan, får ju testa så jag vet själv. Men tar mig aldrig i kragen så jag kan börja. Har gått ner ett kilo i vikt förresten. Har känt det de senaste dagarna, men inte vägt mig, så jag gjorde det i morse. =) Fast jag har mest kännt det i brösten, för de hade blivit mindre, men idag är de skitstora. Större än vanligt. Så jag vet inte. Jag kanske bara inbillar mig, eller så ändas mina brösts storlek heeeela tiden.

Jaja, nu ska jag börja med mina naglar så de blir klara någon gång. =) Kanske kommer en bild sen, vem vet?!

Här får ni en annan bild så länge!

image14

Skitsnygg bikini och kropp. Kommer inte ihåg vad den kostade eller så, men vet att den kommer från Nelly.se.

Have fun in the sun =)

Onsdag + fyra lediga dagar framför mig!! =)


Jaha, då har onsdagen nästan tagit slut. Ledig i fyra dagar nu. Eller ledig och ledig..det är alltid massor man ska göra ändå.

Imorgon är det begravning =( Ser jag inte alls fram emot.

Fredag ska vi fira Ogge som fyller 25 år.

Lördag är det fondue med lite kompisar till O. Kanske blir det schlager också, men tror inte det hehe...Vet ju inte ens vem som är med!

Alltså det här med kassor på ICA, jag förstår inte.
Först står man i kö och får vänta jättelänge. Sen när man kommer fram så ska man betala och sen måste man skyffla ner sina inköpta varor snabbt som fan så att den som kommer efter den som kommer efter mig kan få samma lucka att ta sina varor ifrån. Det hjälpte ju inte idag att killen efter mig knappt hade några varor, så man fick blanda allt möjligt med varandra. Vill ju att varorna ska hålla sig frysta (de som var det i alla fall hehe). Storhandlade, så jag skrapade ihop 5 kassar och sen hade jag lite varor utanför. Sen hade jag ju handlat lite lingondricka på systemet också, så där hade jag sex påsar fulla haha. Är man ledig så är man. Får ju passa på att supa då haha!

Nä, nu är det Pussycat dolls girlisious som gäller.

KRAM

Ny dag, nya tag

God morgon!

Idag är det jobb som gäller igen. Vi var två st hela dagen igår på jobb. Saija kom in en stund så vi kunde äta och sen gick hon igen. Jenny ringde sen och sa att hon inte skulle komma idag och då bestämde vi oss för att vi klarar oss på två ändå, eftersom vi måste hålla in på timmarna. Vi kan ta snabbluncher. Det är ju bara att kalla på den andra om det är något.

Igår kom jag hem och så rensade jag och O avloppen tillsammans, äckligt, men det måste göras. Sen gjorde vi oss lite i ordning och åkte till krogen som har ny ägare (det har blivit jättefint där) och så åt vi gott. Sen åkte vi hem och kollade på lost och sen greys anatomy, fast i slutet av grey så var där inget ljud, så vi kunde inte se hela. Sen skulle vi se ugly betty, men så hade vi nog missat ett avsnitt emellan, så vi sket i det tills vi hade det andra avsnittet att se först. Sen såg vi 21. En film om Poker och att kunna räkna ut vilka kort man får. Den var bra. Slutet gott, allting gott!! Sen började O se Mythbusters och det ville inte jag se, så jag sminkade av mig och gjorde mig i ordning för att sova. La mig i sängen och satte på tvn, men det var inte lönt, för jag var så trött, så jag däckade direkt. Har ingen aning om när O kom och la sig. Vi hade i alla fall många mysiga pussar igår. Mmm...mums...=)

KRAM

På väg till jobb...

God morgon!

Min mat var precis färdig igår när jag skulle kolla till den. En minut kvar var det. Najs. Snacka om tajming =)

Idag är det jobb som gäller. Jenny är sjuk och tror ingen annan kommer komma in för henne idag (här ställer vi upp för varandra som sagt). Så det blir nog att jag och My får stå ensamma och jobba. Men jag tror vi ska klara det. Så får Jenny krya på sig =)

Själv är jag bättre idag. Lite snorig fortfarande, men det är inte så farligt. Jobbigare när man har ont i hela kroppen och feber. Men jag får proppa mig med tabletter hela dagen annars. Ska börja med en frukost från grafitti så fort My kommer. Ska dricka lite The också (hur stavas the? te? thé?) Nåja. Måste gå nu.

KRAM

HIMMA

Skönt att jobba 11 timmar? NÄ....speciellt inte när man gått och blivit förkyld. Jättetrisst. Tror det är för att jag badade pool i söndags, men det kommer så sent. Fick halsbränna häromdagen och fattade inte att jag blivit förkyld. Men sen började näsan rinna och sen ögonen. Sen fick jag lite feber och dålig hörsel. Idag har jag haft jätteont i kroppen och huden. Suck att man ska jobba helg. Annars hade man kunnat vila ut ju.

Sen har vår nya chef tagit ledigt en vecka, så vi fick rubba lite på schemat och JAG får inte riktigt ihop det. För tydligen ligger det på mitt ansvar att ringa in folk. Kan inte någon annan anstränga sig? Jag har fått in folk alla dagar utom tisdagen. Då är det bara två st som jobbar. Jag svär att jag kommer få åka in och jobba då. Men då vill jag vara ledig någon annan dag också. För jag orkar inte jobba så många dagar i rad när jag är sjuk. Jag hade inte klagat annars, för jag är ändå den som jobbar mest just nu och tar flest tider. Men men...vi får väl se när det närmar sig.

Alltså, jag gör fiskgratäng och jag tror den är klar, men klockan har inte ringt, så jag undrar om den kanske stannat. Den gör det ibland. Funkar inte som den ska. Sen ringer den i en minut också. Kan inte få stopp på den. Dålig IKEA timer. Hehe...

Nu måste jag nog kolla så inte gratängen är svart...hehe...

KRAM

Städ dag

Hallåja.

Uppe kl 7 idag för att tvätta på min inte så lediga dag. Tvättiden är slut nu kl 11, så man får ju passa på att tvätta massor. Har ändå bara tvättat 5 tvättar av 9, men man kan ju inte få allt här i världen. Kommer ha tvätt i hela lägenheten sen, för det finns ingen chans att det hinner torka.

Tänkte dra ner till Pappa sen när jag tvättat klart och gjort mig i ordning. Hälsa på lite och fixa bilen tänkte jag. O är ju ganska upptagen nu för tiden och jag kan inget om bilar, så jag tänkte att pappa kunde hjälpa mig. Måste fylla på spolarvätska och pumpa mina däck och sätta på mina nya vindrutetorkare som jag köpte för ett tag sen!! Får se om han är hemma bara. Mamma skulle jobba men pappa hade beredskap i alla fall. Kan ju hända att han måste in och jobba. Fast då kan jag ju köra honom eftersom jag tänkte gå lite på mobilia idag. Måste hitta lite kläder. Bara liiiite....hehe.

Tänkte fråga Sandra om hon ville med och gå på mobilia...Ska göra det nu...=)

Nu är det tvätten som kallar. Hoppas lite är torrt i alla fall...!!

KRAM

Modell

Wow...min syrra har precis varit i Malmö och tagit modellbilder. De blev skitsnygga. Hon frågade om jag ville med, men jag sa nej. Fan också haha. Jag tycker sånt är så pinsamt. Kan inte stå framför en kamera. Känns så onaturligt för mig. Men bilderna blev skitsnygga, verkligen.

MIN SYRRA ÄR MODELL =)

Ett tag sen!

Jag har inte skrivit på länge. Kommer knappt ihåg vad jag skrev sist...ska in och kolla....


Just det...Träffade mina tjejer och åt middag. Det var mysigt. Massa snack som vanligt!  =)

Lördagen solade jag och på kvällen har jag för mig att jag och O mös med god mat och film, men det är inte säkert haha.

Söndagen åkte vi hem till Os syster och solade och badade i poolen med hennes barn. Eller det var bara jag och Thea som badade. Killarna var fega hehe.

Sen har jag jobbat och idag är jag ledig. Skönt. Har gjort jättemycket på jobb. Städat massor tills den nya chefen kommer imorgon! Hoppas hon kommer trivas. =) Tydligen kände Os syster henne.

Idag är det städ och tvätt för hela slanten. När jag inte går hemma var och varannan dag så blir inte lägenheten städad och kläderna tvättade och disken diskad. Märkligt !!! Hehe, men jag förstår just nu, för O har jättemycket med jobbet. Tråkigt bara att man alltid ska göra sånt när man är ledig. Jag vill ju också vara ledig och bara slappa.
Ledig imorgon också. Måste in till stan (eller ja, VILL i alla falll) och köpea lite saker. Vill hem och hälsa på MaPa också. Ska ringa sen och se om de är lediga. Kan kanske åka in till dem imorgon annars, efter jag har tvättat.
Hmmm....men nu ska jag fortsätta städa. Har en del att göra...puh!!

KRAM

Freeedag!!

Jaha, då var det fredag igen och man slutade kl 15. De e najs!!

Ska fixa lite hemma och sen åka till Emma och sen ska vi ut och äta. Ska bli kul att träffa mina flickor. Var ett tag sen nu. Imorgon blir det nog solning för hela slanten. Hoppas jag inte bränner mig bara. Måste fixa min bil också. Vet inte vad som är fel på den, men den låter för jävligt när man bromsar. Dessutom ska jag kolla oljan och fylla på spolarvätska och sätta på mina nya vindrutetorkare. Så jag har en del att göra på den. O får ju självklart hjälpa mig om han vill ;)  Snäll jag är!

Nä, nu ska jag sätta igång en disk så vi har rena glas till imorgon. Ska bädda vår säng som fick nytvättade sängkläder igår kväll.

Ha en underbar fredag

KRAM

Nice dag!

Jobbat 11 timmar. Kul att jobba med Jenny! Imorgon kanske regionschefen kommer. Undra varför han ska komma! Har inte fått någon anledning eller om han kommer helt säkert. Får se!

Det har varit helt sjukt väder idag. Så varmt. Satt ute på lunchen. Sen åt jag en päronsplitt också. Det är sjukt varmt inne på centret. De har inte igång ventilationen (ac´n) för den fungerar inte. De ska installera den nästa vecka. Förbereder man inte sånt? Eller är det bara jag som tänker så? Jaja, skit samma. Man blir bara helt slut i skallen när det är så varmt. Dricker stup i ett.

Hoppas vädret håller i sig till minst måndag. Jag är ju ledig i helgen och imorgon ska jag träffa Girlsen. Det ska bli trevligt! Sola hela helgen om det blir fint. Men måste ha solskydd. Har inget hemma. Vet inte vilken styrka jag ska välja. Vill inte ha låg, för då bränner man sig. Vill inte ha för hög, för då får jag ingen färg alls. Har lätt för att bränna mig men svårt att få färg. Dilemma!!!!! Kanske får ta något mellan. Mer på ställena man bränner sig lätt.

Ohhh...köpte en väska och en bikiniöverdel idag. Sjukt najs. Ska kanske sola i den i helgen (om det nu blir fint väder). Men det är en bandeau och linjerna kommer nog inte bli fina direkt. Men man får stå ut. Den var sjukt snygg enligt mig i alla fall. Inte alls min stil, men föll för den direkt. =)

Min detox går bra. Kissade tre gånger innan kl 10 i morse. Och det är inte bara några droppar. Det är som när man vaknar på morgonen och är jättekissignödig och måste tömma allt. Skönt. Fast jag äter kasst som in i. Så jag vet inte hur mycket det hjälper. Får se i alla fall...Borde sköta mina matvanor mer.
Man börjar ju få panik nu när man ska ligga ute och sola och man ser ut som en blek valross...

Ohhh...jag hoppade studsmatta igår. Sjukt kul. Som jag skrattade. Fick inte upp O i den, men hoppade med hans systerdotter. Jag tyckte nog det var mer kul än vad hon tyckte. Och hon är 4 år haha. Wiiiee...vill till tommelilla och hoppa på den stora hoppkudden...=) Wiiiie...

Nä, nu ska jag nanna. O kom precis hem och jag har sett Gossip Girl. Spännande är det. Blir helt galen. Man fick reda på värsta grejjen. Ohhh...längtar tills nästa avsnitt.

NATTI NATTI ;)

image13

Tisdag!

Jaha, då har man jobbat 11 timmar. Var helt slut de sista timmarna. Trodde knappt jag kunde köra hem. Men det gick. Fast min bil också är sönder lite. Vet inte vad som är fel, men det låter som bromsarna bak. Får kolla upp det i helgen. Behöver en domkraft och en pojkvän till det. I alla fall så var jag helt speedad (uppe i varv) när jag kom hem så jag tog tag i lite städning. Städade alla rum mer eller mindre. Plockade undan överallt. Dammsög inte alltså!

Började på min detox igår kväll. Har svettats lite idag och så har jag fått massa finnar. Antar att jag får många fler imorgon och resten av veckan, men jag får stå ut.

Har köpt fler berlocker till mitt armband idag. Öhhh....oj, glömde berätta. Köpte ett berlockarmband häromdagen =)
Wiiie, silver är det. Så klart!

Imorgon jobbar jag, älsklingen och Lisa. Ska bli skönt. Har massor att göra dock, men det löser sig. Slutar tidigt. Eller ja. 17, men ändå...det är tidigt om man jämför med 20.15 som vanligt.

Köpte ett par skor idag. Får nog byta en storlek, men annars var jag nöjd. De är svarta. Från DinSko.

Snackat med syrran i telefon precis. Hörde lite om hennes stockholmsresa. Den verkade vara lugn och skön.

Fan vad tråkigt inlägg. Nä...nu ska jag lägga in kläder i byrån. Har ju vikt massa tvätt och nu ligger det i hela sängen.

O kommer inte hem förrän i natt. Han jobbar med Tobbe och Fredrik. Sen ska sidan vara uppe. Gå in och beställ massor nu.

www.rentljud.se


Han är så duktig!! Stolt över honom är jag. Måste fira honom. Någon som har någon underbar idé på vad jag kan göra för honom? För att visa att jag är stolt?
Vi har även fyllt 2½ år och vill fira det lite.
Tips välkomna!

NATTI

Måndag imorgon

God kväll!!

Skön dag idag. Jättevarmt. Cyklade ju hem till Os föräldrar och solade och åt. Blev lite röd hehe. Sen åkte vi hem och duschade och sen åkte O och handlade lite mat och så gjorde vi kyckling-pasta-sallad. Jättegott. Så åt vi det medan vi tittade på national treasure (1an). Skulle egentligen se 2an också, men O hade jobb att göra.

Sen har jag sorterat tvätt och surfat lite. Är ju knappt inne på datorn nu för tiden. Har inte tid helt enkelt. Inte alltid lust heller för den delen. Finns roligare saker att göra.

Tänkte börja på min detox imorgon förresten. Tror jag kommer glömma tabletterna ibland. Det är så typiskt mig hehe.

Det blir mycket kontorsjobb imorgon på jobb. Najs. Fast jag har en del att göra i butiken också. Får vara i butiken de första tre-fyra timmarna innan mer personal kommer, sen kan jag banka och göra veckoavslut och skriva tidrapporterna. Ska bli skönt att få det gjort. Jobbar med det nya schemat denna och nästa vecka, sen återgår alla till sitt normala schema. För då börjar den nya butikschefen. Ska bli skönt att slippa.

Hehe, sist jag jobbade med Jenny så insåg vi att vi var ganska lika och hade haft ganska lika liv. Skönt. Jag visste redan från början hur hon var och det var kul att få det bekräftat. Hehe....=) Bra människokännare där.

Jobbar med henne, Lotta och My imorgon. Gillar jobbtiderna ons, tors och fre. Härliga tider med härliga människor.
Nä, nu måste jag snart lägga mig. Börjar 8 imorgon. Ska göra om kampanjerna. Skummade mest igenom dem innan jag åkte till El Stockholmo. Hade en del att göra har jag för mig. För jag antar att ingen har fixat min kampanj, men att man gör alla andra i helgen eller precis innan. Det är teamwork ;) Jaaa....

Natti...=)
KRAM

Update!!


God söndag mina kära..!!

Nu är det v'äl dags att uppdatera mina senaste dagar. Kommer knappt ihåg vad jag gjort...!! Sist jag skrev var nog tisdag eller onsdag. Onsdagen jobbade jag till 17, sen pulade jag lite hemma, kommer inte ihåg vad jag gjorde, men hade i alla fall inte tid att sitta vid datorn. Sen torsdag jobbade jag till 18. Sen samma där. Hände massa saker, men nog inget jätteviktigt. Tvättade lite på kvällen och packade. På fredag vaknade vi vid 4 på morgonen och så gick jag och duchade och gjorde mig i ordning. Taxin skulle komma kl 5 och Tobbe och Jannica likaså.
Sen åkte vi 4 in till Malmö Central och tog tåget till Kastrup. Där checkade vi in och flög till arlanda. Sen åkte vi flygbuss till Stockholm T-centralen. Sen gick vi till drottninggatan och lullade och fikade ett tag. Sen gick vi till gamla stan och mös lite där. Efter det, så drack de andra champis i slussen som några jävla a-lagare haha!

Efter det gick vi till en restaurang och åt lite och då kom Jannicas bror Niklas och höll oss sällskap. Sen körde han oss till hotellet där vi lämnade våra väskor och gjorde oss lite i ordning och sen hämtade han oss och så åkte vi till tv-huset (svt) och där träffade vi Sara och Marcus och Jenny och Daniel. Sen gick vi in och "minglade" och sen fick vi gå in i studion och öva på skratt och applåder haha. Kändes lite löjligt!

Sen kom programledare Anders och uppdaterade oss på nyheter och sen så skulle han presentera parlamentdeltagarna, vilka var Mikael Tornving, Claes Malmberg, Zoran ??? och han finnen som vi inte vet vad han heter. Snacka om att man blev besviken där, eftersom vi ville ha Johan Glans och Björn Gustavsson. Men men...kan inte alltid få som man vill. Det var hyffsat kul ändå. Kolla på parlamentet ikväll kl 20.30, så får ni se det vi såg. Sen så kanske ni får höra Tobbe som skrattade högst också hehe.

Efter parlamentet så åkte vi til hotellet och så började vissa dricka lite. Jag hade lite uppblåst mage, så jag mådde inte super, så jag drack inte. Sen ringde Jannica sin kusin och sen så åkte vi til hans restaurang och åt. Det var skiiiiitmysigt och jättegod mat. Synd att jag blev så mätt, annars hade jag velat äta mer bara för att det smakade så super. En efterrätt blev det också =)

Efter det blev det hotellet igen och så kom Niklas och Jessica (Jannicas syskon) och så gick vi upp på skybar och jag blev skitttrött. Så efter ett tag så gick jag och O till vårt rum och lade oss. Jag har nog aldrig somnat så snabbt. Eftersom de slängde min rengöring på flygplatsen, så kunde jag inte sminka av mig...uurk. Det är ju superfarligt om jag skulle rengöra alla på flyget. Hemska tanke. hehe. Nä, men jag förstår reglerna, men tycker ändå det är lite jobbigt. Jag kan ju lika gärna fylla 5 st 100 ml flaskor med samma sak, så blir det 500 ml totalt ändå av samma sak. men skit samma.

Sen hade jag ställt klockan på 7.30 för att vi skulle träffas 9.15 i korridoren så vi kunde äta. Jag gick upp och duschade världens skönaste dusch och sen kunde jag ta på mig mina ögon så jag kunde se nått. Sen vaknade O lite senare och gjorde sig i ordning och sen träffade vi de andra så vi kunde äta hotellfrukost. Bullar med skinka och ost och pannkakor. Ohh...vad hungrig jag är nu. MUMS!

Sen gick vi upp på rummen och de andra packade (hade jag redan gjort) och jag vilade lite. Sen checkade vi ut och gick till T-banan och åkte till T-centralen. Där var det värsta jesus manifestationen var vi än gick. På sergels så var det konsert och sen gick vi till kungsträdgården och där var det samma sak. Vi blev hungriga igen och gick till T.G.I. Friday och åt jättegod mat. Jag åt kyckling =)

Sen gick jag och Jannica och kollade kläder på NK och stället bredvid. Sen köpte vi lite godis och sen gick vi till flygbussarna och åkte till Arlanda. Alla sov på bussen och precis när bussen stannade där vi skulle hoppa av så vaknade vi och hoppade av. Alla var helt  trötta och vi gjorde allt man ska göra på flygplatsen och sen åkte vi hem. Delade taxi till Lomma så de kunde hämta deras bil och sen åkte jag till statoil och köpte chips och lite frulle till idag. Sen skulle vi ju se 2 filmer, men det blev inte av, för O somnade i soffan hela tiden, så vi lade oss istället. Får se det ikväll!

Idag har vi ätit frulle på balkongen (jättesoligt och fint väder) sen åkte vi till Os föräldrar och nu är vi här. O sover i solstolen och Os pappa grillar körv och nu ska vi äta...MUMS!!

KRAM

Röv

Hallåhallå!!

Jaha, då har man inte skrivit på några dagar!
Har haft fullt upp de senaste dagarna. Inte ens varit inne på datorn.
Skriver mer sen, för nu ska vi se komiker på tv och sen ska vi se filmer...Blir nog update imorgon när jag sitter vid min egna dator och har mer tid!

KRAM

RSS 2.0