Kuddar,

Det finns lite konstnärer som säljer kuddar med sina motiv på. Det har ju blivit populärt med konst på t-shirts, men kuddar, wow. Kanon för de som gillar konstnären, men inte har råd med en tavla.








Några i högen!!



Vouge,

För ett tag sedan var Beyoncé med i Italienska Vouge. Var hon inte snygg?







Jag gillade den gamla stilen i alla fall! Kolla in vågorna i håret.




Gör jag annat?

Jag tycker bara jag städar och plockar hela tiden! Ändå är det lika mycket kvar känns det som. Man vet att man kommer någonstans, men så fort man gräver i något, så ser det värre ut än det var från början! Men vi kommer nog få ordning på det så småningom, tror ni inte?




Städningen hade nog blivit lite roligare med snygga Louis Vuitton skräp-påsar.




Höst,

Det finns lite olika tecken på att det blivit höst. Nu de senaste dagarna har de tecknen verkligen visat sig. Solen går ner tidigt. Allt lyser lite extra gult/guldigt. Solen står lågt på himlen. Förutom att det är kallt och man blir bländad hela tiden, så tycker jag att det är mysigt. Blåsten och regnet kan man klara sig utan, men annars är hösten så underbar. Tänk alla fina färger!



Känner ni igen? Amanda som är så brilliant!



Adriana Lima,


Vouge Paris November 2008









Min älskade Amanda,

Är hon inte för underbar? Är det bara jag som tänker Frankrike, Konstnär, Paris, Boheme när jag tittar på dessa? Underbara!




Jag ska nog sätta in dessa i ramar Sara. Gillade de jag fick av dig sååå mycket!




IKEA-inköp,

Vi var ju på IKEA igår och handlade lite. Jag köpte inte alls det jag åkte dit för att köpa, men jag köpte allt annat som vi inte behöver just nu! Jag köpte bland annat en av de vaser jag visade i ett föregående inlägg. Fyra kuddar till soffan. Kajsa Rand hette dem. Två kuddar till sängen. En smyckesskål =) att ha ringar i tänkte jag. Jag föll för den direkt. Arv Bröllop kallades den. Sen köpte jag fyra skålar i olika färger (Ooo, färg...det är inte varje dag jag köper något med färg!!) till efterrätter eller småplock.



Bild från IKEA




Bild från mig med lite smycken i, som inte bara är ringar hehe.

Kuddarna till soffan, bild från IKEA.







Gissa,

Vad tror ni detta är. Gissa för er själva innan ni bläddrar ner...





Totalt meningslös uppfinning...Men ändå lite kul =)




Vaser,

Jag är sugen på IKEAs vaser. Är de inte snygga? (Eller är jag tråkig?)





BLOMSTER Vas 69 - 379 kr




Smyckeshäng,

Jag är ute efter någon slags smyckesförvaring till smycken jag använder ofta. Vet inte vad det ska vara. Jag funderar på lite olika alternativ. Just nu har jag örhängen i en plastburk, halsbanden ligger lite varstans och jag har för många armband jämfört med vad jag använder. Jag har blivit lite sugen på att ha något sånt här:





Men för en organiserad person som mig, så vet jag inte om det är rätta förvaringen, för jag tror att jag kommer tycka det ser plottrigt ut, så jag kanske istället ska ha något sånt här:



 
Men det kan också se plottrigt ut, eftersom man behöver mer än en ställning. En del av mig vill dölja allt och ha det stilrent och en del av mig vill ha det organiserat, men att det ändå ser ut som kaos på något snyggt sätt. Ibland kommer man hem till folk som har så mycket saker överallt, så man måste verkligen checka in varje pinal, så man inte missar något, för alla saker man ser är så roliga och intressanta. Men vissa har allt undanplockat och rent, så man känner sig nyfiken på vad de har i skåpen som de inte vill visa och samtidigt lugn i kroppen.


Ohhh, nu har jag varit runt och checkat alla olika varianter. Ska man ha ställning, fat, box? Gaah, ibland vill man att det bara ska finnas EN lösning till allt! Man måste ju ha så det kan hålla halsband, ringar, örhängen och armband. Finns det någon lösning till alla de "problemen". (Det är nu man ska känna sig dum och skänka pengar till fattiga som inte ens kan tänka på smycken och förvaring till dem!).

Blir uppdatering om hur problemet löser sig! Hehe.





Long time, no blog,

Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Varför kan jag inte vara pigg så här tidigt de dagar jag ska till skolan? Konstigt! Vi är i alla fall "lediga" idag för eget arbete, så det måste jag ta tag i. Jag ska skriva om den Viktorianska eran. Lånade ett par böcker på biblioteket igår, hoppas det står något vettigt i dem!

Annars idag ska jag träffa Taina på Nova och så ska vi äta lunch och sen ska vi till IKEA för att shoppa sminkbord till mig! Det har jag längtat efter. Lägenheten blir klar sakta men säkert!

Det kliar lite i fingrarna på mig att städa istället för att hålla på med arbetet, men jag får inte!! Måste åtminstone hålla mig till helgen. Då kan jag fixa allt jag vill!




Lördag,

God morgon mina nära och kära. Hoppas allt är bra med er?

Dagens planer är att tvätta (orkade inte tvätta så mycket i onsdags, annars är det den stående tiden). 10-13 har jag tid. Sen tänkte syrran besöka mig, men jag vet inte när och hur länge! Sötmosen ska skaffa en bil idag. Han ser fram emot det så mycket. Ingen som vill ha antingen en volvo 245 eller en toyota corolla? Jag vet inte om jag ska behålla volvon eller byta till corollan. Corollan är mindre och lila, medan volvon är praktisk, stor och bra att lasta i. Svårt val faktiskt.

Beroende på vad som händer idag, så kanske jag ska till IKEA. Behöver ett sminkbord och en byrå till lakan. Jag är lite osäker på vilken storlek jag ska välja på byrån, sen vet jag inte heller om det kommer passa in. Eller jo, det gör det ju, eftersom vi har Malm i hela sovrummet, men jag vet inte om det kommer se för intryckt ut med allt. Vi har sängen, två sängbord, 4 byråer och nu ska vi skaffa en till och ett sminkbord. Hoppas vi får plats överhuvudtaget. Tror det kommer bli ganska "för mycket", men hur ska vi annars lösa det?

Jag skulle vilja städa här. Rensa duktigt och få undan massa skit som inte behöver ligga framme. Men man orkar inte. När man har hållt på med detta sen i februari, så är man lite trött på det. Det är roligare att sitta vid datorn eller inte alls vara hemma. Det tar sin lilla tid också när jag inte vet vad som måste göras och sötmosen får göra det mesta. Som köket, det är inte direkt klart och man tar det lite när man får "tid över". Just nu är han iväg och ska bära ett piano, sen ska han handla bilen jag snackade om, sen vill han nog hålla på med den ett tag. Så det blir nog inte så mycket gjort där inne idag. Jag vill i alla fall få upp några hyllor och saker på hyllorna i skåpen. Får se hur det blir med det. Kanske hinner ångra mig mitt i allt!

Nu ska jag städa lite på mitt bord här framför mig i alla fall, stökigt med papper och scrap-saker.



Haj!



Dagen,

Idag har jag varit "ledig" från skolan, för att göra arbete till skolan. Jag har letat information till detta på nätet i flera timmar utan att ha kommit någonstans. Nä, det får bli biblioteket nästa!! Men inte idag, för nu ska jag hoppa in i duschen (japp, bara suttit ofräsch framför datorn hela dagen). Sötmosen kommer snart (han sitter fast på motorvägen) och då ska vi hem till hans syster och grilla lite.

Uppdaterar lite mer kanske imorgon. På tal om imorgon, så kommer syrran hit en stund på dagen =) Kul kul!



Megan is a Fox,

Idag har varit en bra dag. Vet inte riktigt varför, men den bara har det. Ledig från skolan till kl 13. Sen gick vi bara till kl 17, så det blev inte så lång dag. Efter skolan åkte jag och Taina till Nova och letade efter krukor till mina blommor, men hittade inga snygga! Vill du ha tillbaka blommorna Milla? De kommer hinna dö innan jag hittar snygga krukor haha! Hittade i alla fall två koftor som jag tyckte om, tror jag. Jag såg aldrig dem på, men Taina gjorde och jag tror nog att hon är ärlig!! Hon fick vara min spegel! Ska testa de sen och titta i en riktig spegel!



Nu har jag lite att fixa. =)




Mer vitt,

Jag kommer nog bli helt trött på vitt. Men just nu gillar jag det och det är en underbar färg som innehåller alla färger.






Gillar ni?



Konst,

Tänkte berätta om min absoluta favvis konstnär. Det är Amanda Mendiant som är den lyckligt lottade konstnärinnan. Hennes tavlor är underbara. Tänkte bjuda på ett kollage av några tavlor, de är inte hela, men ni inser nog hur snygga de är ändå.



De är de underbaraste jag någonsin sett. Funderade ett tag på att köpa den med lösfransen, för den är så "jag", men blev inte så och sen blev den såld och nu kan man ju ångra sig lite.

Vad anser ni?


Bild: lånad av Amanda



Mmm,


Jag kan motstå allt, utom frestelser.






Batik,

Batik har varit inne ett tag nu och jag såg Taylor Momsens klänning som går i lila och grått. Jag tyckte den var härlig, vad tycker ni?







Mun eller öra?



Ju mindre du pratar, desto mer får du höra.





Le Creuset,

Jag har redan en gryta och en form i Orange. Var inne på deras sida och såg den vit och svarta serien. Det hade inte varit fel. Eller vad säger ni?









Tiden,

Varför räcker den aldrig till? Man skulle vilja ha lite fler timmar på dygnet, eller åtminstone fler dagar på helgen. Det är så mycket man måste göra, så den tar all plats från det man VILL göra. Man försöker tränga in det lite då och då i ens hektiska schema, men man kan aldrig riktigt njuta av det.

Jag har ju min ToDo-lista, som jag aldrig hinner med egentligen, för den är inte prio 1. Men det jag egentligen skulle vilja göra, vad är det?

Svar:

Bygga naglar
Göra smycken
Scrappa kort och album
Klippa hår
Öva uppsättningar
Inreda
Shoppa
Titta på tv och koppla av (eftersom vi inte har tv, så går inte det alls).
 Läsa fler böcker
m.m.


Vad skulle ni vilja göra som ni inte tycker ni hinner med?




Hur går det för mig?

ToDo:

  1. Starta företag (så jag kan börja klippa och få betalt)
  2. Vika tvätt (den borde ha en stående plats i min ToDo, eftersom jag alltid tvättar)
#3. Hämta nya pandurokatalogen (20 Aug kommer den och jag har redan fått en sneak peak på den)
  4. Tvätta sminkpenslar (Borde också vara stående på listan)
  5. Virka (Den kommer ta ett tag, eftersom jag gjort 3 rutor och ska göra ca 150 rutor totalt)
  6. In med saker i köksskåpen
  7. Besiktiga bilen (Har skaffat tid =))
#8. Skriva skolsaker
  9. Göra upp en träningsrutin och följa den (Mmmm, visst, that´ll happen´)
  10. Rensa en låda varje dag tills jag inte har fler.
#11. Rensa ut byrån på kläder och ge bort (någon som vill ha eller byta lite kläder?)
  12. Ner med saker i förrådet.
  13. Tippen
  14. Ny jord till växterna
  15. Veckohandla (mer som en påminnelse att jag inte ska handla var och vartannan dag)
#16. Hämta pandoraberlocken (som gick sönder och jag har fått den lagad)
  17. Fota spotarna i taket och visa i bloggen ;)

Njae, inte så bra kanske? Många saker på listan som tar tid! Tar bort dem som jag checkat på listan tills nästa gång.
Är det något jag kan ta tag i idag? Ja, vika tvätt, fota spottarna, ny jord till växterna (fast det är så trisst och tar lite tid), rensa en låda (det kommer ju hända eftersom jag ska städa), tvätta sminkpenslar och in med saker i köksskåpen.
 
Vad ska ni göra idag?



Konst,


Jag vet inte hur det är med andra människor, men jag kollar mycket på konst. Vissa saker är skitfula och andra hur gudomliga som helst. Jag kollar mest på tavlor och illustrationer. Jag har några favvisar, tänkte bjuda på en nu i alla fall.




Bec Winnels underbara ritningar.



Har ni några favoriter och vem är det?





Mys,

Idag känner jag för att mysa lite. Sötmosen ska fixa i köket, och eftersom han har koll på läget där, tänkte jag plocka undan lite. Där är saker överallt. När man kommer in i hallen, kan man knappt röra sig. Så jag tänkte gå ner med saker till förrådet, slänga lite skit och rensa i röran helt enkelt. Det blir fort stökigt igen efter bara någon dag när man rör upp allt.

Jag fick så mycket gjort i går efter skolan. Hade en liten mysig eftermiddag för mig själv. Sen blev det lax och bastu på kvällen.

Nu är det frukostdags!




Är det någon som missat Linda Hs blogg? Den är underbar. Hon är duktig, vacker och skapar inspiration.

(Bild: lånad av Linda)



Bytar stil,

Jag kan inte riktigt bestämma mig för en stil, jag har gärna flera, när det gäller inredning och kläder och musik och allting egentligen (som t ex mitt svåra hårval). De flesta har nog mer än en, men jag kan liksom inte bestämma mig. Den senaste tiden (5-6 månader) har jag riktat in mig mer på den romantiska, lantliga eller båt-stilen när det gäller både kläder och inredning. Tyvärr har man ju inte råd att byta ut alla sina möbler tvärt.

Vad tror du att din stil är? Vet du, eller velar du? Har du någon hemlig dröm-stil inom dig som ingen annan vet om?



Lite mer lantlig stil.



Hösten,

Snart hoppas jag den är på väg. Kan jag inte få vara ledig när det är soligt, så kan det lika gärna vara höst.

Höst= Levande ljus, virka, en bra bok, en god gryta, stickade tröjor, klassisk musik, te, många bra filmer på bio, murriga och varma färger utomhus, regn mot rutan, varma skor, långa varma bad.

Gör gärna listan längre....



Mys med levande ljus, längtar!




Oj, vad flott vi bor,






Köksluckor,

Nu har vi byggt lite mer kök, luckorna har kommit upp mer och mer. Kan inte sätta alla än, förrän bänkskivan kommit upp. Den kommer förhoppningsvis upp i slutet på veckan.





Ordning och reda,

...pengar om två veckor.


Vårt datarum...in progress.



Ny ToDo,

Här kommer en ny ToDo som inte bara gäller en vecka, utan den ska gälla för evigt. Eller ja...helst inom rimlig tid.

ToDo:

1. Starta företag (så jag kan börja klippa och få betalt)
2. Vika tvätt (den borde ha en stående plats i min ToDo, eftersom jag alltid tvättar)
3. Hämta nya pandurokatalogen (20 Aug kommer den och jag har redan fått en sneak peak på den)
4. Tvätta sminkpenslar (Borde också vara stående på listan)
5. Virka (Den kommer ta ett tag, eftersom jag gjort 3 rutor och ska göra ca 150 rutor totalt)
6. In med saker i köksskåpen
7. Besiktiga bilen (Har skaffat tid =))
8. Skriva skolsaker
9. Göra upp en träningsrutin och följa den (Mmmm, visst, that´ll happen´)
10. Rensa en låda varje dag tills jag inte har fler.
11. Rensa ut byrån på kläder och ge bort (någon som vill ha eller byta lite kläder?)
12. Ner med saker i förrådet.
13. Tippen
14. Ny jord till växterna
15. Veckohandla (mer som en påminnelse att jag inte ska handla var och vartannan dag)
16. Hämta pandoraberlocken (som gick sönder och jag har fått den lagad)
17. Fota spotarna i taket och visa i bloggen ;)
18.
19.
20.

osv osv

Vad har ni på eran ToDo? Även om man inte skriver ner det, så har man alltid saker man måste göra.



Mer bilder,

Lägenhetsbilder igen, bra jag är va?



Garderoben/Förrådet inne i lägenheten. Sötmosen målade väggarna vita och la ekgolv och bytade lampknapp, sen köpte vi hyllsystem och satte upp. Sen fick typ inget plats, men lite i alla fall. Några hyllor till ska upp, men inte idag minsann. Vi har två dörrar till garderoben, men har bestämt oss för att endast använda en, så den andra fick bli stöd åt tvättbrädan.



To Do,

ToDo v 32:

# Vattna blommorna (som jag glömt i flera veckor, vissa ska planteras om också).
# Vika tvätten (sen förra veckan)
#  Beställa linser (de är snart slut)
   Skriva skolsaker (fick flytta med från förra veckan)
   Tvätta sminkpenslar (det är dags nu)
# Serva bilen (måste fixas innan lovet är slut)
   Plantera mina 5 nya blommor/växter (skaffa 4 krukor först)
# Tvätta onsdag 19-22 (det ska bli min standardtid, så man inte glömmer det)
# Beställa bänkskivan till köket
   Kolla foundation-innehåll så jag vet vilken jag ska köpa (Alla märken, alla sorter, det tar lite tid)
# IKEA och skaffa fler boxar
   Kopiera MaPas filmer till mig och syrran (som jag har haft på min ToDo i flera år, har inte vetat hur man gör, men nu djävlar)

Så här går det på min ToDo, men man får inte glömma att man gör så mycket annat istället. Att jag inte tvättat mina sminkpenslar är ganska äckligt, men å andra sidan har jag gått en del osminkad nu ett tag. Skriva skolsaker tar ett tag och jag är inte klar, det kommer jag inte bli på några veckor heller. Måste åka till plantagen och få tag på några snygga krukor. Foundation skippar jag. Det tar för lång tid. Får snacka med någon MUA på ställen de säljer smink istället, så får de rekommendera någon för min hudtyp. Kopiera filmer ska sötmosen hjälpa mig med, och tummarna sitter för hårt på honom. Jag får inte loss dem hur mycket jag än sliter och drar. =)

Jag ska göra om min To Do, så det inte blir en varje vecka, utan en som gäller hela tiden, så får vi se vad jag prioriterar och hinner med.



Håret,

Jag har nog allvarliga problem med mitt hår. Jag kan aldrig bestämma mig för hur jag ska ha det. Färgval och klippteknik. Det är jobbigt med alla val och så har de gjort att man måste ha ännu fler val. Ibland önskar jag att jag hade varit modig nog (och passat i) att ha snaggat. Men det lär aldrig hända om jag får bestämma. Jag älskar långt hår, jag vill knappt klippa kunder ju. Hårförlängning ska jag nog specialisera mig på. Hehe.

Men nu till inläggets mening...vilken hårfärg ska jag ha? Jag har frågat innan och jag har mesat mig med blonda slingor varje gång. Nu får ni allt svara. Jag ser ju hur många som är inne på bloggen varje dag, var inte mesiga, tyck till.



Blond?



Ljusbrunett?




Mörk brunett?





Frukost,

Detta är vad jag ätit till frukost i flera veckor nu. Smarrigt! Men jag tror att det kommer bli svårt att hinna med frukosten nu när man börjar skolan igen. Jag ska göra allt för att klara det. Älskar frukost!





Ny köksinredning,

Jag är lite allergisk mot färg, (kan berätta mer om det sen), men ibland vill jag bara köpa alla färger och kombinationer jag får tag på. Oftast blir det bara neutralt vitt.



Honungs-skål med lock
Skål från Martha Stewart
Te-kittel från Le Creuset
Köksvåg
Glasskålar
Vinhållare



Snittblommor

Varför har man inte snittblommor hemma oftare? Det är ju så fint! Och man blir ju så glad!






Färgkänslig,



MAC Kollektioner! NAJS!




Fugly,


Nu ska jag äntligen bjuda på lite lägenhets bilder.


Jättefina fåglar på badkaret som passar så himla fint med allt annat där inne. En liten blå blomma på tvålkopps-saken i badkaret också. Himla vackert om man heter Asta och är 95 och inte kan se...ALLS!



Bort med klistermärkena och skrubba lite, så blir det om inte nytt, så vitt i alla fall.



Men det gör inte så stor skillnad på att ta bort lite klistermärken, när resten av badrummet ser ut såhär...Vad tänker man när man sätter denna tapet med starka färger i ett pyttelitet badrum? Med den snygga orangea gäster skylten och en bård som för det första inte har samma färg som tapeten, men dessutom inte ett mönster som är i närheten av tapetens. För att krydda till det inte alls epileptiska badrummet, så sätter man dit ett pussel-motiv ovanför dörren, för att ha något att titta på när man sitter på toa, om man nu skulle få för sig att vilja sitta där en längre stund. Funderar seriöst på att börja duscha i köket!




It´s Britney BITCH,


Revanch?






Lite till gjort,

Förutom min ToDo lista, så har jag ju städat hela lägenheten. Det var superskönt när det var gjort. Så dammigt det var överallt! Jag har tagit mer bilder, men de kommer inte in nu, för jag har inte tid att sitta här. Ska sticka och handla handtag till köksluckorna så vi kan sätta upp dem. Sen kl 15, ska vi på kalas.


ToDo v 32:


# Vattna blommorna (som jag glömt i flera veckor, vissa ska planteras om också).
# Vika tvätten (sen förra veckan)
   Beställa linser (de är snart slut)
   Skriva skolsaker (fick flytta med från förra veckan)
   Tvätta sminkpenslar (det är dags nu)
# Serva bilen (måste fixas innan lovet är slut)
   Plantera mina 5 nya blommor/växter (skaffa 4 krukor först)
# Tvätta onsdag 19-22 (det ska bli min standardtid, så man inte glömmer det)
# Beställa bänkskivan till köket
   Kolla foundation-innehåll så jag vet vilken jag ska köpa (Alla märken, alla sorter, det tar lite tid)
# IKEA och skaffa fler boxar
   Kopiera MaPas filmer till mig och syrran (som jag har haft på min ToDo i flera år, har inte vetat hur man gör, men nu djävlar)



Suck,

Snart är lovet slut. Jag vill inte, jag vill inte. Varför ska det kännas så svårt att börja skolan igen? Det är ju kul på lektionerna och man lär sig nya saker varje dag. Det är jobbigare här hemma att renovera och leva bland massa stök.

Jag ska tvätta idag. Vi skulle gjort det igår, men vi fick bytt luckan på volvon istället. Och så skrubbade vi huven ren. Den var skitig och hade massor av svarta fläckar, bilen såg helt grå ut, men nu ser den vit ut igen, på huven då alltså. Ska väl ta taket idag om jag hinner. Tvättiden är i alla fall från 13 till 16. Under tiden jag tvättar ska jag städa lägenheten. Jag vet att jag alltid gör det, men det behövs. Det kan min pappa intyga. Han var här igår och hämtade en sak och såg röran. När han gick, käkade vi frukost, och sen åkte vi iväg och hämtade bänkskiva till köket och sen grillade vi hos svärföräldrarna och spenderade dagen där med volvon. Kom hem ganska sent och satte oss vid datorn och sen somnade vi som stockar.

Jag känner verkligen för att städa undan allt idag. En riktig rensning. Jag rensade undan 6 kartonger i sovrummet i förrigår. Det kändes skönt, men där är kvar slattar av saker som vi inte vet var vi ska ha dem. Att dammsuga kommer bli så roligt. Det blir så bra efteråt. Vi skulle behövt åka till tippen, men nu blir det inte så, för sötmosen kommer nog sno min bil och det är den vi använder till tippen. Men kan i alla fall ställa allt på samma ställe i hallen, så det bara är att lyfta ut det.

Jag hoppas jag hittar hålslagaren när jag städar, så jag kan sätta in alla mina papper som ligger på bordet i mina pärmar istället.

Eftersom det är torsdag, så kan jag göra en check på min ToDo lista för veckan för att se hur långt jag har hunnit och kanske få en spark i baken på vad som behövs göras.


ToDo v 32:

# Vattna blommorna (som jag glömt i flera veckor, vissa ska planteras om också).
   Vika tvätten (sen förra veckan)
   Beställa linser (de är snart slut)
   Skriva skolsaker (fick flytta med från förra veckan)
   Tvätta sminkpenslar (det är dags nu)
# Serva bilen (måste fixas innan lovet är slut)
   Plantera mina 5 nya blommor/växter (skaffa 4 krukor först)
   Tvätta onsdag 19-22 (det ska bli min standardtid, så man inte glömmer det)
# Beställa bänkskivan till köket
   Kolla foundation-innehåll så jag vet vilken jag ska köpa (Alla märken, alla sorter, det tar lite tid)
# IKEA och skaffa fler boxar
   Kopiera MaPas filmer till mig och syrran (som jag har haft på min ToDo i flera år, har inte vetat hur man gör, men nu djävlar)

Jag har inte hunnit med så mycket. Men man har gjort annat som inte är med på listan. Och vissa saker är inte lika viktiga. Som det med foundation. Får gå en kurs istället. =)



Romantisk inspiration,



Fina lätta och romantiska färger. Gillas?




Glömt uppdatera,


ToDo v 31:

# Jobba 4 dagar (haha, näää, kollade kalendern nu och det var bara 3 dagar. Jippieee)
#  Tvätta ons 19-22
# Vika 3 IKEA-påsar med nytvättade kläder
   Skriva skolsaker
   Klippa sötmosen om han vågar
# Kolla upp så jag adressändrat, för det verkar inte blivit registrerat eller nått.
# Verkligen städa och dammsuga hela lägenheten, spån och damm överallt.
# Rensa undan några kartonger och packa upp.
# Städa toaletten (ta bort klistermärken på fåglar och blommor typ överallt, jättefint)

Skolsaker känns som om det kan vänta, och jag tänker inte truga sötmosen. =)
Nu glömmer vi denna listan och övergår till v 32.

ToDo v 32:

Vattna blommorna (som jag glömt i flera veckor, vissa ska planteras om också).
Vika tvätten (sen förra veckan)
Beställa linser (de är snart slut)
Skriva skolsaker (fick flytta med från förra veckan)
Tvätta sminkpenslar (det är dags nu)
Serva bilen (måste fixas innan lovet är slut)
Plantera mina 5 nya blommor/växter (skaffa 4 krukor först)
Tvätta onsdag 19-22 (det ska bli min standardtid, så man inte glömmer det)
Beställa bänkskivan till köket
Kolla foundation-innehåll så jag vet vilken jag ska köpa (Alla märken, alla sorter, det tar lite tid)
IKEA och skaffa fler boxar
Kopiera MaPas filmer till mig och syrran (som jag har haft på min ToDo i flera år, har inte vetat hur man gör, men nu djävlar)


När jag ändå är på gång med mina listor, så kan jag ta min inköpslista också (men den gäller lite längre tid).

INKÖP:

Höstskor
Svart kofta
WasserMaxx
Grytlappsmönster
Invisible-läppstift



Kontorsnisse,

Jag har haft huvudvärk hela dagen idag, för en stund sen kom förklaringen (åska) och eftersom min huvudvärk gick över precis, så kan jag meddela alla intresserade att åskan är över. 

Annars kan jag berätta att jag har fixat på kontoret idag med alla saker som låg överallt. När jag och Milla var på IKEA förra veckan köpte jag 6 st tidskriftssamlare och 8 boxar och de är redan fyllda och jag behöver fler. De fylldes snabbt upp med tidningar, snygga scrap-papper, dekorationer, blommor, stämplar, sladdar, pennor och kuvert. Nu behöver jag fler till CD-skivor och mer pyssel.


Eftersom jag varit så dålig på att lägga in bilder, så tog jag precis några st med mobilen och skulle lägga in i datorn, men eftersom jag köpt ny dator (glömt att berätta, men ja....), så har jag inte installerat det och Sötmosen sitter och spelar, så han har inte tid att hjälpa mig. Får bli nästa gång (trötta på att höra det nu?).

Ja, den nya datorn....fick ett infall och köpte en stationär dator. Jag har kvar min laptop, men det är denna jag kommer köra från nu. Eftersom min laptop var gammal och seg, är detta verkligen ett upp-byt. Jag är supernöjd och ångrar mig inte en
sekund. En sak jag är väldigt stolt över, är att jag byggde den själv. T o m sötmosen är stolt över mig, för det är inte många tjejer som gör det. Vi skulle tagit en bild, men ni känner mig...jag glömde det.

Det är kul att ha en ny dator, för man måste fixa allt i den och lägga in program från början, allt känns rent och fint och NYTT!

Bilder kommer nästa gång. Då ska jag se till att ha fler än jag lovat.



RSS 2.0