Förkyld,

Jaha, då har man gått och blivit förkyld. Inte alls kul. Täppt i näsan och ont i halsen. Men alla andra verkar vara sjuka, så det är inte så konstigt. Hoppas det inte varar för länge, för det är inte kul att gå runt med en förkylning. Det tar så mycket på energin. Behöver energin till skolan och jobbet.

Annars så ska jag jobba idag. 13-17.15. Älsklingen har börjat bygga kök, så det ska han fortsätta med. Efter det ska vi träffa Micke och Milla som ska fixa picknick, bestående av kycklingsallad och kex med ost. Det ska bli supergott och trevligt. Längtar redan. =)

Sen ikväll tänkte jag vika tvätt. och sortera den vi har i smutsen. Jag har så himla spännande liv. =)
Har precis gått igenom massa bilder från Spanien. FAN VAD INTE SMAL JAG ÄR!

Vill egentligen inte snacka om det på bloggen, men jag vet att jag är överviktig. Jag ser det och känner det, men ibland har man bra dagar där man inte känner sig lika stor och då tror man helt automatiskt att man är "smal", men det är man ju inte. Jag fattar liksom inte hur jag ser ut riktigt. Jag har lärt mig att titta på mig i spegeln med vissa vinklar som gör mig smal eller nått. Nu när man ser på bilder, så känns det som en annan människa. Det blir inte bättre av att jag var osminkad hela resan. Har ju inga bra bilder därifrån. Ännu mer tråkigt är att just NU kan jag tänka mig att träna, men nu ska jag till jobb. Börjar om en halvtimme. Jag har aldrig motivationen till att träna när jag faktiskt har tid för det. Eller så väljer jag att göra annat. Ursäkter, ursäkter...
Jaja, jag får träna IMORGON, för DÅ kommer jag har motivation, ork, energi för det ;)



Nu ska jag i alla fall sticka. Ska hinna äta frukost innan! Jobbigt att vara kökslös.

/ Sandra



Ny färg,

Snart ska vi ha egenvård i skolan. Om två veckor. Då tänkte jag göra lite slingor. Sist gjorde vi ljusa. Denna gången vill jag ha mörka. Brukar ha både ljusa och mörka, men detta blir då en kombo. Plus att håret bleks i solen på sommaren.



Jag tänkte mig denna färgen, som Lauren Conrad i The Hills. Det är mörkare än mitt, men fortfarande blondt.
Vad tycks?

/ Sandra



Fortfarande chockad,

Det känns så konstigt att Michael Jackson har dött. Ja, ja, jag vet att jag tjatar, men jag var ett väldigt stort fan. Jag har nästan alla hans skivor, massa videor, hans "barbie"-docka, sänglakan och pussel och ALLT med honom. När jag gick i 7-9 så samlade jag och min bästis Sandra på tidningsutklipp som handlade om honom.

Så nä, jag kan inte riktigt släppa det. Har lyssnat på hans musik idag, den är så himla bra. Tycker verkligen att han gör bra musik. Hans musik handlar om livet och åsikter och världsfred...Jag har aldrig hört honom svära eller säga nått dumt. Till skillnad från dagens "pimpmotherfuckingbitches"- musik. Det är inte bara hans egen musik, utan han har ju även skrivit låtar som andra sjungit.

Som sagt, så kommer det ta en tid att faktiskt smälta detta. Det känns så personligt och nära, fast det ändå inte är det.


/ Sandra




Gone too soon,


Like A Comet
Blazing 'Cross The Evening Sky
Gone Too Soon

Like A Rainbow
Fading In The Twinkling Of An Eye
Gone Too Soon

Shiny And Sparkly
And Splendidly Bright
Here One Day
Gone One Night

Like The Loss Of Sunlight
On A Cloudy Afternoon
Gone Too Soon

Like A Castle
Built Upon A Sandy Beach
Gone Too Soon

Like A Perfect Flower
That Is Just Beyond Your Reach
Gone Too Soon

Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night

Like A Sunset
Dying With The Rising Of The Moon
Gone Too Soon

Gone Too Soon







Nä fy fan,

Det var inte lång tid Farrah fick på löpsedlarna. Nu har min absoluta favorit bland alla kändisar...Michael Jackson...dött.
Jag kan inte förstå det. ALLS! Jag sitter i sängen och är superchockad just nu. Vet inte ens vad jag ska skriva.



R I P


/ Sandra



Farrah Fawsett,

Idag dog hon, vid 62 års ålder, av Cancer. De flesta kommer ihåg henne som en av de tre änglarna i "Charlies änglar".



Vila i frid...

/ Sandra


Tramsformers,

I Tisdags var vi och såg nya "Transformers Revenge of the Fallen" på smygpremiären. Den var helt okej, men 2or blir aldrig lika bra som 1or. Ettan är fortfarande min favoritfilm. Men här har ni lite bilder från Fallen!



/ Sandra



Hej alla,


Jag har haft lite för fullt upp för att orka skriva något på länge. Men nu tänkte jag skriva lite så smått i fortsättningen.

Lite update på allt som händer i mitt liv:

Vi kan väl ta lägenheten först och främst, för jag vet att det är många som är nyfikna och vill se bilder. Bilder har jag inga just nu, men det kommer nog. Eftersom vi inte har något kök och vi lever i flyttkartonger så är där inte så mycket kul att se heller. Men i alla fall...Vi bor här och äter ute vaaaarje dag. Det börjar bli lite tröttsamt. Vad hände med hemlagad husmanskost? Annars har Älsklingen fått upp lite spottar i taket och jag städar och flyttar kartonger och packar upp lite då och då när jag får tid över.

Skolan är skitkul. Jag tycker om mina klasskamrater och lektionerna bjuder alltid på något nytt och spännande. Jag har klippt min första "modell", det blev min goda vän Emma som ställde upp. Jag blev nöjd med klippningen och hon verkade också bli det. Fast hon ville färga det också, men det får vi ta på färglektionen när jag kommit dit. Och ja...när vi ändå snackar om det, så behöver jag modeller på måndagar. Vet inte hur länge det ska pågå, men jag tror några veckor i alla fall. Så MÅNDAGAR kl 09:00. Någon som vågar? Lärarna är där och hjälper till och jag gör inget utan att ha frågat dem, så ni kommer inte komma hem snaggade ;)
Snart har vi lov från skolan (v. 29-32).

På lovet ska jag jobba hela tiden. På Panduro. Jag jobbar där varje helg nu i 7 veckor dessutom. Så jag känner att det är lite för mycket nu, men jag biter ihop och kanske bytar en eller två tider senare i sommar, för att kunna sola och lata mig.

Annars har vi varit i Spanien en vecka. Jag, älsklingen, Syrran, Mackan, Cissi och Fredrik. Det var mysigt. Mycket sol och bad och en liten del dricka. Kortspel hade vi också som kvällsstandard på takterassen. Jag önskar vi kunde stannat längre eller att jag hade mer semester i sommar, vare sig det är hemma eller utomlands. En vecka känns för lite på ett år.

Bjussar på en bild från skolan på klipptekniks lektionen:



/ Sandra

PS: I love respons.



Snart,

...Ni behöver inte vänta mycket längre än så här. Kommer uppdatering snart. =)

/ Sandra



RSS 2.0