Hmmm...


Ja, nu har jag deklarerat. Kopplat in mina lampor till sminkbordet och råkat krossa det ena glaset (otur idag eller?). Sen har jag faktistk gjort lite jobbsaker. Skönt att få det klart. Men inte får man betalt för det inte. Så alltså har jag slösat min kväll för att inte stressa på jobbet. Men det är ändå skönt. Vill inte sitta på kontoret imorgon för jag har en del att göra i butiken på min avdelning. Ska ju göra kampanjen en dag för sent. Vill göra den så fort jag kan imorgon så det är färdigt tills vi öppnar om det är möjligt. Sen orkar jag inte att någon klagar på det heller. Fick ju inte reda på det förrän jag kom hem idag. Och det var inte ens meningen, eftersom jag inte ska jobba när jag är hemma. Men men...

O har inte kommit hem ännu. =(
Han är alltid borta så sent. Vill ju mysa med honom nu. Pussas lite...om det går.

Emelie är inte på jobbet en enda dag denna veckan...=( Hur ska jag klara mig? Även om jag trivs bra med vissa andra där, så är de ändå lite skumma. Eller så är det jag som missförstår igen. Råkar någon titta på mig en bit bort, så tror jag de snackar skit om mig. Eftersom det är så hela tiden, så är det inte så konstigt att jag tänker så, men ändå. Jobbigt att behöva tänka så. Inte kunna lita på någon? Det är ändå dem man umgås med mest. Man spenderar ju 1/3 av tiden på jobb, 1/3 sover man och den sista delen är "fritid". Skippar helst jobb. Även om jag tycker att det är kul på jobb ibland. Usch, är så trött på att tänka på jobb 24/7.

Skulle sortera bland mina smycken men orkar inte nu. Får kanske göra det imorgon efter jag jobbat i 11 timmar. Orka!! Stänger med någon jag inte vill stänga med. Inte så spännande. Kan inte Jenny stanna istället, så vi kan ha lite trevligt på kvällskvisten?

Nä, nu ska jag tracka O lite, så han kommer hem igen =)

KRAM

MAAAAAT och Jobbar"kompisar"

Guldstjärna till mig =) Vi har sprungit en runda. Är helt slut. Kan knappt äta med tandköttsinflammationen. Hade det förra sommaren också när jag jobbade på H&M, och då åt jag knappt. Men då var det framme under läppen, nu är det ändå nere i kinden, så jag nuddar inte där, men när man dricker så sticker det och mat är inte att tala om.
Oroa er inte nu, jag äter ju självklart, men helst inte haha!

Jag blir helt förbluffad av hur folk beter sig. Nu är det säkert så att jag har missförstått (mästare på missförstånd), men jag blev sjuk i tisdags och sen var jag sjuk ons och tors också. Sen när jag jobbade i fredags så hade vi ju alla vänners dag och all tid spenderades ute i butiken. Sen har inte intranätet fungerat sedan någon gång i veckan. Nu imorse när jag kom till jobbet, så fungerade det inte heller. Men jag fixade det och skrev ut det jag tyckte verkade nödvändigt. Bl a kampanjerna, så jag visste vad som var nytt osv. Hade jättemycket att göra på kontoret, har nästan spenderat all tid där inne idag, men blivit klar med en bankning och tre veckoavslut. Så jag hann inte läsa om kampanjerna, så jag tar hem häftet och läser hemma. Ja, tro fan att alla kampanjer är som de var förra veckan, utom kosmetiken. Så hela den kampanjen skulle ha ändrats. Men det är inte en kotte som meddelat mig (KOSMETIKANSVARIG). Inte för att de ska behöva, för att alla ska läsa det, men eftersom jag varit sjuk och för att intranätet inte fungerat, så kan man ju tycka att det hade varit en snäll handling av mina kollegor. Blir så ledsen. Jag vet inte hur många på jobb som bryr sig om att läsa häftet just nu när vi inte har någon chef, men jag vet i alla fall att minst en har det och det är just denna EN som jag blir så trött på. Det är ju inte mig det drabbar, eftersom jag har godtagbara ursäkter, utan det är egentligen henne själv. För att hon kommer att framstå som en idiot. Jag hade gjort det bara för att inte verka korkad själv, men det känns som om hon vill jävlas bara för att det ska.
Nä, usch, för sådana människor. Det sjuka är ju att jag inte kommer vilja/orka/våga ta upp det med henne imorgon och som jag sa så har jag säkert helt missförstått det också. SKIT!!

O gör nudlar till mig nu i alla fall. Det slinker ner lätt och gör inte så ont att äta. Sen ska han till Tobbe och jobba satan. =) Har massor att göra hemma, så det är skönt att han är borta en liten stund. Så jag kan sköta allt mitt. Inte för att jag inte kan det annars, men det känns ändå bättre. Skönt att vara ensam dessutom. Kan jag sjunga lite för mig själv och gå naken och fisa och sånt som man inte kan annars....hahahahaha!!! FRESH

KRAM


Skatten?

Ohh, vad galen jag blir. Vill bara fixa deklarationen så den är färdig. Satt i världens längsta telefonkö (Hade inte förväntat mig annat), sen pallade jag inte vänta, så jag lade på.
Ska höra med O när han kommer hem ifall han skulle skicka in sin till en revisor. Jag tycker nog inte det är lönt, men om han gör det och det är hyffsat billigt, så visst, varför inte?

Men det tråkiga är att jag har fått en sorts deklaration från Danmark, jobbade ju där förra året. Och jag fattar ingenting. Det står inga siffror eller något alls på den. Det är bara som ett frågeformulär, fast ändå inget man kan svara på haha....makes sense? Nee, inte vad jag anser heller. Ska försöka ringa dem imorgon, men de har ju skitiga telefontider. Trisst.

Har fått en del gjort på jobb idag. Känns skitskönt. Började dagen med att fixa så vi fick tillbaka vårt intranät. Sen har jag mest suttit på kontoret och bankat och gjort tre st veckoredovisningar. Sen eftersom vissa klagade på att faxen fortfarande inte fungerade, så skulle norge in och klydda och fixa, men det slutade med att ingen kunde faxa och intranätet försvann...IGEN!! Så störigt. Orkar inte hålla på med den skiten mer. Och eftersom vissa på jobb är small minded, så kommer de skylla på mig, fast det inte är mitt fel...som vanligt!!
I alla fall super att jag hunnit med så mycket idag. Måste sitta lite på kontoret imorgon med dock!

Har gjort värsta to do listan till mig själv också. För att få saker gjort. Som deklarationerna t ex...men det går ju inte så bra...
Ska städa undan lite hemma också. Skaffa tvättid. Ringa Pappa och Syrran. Skriva i min tidrapport till jobbet som ska inlämnas till mig själv på torsdag hehe. Sen måste jag börja tänka på packning hehe =)

Måste även ha ett par skor. Eller flera par skor. Måste ha ett par bättre joggingskor. Sen har jag hittat skitsöta ballerina från Gant. De ska jag nog ha oavsett...=) Weeeooo

Tandköttsinflammation har jag också. Ibland känns det som om någon försöker straffa mig på något sätt. Vet inte varför jag skulle bli straffad, men det känns ändå så. Kan jag inte få vara felfri någon gång?

Nä, nu ska jag beta av listan lite =)

PUSS

Woooaaa

Vi klarade budgeten i fredags....tack älskling. =) Alltid kul att höra.

Igår hände inte någonting...men det var också skönt. Gick upp och mös med O, duschade och sen kom T...sen började T må dåligt, så han stack hem. Då åkte jag och O och handlade lite käk och satte oss i hamnen och åt och mös i halv-solen. Sen åkte vi hem och somnade på golvet i solen. Sen vaknade vi och gjorde middag; Oxfilé med vitlöks-klyftpotatis, sallad och bea. Vi såg en dålig film "before the devil knows your dead" och sen skulle O spela med Micke och då såg jag "against the ropes" som gick på tv och sen läste jag och gick och lade mig. Najs....en helt utvilande dag. Ibland behöver man sådana med.

Idag ska jag ut och gå lite. Måste boka tvättid också. Vet inte när jag ska hinna tvätta innan fredag bara. Får se hur det blir. Ska fixa mina nails också på höger hand. Det är så jobbigt, vill inte....=(

Man kan inte spela gura med naglar förresten....måste fila ner dem, för jag trycker på alla strängar när jag spelar (inte meningen alltså hehe).

Nä, nu är jag hungrig...O sover. Antar att han var uppe sent igår.

KRAM

Lördag!


Ibland är helgerna tråkiga. som denna verkar vara. O är med T och håller på med företaget. Jag ska i och för sig kanske träffa J sen, det är ju alltid trevligt! =) Hon jobbar till minst 14 i alla fall.

Vill egentligen sitta inne i myskläder med min gura och lära mig lira lite =)
Men det får bli när jag är gammal och ensammen hehe.

Ohh, "Älsklingen"...jag vill veta om vi kom upp till budgeten igår. Jag tror nästan det, men man vet ju aldrig...=)
Har inga pengar på mobilen, så jag kan inte messa dig. Gör det sen när jag tankat på den!

Wiiie...

Nä, är uttråkad. Ska lära mig lite ackord nu...

Ohh, ska bygga andra handens naglar också, men orkar inte nu, det är så svårt att bygga på högern, eftersom jag inte är vänsterhänt.

Hungrig är jag också. Fast jag åt frulle för en halvtimme sen. Inte bra. Matvrak hehe...!!

Nä, nu ska jag inte spilla mer tid...

KRAM

Shopping

Hade alla vänners dag på jobbet idag. Det betyder att alla kunder får 30 % på alla kläder och 15% på all kosmetik. Men personalen fick 40% på allt, så jag shoppade lite =) . Är helt inne på blå/vita kläder, så det blir mycket sånt nu för tiden hehe!

Lite bilder:

Blå/vit randig          Blå/vit randig            Vitt linne med           Vitt tublinne
hoodie                     Långärmad tröja     knappar                    med broderi
                                                                                                        och pärlor

                        

Sen köpte jag två klänningar också, men orkar inte fota och lägga ut bilder hehe.

Nu ska vi laga mat. Ingen fantasi, så O ska äta Nudlar och jag vill ha Majs-kolvar. Mums =)

KRAM

VILL SÄGA

Det är så mycket jag vill säga, men som jag inte kan. Då kommer insider och fångar mig haha!

Jaha, nu har man äntligen köpt en gura också =) som jag velat ha en länge. Fattar dock inte ackorden. Inte så bra upplagt som noter till piano hehe. Det kan jag i alla fall!!
Har i alla fall alla ackord på bild, så kan kan öva på dem.

Byggde naglarna på min ena hand igårkväll. Blev bättre än sist, så jag är skitnöjd. Fick en ny lampa, för den andra klyddat så mycket. Najs. Den verkade bättre...det kändes bättre i alla fall =)
Testade lite rosa glitter på en nagel och testade att lägga på mer gele än vanligt, så jag fick fila mer och det blev i alla fall bättre då. Det är fortfarande skavanker och inte helt snyggt, men eftersom det blir bättre och bättre, så är jag glad.


 image8

Mys

Efter en jättemysig dag, så ska jag bygga mina naglar...!! =)

KRAM

Fröken duktig

Nu har jag varit duktig och städat och donat hemma. Har diskat all disk och dammsugat och plockat undan allt skräp i hallen och vikt tvätt och plockat i vardagsrummet. Men vad jag har fått ont i halsen. Inte speciellt skönt. 

Har handlat lite saker den senaste tiden också. Torkarblad till bilen, två lampor till sminkbordet och nagelsaker, så jag kan bygga ordentligt. Ett par skor är också inköpta, men tror jag ska lämna tillbaka dem, för de passar inte riktigt som jag vill. Strumpbyxor fick jag också köpa, så jag kan ha dem till ballerinaskor. Lite smycken i guld/brunt är också inhandlat. Lite smått krams från Panduro också, typ pennor och nålar osv.

Ohh...jag har köpt detox för att få ur slaggprodukter ur kroppen, men jag vågar inte börja. Tänk om det blir jobbigt med min migrän. Kvinnan i butiken sa också att man kunde få mer acne under tiden eftersom kroppen rensar ut, men jag vill verkligen inte ha mer än jag redan har...=( Kanske börjar med det om någon vecka.

image7


 Denna är det! Någon som provat, som vill ge mig lite tips?



Kram

Orkar inte bråka och må dåligt

Det känns som om det är det enda jag gör nu för tiden. På jobb alltså. Jag är sååå trött på det. Orkar inte ens skriva om det, för det tar så mycket energi!!

Ska sortera tvätt idag. Har satt igång en maskin med disk. Vill till R och köpa nagelprylar idag, får se om det blir så senare kanske. Igår kväll mådde jag jättekasst. Var varm och hade ont i kroppen. I morse mådde jag inte heller så kanon, men nu mår jag hyffsat. Det går fram och tillbaka hela tiden. Störigt som in i.

Jag har inte riktigt vant mig vid lite mörkare hår. Sa till J att vi fick göra blonda slingor nästa gång. Hehe. Det är nog mer jag. Fast det kvittar nästan vilken färg jag har, eftersom jag alltid har håret uppsatt i knut. Orkar inte fixa det varje dag. Vem gör det? Och vad gör ni? Sminkar mig på 10-15 minuter, men håret tar sån tid. Vet inte vad jag ska göra med det. Vi klippte ju lite snedlugg och den har jag inte heller vant mig vid. Har haft den nere 1 gång bara hehe. Och då hade jag haft i volymspray, som håret blev ljusare av.

image5

Här är när jag precis hade färgat det i salongen.

image6

Här är när jag hade haft volymspray.

Nä, nu ska jag göra mig i ordning lite, så jag inte ligger i sängen hela dagen och kurerar mig...måste köpa det som mamma sa mot förkylning, så släpper det direkt.

KRAMAR

Nu blev det kvälla...


Jaha, nu har denna dagen snart gått. Trisst. Jag som skulle hinna med så mycket. Men nej.
Mår jättekasst. Är typ förkyld eller något. Känner mig seg och slö och allmänt konstig. Är helt ofokuserad på allt. Känns lite som om jag vore full. Kan inte fokusera blicken. Jag snurrar lite rundor.

Somnade ju tidigt igår eftersom jag var helt slut i kroppen. Känns lite samma idag. Klockan är 22 och jag vill nanna. Det brukar inte hända mig. O åkte iväg precis. Kommer inte hem förrän om ett par timmar. Då sover jag nog. Sa till honom att väcka mig. Blev helt ledsen när han skulle gå. Ville ju ha honom här så vi kunde mysa. Behöver lite närhet. Lite kram och gos. =)

Men jag får väl bädda ner mig med mig själv och nanna lite nu. Så jag orkar med morgondagen.
Man måste kanske tackla kärringar i närheten.




image4


NATTI




Besök på jobbet!! =) (Och glass)

Hej och hå...

Idag fick jag besök på jobbet av MaPa och syrran. Vi åt lunch tillsammans på grafitti café. =) Det var mumsigt!

Tänkte åka in till R efter jobb, men orkade inte. Det var så fint väder. Så jag åkte hem och satte mig vid datorn istället hehehe...Men jag behöver åka till honom för att köpa lite prylar så jag kan bygga mina naglar lite =)
Behöver/Vill köpa ny lampa och finare filar och lite rosa glitter (J´s på jobb är så fina). Behöver en ny, lite mindre pensel också. Hmm...ska nog ta en runda i katalogen i alla fall, så man kan drömma lite! =)

Tvättade hos O´s föräldrar igår. Så nu har jag rena kläder igen, men börjar bli förkyld och känner mig lite dåsig, så jag svettas och fryser om vart annat, så kläderna blir äckliga direkt igen.

Längtade efter Pretty Woman som gick på tv igår, så efter vi sprungit vår kvällsrunda, så la jag mig för att kolla på det. Brukar HATA reklampauser, men igår kom de i rätt tid hela tiden. Först hade jag kisspaus, sen skulle jag hämta glass, och sen var jag tvungen att ta ut mina linser, för de hade blivit suddiga. Så ibland är de bra.

Ja just det...på tal om glass...även om jag börjat springa, så äter jag inte så jättemycket nyttigare. Gick ner 1,7 kg förra veckan, och jag blev skitglad, och eftersom jag blev glad och såg resultat, så vägde jag mig någon dag senare igen för jag ville bli glad igen, men då hade jag gått upp de 1,7 kg igen. Kanske har att göra med att jag fått lingonveckan och samlar på mig massa onödigt skräp i kroppen, men jag blev helt ledsen. Då var springturen inte lika kul att springa längre. Men jag kämpar på i alla fall och hoppas att det inte har med lingonveckan att göra.

Usch, lingonveckan låter så barnsligt. Finns det inget finare och mer normalt ord att säga om det? Mens låter äckligt! Att man aldrig kan vara nöjd.

På tal om glass...igen. Ja, jag gillar glass. Blev sugen på glass i fredags och har inte ätit det sen förra sommaren. Så jag tog en titt i glassdisken, och vad hittade jag där? Jo, SIAs Violglass och Lakritsglass. Mina favvisar. Sen köpte jag en Rocky road också. Den kan jag inte motstå. Gud vad gott. Men oftast är man sugen på flera smaker, så då tar man en skopa av varje, så får man alla smaker. (haha, nu när jag läste det så lät det som om jag kom på hela idén med fler kulor).

Men jaja, nu slöskriver jag bara...återkommer när jag har nått intressant att berätta! =)

KRAM



Glömde säga...

Jag är heltaggad på att må bra nu och att tanten på jobb inte ska få någon respekt av mig för fem öre. Varför ska jag (vi) respektera henne när hon själv går där och tror att hon är bäst och gör allt bäst själv och inte respekterar mig (oss)? Nä, fy fan för henne.

För: Att må bra på jobbet!
Mot: Att vara feg och inte stå upp mot folk som gör en illa!

image2

Uppdatera

Jaha, jag verkar ju inte vara så kanon på att uppdatera min blogg. Tur att man inte har 1000 fans som vill att man ska skriva varje timme ;)

Kommer knappt ihåg vad jag skrev sist! Jag jobbade i alla fall igår (Lördag). Slutade 16 och kvart i så började jag få synbortfall =( ....migränen var på väg. Stack från jobb 5 i 4 när jag kunde se igen. Hem, åt, duschade och la mig. Vaknade en timme senare, åt....gjorde mig i ordning och sen kom J och hämtade mig, för det var grillfest hos dem. Drack inget eller så, för jag hade inte klarat det, men ändå...det var trevligt! Sen skulle ändå jag och O upp kl 7 idag och tvätta. Har inte tvättat på 4-5 veckor och har iiiiiiinga kläder. Alla är smutsiga och jag överdriver inte. Sitter just nu i mina joggingbyxor som jag springer i varje kväll. Nasty...fast jag svettas ju dock inte om benen när jag springer.
För en stund sen så upptäckte vi att den ena tvättmaskinen i tvättstugan var sönder. Någon har tvättat något rött och luddigt som fastnade överallt och kom ut där vattnet rinner ut, så det blivit stopp. Så vi skiter i tvättstugan och drar oss hem till O´s föräldrar och tvättar och solar och njuter av värmen. =)

Känner mig så blek nu när jag inte solat solarie på en evighet. Jag passar inte i att vara blek. Faktiskt.

Aj, och nu har jag kramp i magen också. Alltså, det är inte kul att vara Sandra nu för tiden. Livet är hårt hehehe.

Fick världens sötaste sms av J igår också. En annan J än den vanliga J. Hon är för go.

Nä, nu ska vi inte sitta här och sova. Nu går vi ut och njuter av solen =)

PUSS på er

Må dåligt!!


Fan vad jag mår dåligt! Det är en tant på vårt jobb som stör allt. Hon kan fan inte bete sig som folk. Går och snackar skit och styr och ställer när hon inte ens är chef. Jobbar fler timmar "för att hon behöver det, för det är så mycket att göra", men förstör butikens timcertifikat. Går och klagar på allt och alla. Alla andra är tydligen helt okompetenta och hon är så jävla bäst. Vi kan inte sköta vårt jobb. Hon måste göra allt, annars blir inget gjort. Men hon tar på sig saker som hon inte borde och saker som hon inte har att göra med. När jag ska göra nått, så håller jag på med det, sen kommer hon och säger att hon ringt runt och tagit reda på hur jag ska göra (FAST JAG REDAN VET DET). Så himla onödigt!

JAG ÄR TRÖTT PÅ DET!

HON SKA FÅ.....

Laundry day!!

Nu är man tillbaka efter fem timmar med Jannica. Jag blev jättenöjd med håret. Precis den färgen jag vill ha =)
(Lägger kanske in bild sen).
Gjorde Jannicas naglar och de blev sådär. Inte speciellt snygga för att vara bygda, men snygga nog för att göra det för 4e gången. Vi åt Indiskt och sen åkte vi en runda till Nova och sen kom Tobbe i två sekunder och sa Hej!

Nu har jag precis röjt i köket. Har så mycket skit där. Måste slänga tomflaskor och panta burkar. Har 6 kassar med tomburkar och flaskor. Inte snyggt att ha ståendes i köket! Glömmer det varje gång jag ska till affären och handla. Sen är där papp-kartong kvar sen jag köpte sminkbordet...det tar upp halva hallen, men måste åka till sopstationen för det. Tycker det är sånt meck att göra sånt! Men tänkte ta tag i det idag som sagt.
Måste dammsuga också, för jag går hela tiden på saker och det gör ont. En makaron i köket och en sten i hallen...ajajaj....!!

Ska tvätta också, för jag har inga kläder kvar. Kläderna jag har på mig nu är skitiga de också. Byxorna bytade jag däck i, så de är lite smutsiga på knäna. Inte snyggt. Har ingen tvättid, så får nog åka till O´s föräldrar ikväll med en omgång. Kanske kan ta en till imorgon. Till slut har man ju tvättat allt. Hade iofs varit smartare att gå hem till O´s syrra som bor ett stenkast härifrån istället. Har ingen bh som passar mig just nu. De är på gränsen att hoppa ut hehe...! Man får ha tajta tröjor som håller dem inne hehe. Vill ju inte att de ska rymma. MÅSTE TVÄTTA!

Nä, nu ska jag städa vidare så det är lite snyggt till O kommer hem =)

KRAM

Frissan!

God morgon!!

Idag ska jag till frissan och slinga mig. Som jag har LÄNGTAT!
Ska bli kul....ska snart pysa iväg och hämta upp henne på vägen så vi kan åka dit tillsammans. Medan mitt hår väntar, så ska jag bygga hennes naglar. =) Weeeeoooo....Ska bli spännande, eftersom jag är så kass på det. Hmm..men det blir nog bra. Hon är duktig på det själv, så hon får ju hjälpa mig! =) Skyller på henne om det blir kasst hahaha...näääää

Nä, nu ska jag kamma mig!!

Kram


Svära!

Jag orkar inte lägga upp en bild på mina naglar nu. De blev inte ens snygga, för jag kom till jobb och såg Jennys, som var de finaste jag någonsin sett =)
Dessutom vet jag inte hur man gör....eller oj, man trycker på bilden med nått träd eller nått liknande antar jag...?? Klickade runt lite och skulle leta efter smileys, men hittade trädet...Hmmm...är smileys ute? I så fall är jag hyffsat pinsam!
Men i alla fall...Är så stolt över mig själv för jag har sprungit med O idag. Vi springer varje kväll nu...Ingen lång runda ännu, för det orkar vi inte. Men ändå. Vi tar oss ut och springer tills vi knappt kan andas mer (eller jag då...inte O). Stolt är jag i alla fall!

Just det. Jag är ju lite förvirrad och glömsk och självklart kom jag inte ihåg vad det var jag tänkte börja skriva om, men sen såg jag rubriken och så kom allt tillbaka till mig. Fan vad jag svär. hehe...Det var också ungefär det jag sa till O i duschen. Jag svär så jävla mycket och jag vill inte. Det låter så hemskt. Jag låter som en bonn-kärring. Det är det sista jag vill vara. Men jag tänker inte ens på det. Hjälp mig när jag gör det. Säg till mig, så jag tänker på det. Att det är på skånska hjälper ju inte!

Ohhh...på tal om nått annat...det var någon som försökte stjäla i butiken idag. Vakten tog dem, men de hade inget på sig. Tjejen som var med hade en tom väska. Inte ens mobil eller plånbok eller nått tjejtjaffs. Det är ju lite obvious, men eftersom de inte hade nått så fick vakten släppa dem. Men sen hittade jag en hög med foundations på fel ställe utan larm. *grrrrr* då hade de alltså kastat av sig sakerna, förmodligen eftersom det inte kändes rätt just då, eller nått...vad vet jag?

Äsch, jag lägger väl in lite bilder då. Eftersom det är så många som läser bloggen som tjatar om bilder.
Emelie då....hehe...fast hon tjatar ju inte. Hmmm....Jooo...jag är omtyckt!!!!!

image1

Där är dem. Har en lila blomma på ringfingret och en vit på lillfingret. Har ju precis börjat öva att bygga så jag är inte direkt proffs än. Men tar gärna emot tips. =) Och då inte bara kritik, utan en förklaring hur jag kan få det bättre, för jag vet redan att de är lite tjocka och sneda hehe....

Ahhhh...det är ju brothers och sisters på tv...varför har ingen sagt nått? O då alltså....fast han tittar ju inte på det haha...

Natti, kramar

Naglar!

Bra att jag skrev (i förra inlägget) lustig, rolig och kul i samma mening och menade olika saker!! Hmm..smarta Sandra är på gång.

I alla fall, jag har byggt mina naglar precis. Tog ju bara tre timmar, från 20-23. Men nu är jag nöjd. Blev lite småfel som vanligt, men jag satte dit lite dekorationer som var snygga. Blommor. Vita och Lila =)

Kanske lägger in en bild imorgon om det blir någon bra.

Nu ska jag försöka nanna..."O" sitter vid datorn och spelar nått spel. NÖRD =) Men det gillar vi.

Jobb i 11 timmar imorgon...jippiiee...

Natti natti

Jaha, nu ska man börja blogga då...

Jag är inte riktigt bra på detta med blogg. Alla jag läser är lustiga och roliga och de är kul att läsa. Jag kommer ha en sån blogg som ingen vill läsa! Trisst som fan. Sjukt tråkigt att jag redan förberett mig på att misslyckas...hmmm...kanske inte så bra!

Jaja, vi får se hur det går!!

=)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0