Bilder!

Okej, nu har jag hittat lite bilder.

Ska skriva siffror till vilken beskrivning jag menar att den är till...(?) Oklar jag var i den beskrivningen haha.



Bild 1: Nr. 5 på listan.



Bild 2: Nr. 3 på listan.



Bild 3: Nr. 6 på listan.



Bild 4: Nr. 7 eller/ och 8, beroende på lugg eller inte.


Sen vet vi ju alla att jag inte ser ut som de på bilderna, men vad tror ni skulle passat bäst till mig?

TYCK TILL!!

KRAM

Frisyr?


Hej!

Okej, har lite saker att säga....för det första...hur trött är man inte på sin bikinikropp? *undrar en tjej som äter chips och dricker coca cola, men väger upp det med att äta pärltomater för att känna sig nyttig*

Det andra....efter att Sandra berättat att hon bakat lite olika saker, så har jag blivit lite sugen på att göra något själv (observera nu hur mycket jag skiter i min "bikini kropp"). Jag vill också vara huslig och duktig på att tillaga något som kan räknas som mat (?) Det görs i alla fall i köket, så...!!

Det tredje....om en vecka ska jag med Jenny till Landskrona och gå med henne när hon bygger sina naglar, så jag kan lära mig mer....och jag nästan dör av längtan. Det är så skönt att bli så glad över en ny hobby!

That´s all i guess!!

Vet inte heller vad jag vill göra med håret. Har lite olika tankar där. (blir aldrig nöjd vad jag än väljer och till slut så klipper jag ändå bara topparna och slingar blonda slingor).

1. Blonda slingor, uppklippt.
2. Blonda slingor, uppklippt med lugg.
3. Helblondt, lite halvbimbo (?).
4. Låta mitt hår växa ut i min naturliga färg och bleka det i sommarsolen. Klippa topparna var 6e vecka.

Resten är mer till hösten:

5. Färga håret lite mörkare, antingen i kalla eller varma nyanser med lugg.
6. Färga håret i röda toner med lugg.
7. Färga håret ganska mörkt. Brunt. Med uppklippt och lugg.
8. Samma som 7 men utan lugg.

Tro nu inte jag skrivit denna listan för skojs skull. Nu ska ni F-n tycka till!! Need feedback....badly!! Snälla familj och vänner.

Ska se om jag hittar nån bra bild på mig eller som kan visa frisyrerna jag menar! Och eftersom jag lägger så mycket jobb bakom det, så SKA jag ha kommentarer. Har ni egna idéer, så kom gärna med dem!

KRAM

.....

Glömde säga....



.....imorgon....21 dagar kvar tills semestern!! =)


Öööhh....

Hej!

Nu har helgen gått och jag har inte bloggat. Anyone who cares?

Fredagen var jättetrevlig med girlsen från BK. Det är så roligt med Louies graviditet. Vi pratar alltid om den...och sex och bajs haha. Inte i samma konversation, men ändå. Inte direkt trevligt, men vi får mycket sagt haha!

Annars har jag jobbat i helgen. Jag har varit på jättekonstigt agressivt humör. Har ingen aning om varför. Bara varit sjukt trött på jobbet. Mycket att göra eftersom det var löning. Stört mig lite på kunder. När man står i kassan så går det bra, men sen när kunderna tar slut, så går man en bit bort för att städa, eller sortera kläder eller tömma provrummen, men nä, då är det ju någon som går till kassan och då måste man genast släppa det man gör och gå till kassan för att hjälpa den personen. Sen är den personen klar, så går man och fortsätter vika plagg eller vad det nu är, men då hinner man med ett eller två plagg, sen är en ny kund vid kassan, så måste man lämna igen. Så får man hålla på så och springa fram och tillbaka hela tiden. Kan inte alla komma samtidigt, sen ingen på ett tag, sen samma sak igen en stund. Det hade varit så mycket skönare, plus att man hade hunnit med så mycket mer i butiken. Jag blev så trött på det att när kunderna gått, så stod jag vid kassan och väntade på nästa. Tog inte ens en minut innan nästa var där ändå. Det låter säkert inte jättebra för en arbetsgivare, men eftersom jag blev på bättre humör när jag slapp springa fram och tillbaka, så kunde jag även sälja bättre, eftersom jag då blev trevligare mot kunderna som kom till kassan. Skönt och bra för alla inblandade.

Nu har Jenny gått på semester. Inte alls kul. Sen går jag när hon kommer tillbaka, så vi är utan varandra i 7 veckor. Fast vi ska ju träffas om två veckor ändå. =) Det ska bli kul!

Annars har det inte hänt mycket. Tittat en del på tv, film, serier i helgen. Chillat som vanligt när man ändå ska jobba.

Imorgon är det jobb som gäller. 10-20.15. Kommer få lite tid till min avdelning, vilket jag gillar. Har en del att göra där. Annat som också ska göras kommer nog bli gjort. Har gjort en liten "to do..." lista tills imorgon för mig och de andra. Så vi kan dela upp det lite fint bland oss. Jobbar med mina favvisar imorgon. Emelie, Lina och My! =)

Ledig tisdag, fredag-söndag. O frågade om jag ville åka till Schweiz med hans föräldrar och hans syster på torsdag till söndag, men nej, blir inget. För det första vill jag ju självklart åka med O. För det andra är jag inte ledig på torsdag. Kanske dumt att inte åka. Men jag känner inte för det nu.

Ska nog köpa byrå på tisdag om det inte är fint väder. Ska tvätta då också. Eftersom de lovat fint väder i slutet på veckan, så vill jag ju inte slösa mina fina lediga dagar då till att gå på IKEA. Antar att det är så mycket folk där då ändå.

Nä, nu ska jag nog försöka sussa lite. Ska se om O är redo att lägga sig också. Hade varit mysigt att somna tillsammans. Det är något vi inte gör ofta, eftersom han jobbar på kvällarna (nätterna).
 
Natti

KRAM

Huvudvärk!!

Satt i sängen och tittade på tv och var inne på internet och fick huvudvärk som smög sig på. Fattar inte varför. Brukar alltid finnas någon anledning till varför jag får det, så jag gick igenom vad jag kunde ha gjort för att orsaka det, men hittade ingen bra anledning. Jag har ätit bra och druckit bra och igår åt jag hyffsat ändå. Varför kommer den nu? Sen hörde jag hur det smattrade ute. Kollade ut och där var regnet som öste ner. Sen trodde jag att de kom och hämtade soporna, för det lät så mycket precis utanför sovrumsfönstret. Sen blev bullret och bånget högre och högre, så jag tittade ut genom persiennerna och där var blixten och åskan! Jag är inte rädd för det, men idag blev jag. Det var så sjukt mycket. Det var nära också. Räknade och kom bara till 2 sekunder på den största smällen. Ringde O och undrade om jag skulle stänga av allt i lägenheten och dra ut sladdar osv, men han sa nej. Tror inte han visste hur mycket det lät. Men precis efter jag snackat med honom så kom världens dunderbrak och då sket jag i vad han sa och gick och stängde av allt. Det var faktist lite obehagligt. Stod i köksfönstret och tittade ut och tänkte på hur små vi är egentligen. Hur lite vi kan påverka vad som händer i naturen. Som tsunamin t ex. Vi kunde inget göra. Tänk förr när man inte hade alla mätinstrument så man kunde räkna ut när det skulle bli orkan, eller när en vulkan skulle få utbrott. Fast det är väl ändå naturens sätt att säga att vi är överbefolkade (tråkigt nog).
På tal om det så måste ni se planet earth. Kom hit och se det om ni vill. Jag kan se det hur många gånger som helst.

Det jag skulle komma till från början var att jag alltid får huvudvärk vid åska. Det är luften antar jag. Den är ju så kvav då. Men när åskan slutade, så gick den över. Konstigt fenomen det där. Så nu mår jag bra och dealar med Sandra om vi ska shoppa lite tillsammans. Jag vill ju självklart IKEA och hon vill Nova verkar det som. Men som hon sa, så är det nog en del människor ute idag eftersom det varit löning. Jag ska ju jobba denna helgen. LÖNEHELG.

Nä, IKEA på tisdag. Städa idag och kanske shoppa lite om jag hinner. Måste dammsuga och städa vardagsrummet. Eller vardagsrummet får O ta. Jag har tagit köket, toan, sovrummet och hallen...Sen är allt i vardagsrummet hans, så...!!
Nu är det bestämt. Jag dammsuger och sen åker vi till Nova. Haha!!

KRAM


Stressad, men ändå inte...

Hejsan!

Ikväll kommer tjejerna på middag och här ser för jävligt ut. Tänkte städa, diska, våttorka golven, slänga massa sopor (glas, wellpapp, tidningar), men jag vet inte när jag ska hinna med det.

Byrå-update...yes, jag ska köpa en till. Yey. Har nu ett ännu högre berg av kläder ovanpå den andra byrån. Vek tvätten igår. Blev ju en del kläder ändå. Sorterade precis ut lite och slängde lite och tryckte ner lite i lådorna. Kommer nog aldrig kunna få ut dem igen.

Ser hyffsat ut nu.




Där ligger ju även kläder som ska hängas in i garderoben om de får plats där. Även kläder som ska lagas eller som jag vill sy om. Men det är ju inte många. Jag vill till IKEA nu och handla den. Kanske har tid om jag snabbstädar och gör mig i ordning snabbt. Fast jag vill ju inte duscha förrän senare. Vill ju inte gå runt och vara svettig av att bära en byrå.

Jaja, får se. Tror inte jag kommer köpa den idag. Kanske att man köper den på tisdag.

KRAM

Camilla...

Hehe, Camilla....du är för gooo...!! Grym på att kommentera =) Nä, tror inte ni kommer kunna leva kompakt. Ni får nog ha helvetes mycket förvaring i alla fall. Läste i din blogg att Mickes föräldrar skulle kolla på lägenhet till er. Var ligger den?


Bra att jag och Camilla har en "chatt" genom min blogg!

Jobbet idag var....jobb. Inget speciellt. Men i slutet av dagen så blev jag motiverad. Men så är man ledig imorgon och då har man annat att tänka på. Sen jobbar man lördag och då kommer det vara samma sak igen känns det som. Men det blir nog bra.

Kan inte sluta tänka på att man ska ha semester. Ska inte göra nått speciellt, men bara tänker på att man ska få vara ledig och umgås lite med O förhoppningsvis. Sen att Micke och Camilla ska komma. Det är typ höjdpunkten. Som vi kommer tröttna på varandra känns det som. Fast ändå känner jag att jag och Camilla är ganska lika och det är skönt att vara med henne, för hon är så...."normal" haha...eller hon är som mig...och jag är normal ;) (inga kommentarer TACK!).

Har handlat innan jag kom hem. Ätit jordgubbar, mer eller mindre, till middag. Var inte jättehungrig när jag kom hem, så varför tvinga i sig mat då? Åt sen lunch idag. Har vikt tvätten också. Men kom på att det hänger lite i vardagsrummet och vi har en ikeapåse kvar med ren tvätt.
Tjejerna kommer ju imorgon och jag har INGEN som helst städlust. Skit!! O är inte hemma som vanligt. Han är hos Tobbe. Även om han varit hemma, så hade han aldrig städat.

Imorgon är det 24 dagar kvar till semestern!! Wiiiie!!

KRAM


Klädproblem!!

Hej!

Min update gällande byrån kommer inte att komma idag. Hehe. Frågade O igår kväll, så diskuterade vi hur det skulle få plats och lite så....sen tänkte han och då frågade jag igen, och då sa han att han tänkte lite till och sen somnade han. Haha, han var nog ganska trött. Slumrade till så fort han lade sig i sängen, men samtidigt ville han koppla av och se på tv. Så man kan koppla bort allt jobb från huvudet. Men om han ändå somnade så tyckte inte jag det var lönt att ha tvn igång. Då har man ju ändå redan hamnat där man ville hehe.

Idag är det jobb. Är hemma halv 9 ikväll. Ledig imorgon och jobbar lördag och söndag. Fick igår reda på att schemat som är skrivet knappt gäller. Det gäller fram till min semester och under min semester är jag ju inte där, så då gäller det inte heller. Så det är under de sista två veckorna då helt enkelt. Emelie skulle inte ha nån semester. Hon hade inte många dagar att plocka ut och de hon hade, ville hon ha i höst istället. Så nu får vi vänta på ett nytt schema. Vill ju veta de första veckorna när jag kommer tillbaka, så man inte blir helt chockad. Fast det är ju en månad kvar tills jag går på semester. 25 dagar för att vara exakt. Det är så trisst när alla andra går på semester nu. Jag vill ju också. Jenny och Lotta går på måndag. Lotta ska till Italien i 4 veckor. Orättvist!! Fast vädret är ju inte bra just nu, så jag vill ju inte sitta hemma i kalla Sverige....inomhus!!

Sen skickade mamma mail om att hon och pappa och syrran och hennes pojkvän ska hitta på nått att göra på lördag och hon undrade om jag och O kunde. Men nääää, jag ska ju jobba. Typiskt att det är när jag inte kan. Men samtidigt såg jag på vädret i morse och de sa att det skulle bli mulet med risk för regnskurar på lördag. Är ju ledig nästa fredag-söndag...varför tar vi inte det då?

Jag vill ha en byrå nuuuuuu!!
Mina kläder ligger ovanpå den byrån jag har för de får inte plats. Det ligger lite i en plastpåse på golvet också. Och slängda kläder ovanför det. Sen har jag en full påse med bikinisar också. Sen får vi ju inte glömma 2½ IKEA påsar med ren tvätt som jag inte ens vikt än, som också ska in...eller ja..lite är Os och lite är handdukar och lakan, så allt är ju inte mitt. Men ändå.

Funderar på att rensa ut lite kläder. Då kan man ha sån bytarkväll. Att alla tjejkompisar tar med sig sina "gamla" kläder, så byter man med varandra. Sen resten kan man skänka till myrorna. Hmm....bara en tanke!!

Nu måste jag kila in i duschen. Ska nog ägna dagen på jobb med att packa upp lite varor. Vi har ju fortfarande lådor att packa upp. Då står man vid kassan och tar kunder som vill betala. Skönt för Saija och Lotta, för då kan de ägna sig åt vad de vill i princip! =)

Hörs sen!

KRAM

Kommentar...

Hehe, tack Camilla för kommentaren. Skönt att få lite respons på det man skriver och det man faktiskt frågar =)

Idag har jag jobbat. Ibland när man varit ledig så mycket som jag har de sista dagarna, så är det jobbigt att jobba igen. Man vill bara vara ledig och göra ingenting. När man jobbar mycket, så är man så inne i det, och då vill man inte släppa det. Ibland när jag jobbat många dagar i rad eller många timmar, så vill jag inte lämna jobbet. Det är skönt. Jag hade kunnat jobba en vecka i streck, för att sen vara ledig en vecka i streck (eftersom jag jobbar 20 timmar/vecka).
I alla fall, det jag ville komma till var att jag jobbar hellre ofta, för då blir man inte så "jobbtrött". Blev lite cranky (?) i slutet av dagen. 

Efter jobb så gick jag runt lite på "centan" för att shoppa. Blev en skjorta till O, som var typ en kopia av den vi köpte sist, så den får jag lämna tillbaka. Hade glömt hur den såg ut. Sen köpte jag berlocker till mig själv. Hade tappat en stop, så jag behövde en ny och så fanns där en till med stenar, så jag var bara "tvungen" att ha den. Det är ju ändå löning ;)

Sen inhandlade jag lite mat inför fredag när tjejerna kommer. Köpte då även godis...men lilla Sandra som inte har pli på sitt sötsug åt lite ikväll och ångrar det nu. Har ju inte ätit upp godiset. Det var "bara" ca 10 bitar, men ändå. Onödigt.
Så nu känner jag mig pluffsig. Inte bra!!

Köpte tidningen Chic, för att se om den är nått att läsa. Har inte ens tittat i den än. Blev tv istället hela kvällen. Var ju ensam hemma. O var hos Tobbe och jobbade. Hade möten till höger och vänster. Och han kom hem för en stund sen och nu sitter han och jobbar vid datorn och lägger in nya produkter på hemsidan! www.rentljud.se är det...don´t you forget!! =)

Vill köpa en vit skjorta. Men övertalar mig själv att inte köpa kläder innan jag gått ner minst 5 kg. Hmm...det går ju bra. Shoppar hela tiden känns det som.
Ohh, nu kom jag ju på att jag köpte en blå skjorta häromdagen. Varför har jag inte använt den? Hmm...får se till att göra det.

Och på tal om kläder så måste jag ha någonstans att göra av dem. För jag har bara en byrå med 4 lådor (IKEA, Malm) och sen har jag en garderob med hängande kläder (enklare ord för det?). T o m O har 6 lådor med kläder och självklart en garderob. Men jag behöver mer liggplats. Eller kanske mer hängplats, så man kan hänga mer byxor. Fast jag har ju bara typ 2 par byxor som ligger i byrån, så det är inte lönt. Kanske ska skaffa en Malm byrå med 3 lådor till? Jaaa...måste ju fråga O. Tror han kommer säga nej. Vi har inte plats. Han gick ju faktiskt med på att jag fick toalettbordet från malm som är ganska långt och högt. Eller, jag sa att vi inte hade plats och han sa att det har vi visst och så visade han hur vi kunde göra och så köpte jag det =)

Nä, nu blev jag sugen på det, så jag ska fråga O om det går för sig. Berättar hur det gick ;)


Bilden är stulen lånad från IKEA. Byrån kostar 745 kr.
Rena rånet hahaha....

Natti natti från oss

KRAM


LÖNING!

Jaha, då hade man fått lönen också. Det var en ganska trevlig lön också för den delen. =)
Så nu har jag betalt hyran, försäkringen, bensinräkningen och sparat lite. Skönt känns det. För man har ändå massa över. Nä, nu ska jag inte skryta hur rik jag är haha.

Lagt i de första två tvättarna i maskinen. Najs att ha massa rena kläder sen. Plus att man inte har två överfyllda tvättkorgar i sovrummet. Inte snyggt!

Nu är det bestämt att mina tjejer ska komma på fredag på middag hos oss. Det är mina BK-tjejer alltså. Blir nog Tacos, för jag är inte direkt duktig på nått. Haha, det är bara att hacka lite grönsaker och steka köttet och slänga i färdig kryddblandning. Mums. Längtar redan. Snart ska Louie föda, så det är så spännande. =)

På tal om mat, så tänkte jag testa något nytt igår, så det gjorde jag. Kycklingfiléer som jag skar i mindre bitar och stekte med chilikrydda, salt och peppar. Sen hällde jag på grädde. Sen fick det puttra till lite. Hade nypotatis och sallad till det. Blev en aning starkt, men ändå inte så farligt. Jag tyckte om det. Det blev lite över, som jag ska ta med till jobbet imorgon till lunch. Smakerna brukar komma fram på ett annat sätt då.

Idag blir det nog lax till middag. Om vi har det hemma. Har för mig det. Äter ju aldrig hemma, så har ingen koll på vad vi har. Det hade jag alltid innan. Vill ha nypotatis till, men har inte det hemma. Så antingen måste jag göra mig i ordning för att handla det, eller så tar vi pasta eller så får O handla det. Men han har så mycket nu och han ska hem till sina föräldrar och hämta tvätten som vi tvättade häromdagen och sen vill jag tvinga honom att åka till posten och hämta "Planet earth"-serien i underbar kvalla som han beställde till lilla mig förra veckan. Ohhh...har ni sett den? Det tog dem 5 år att spela in det. Den är så populär, så jag tror ingen har missat den. Den är skitbra. Var bara tvungen att ha den. Tänk att se den på vår projektor. Underbart. Man ser allt och lite till. I alla fall, så får det nog bli pasta till laxen idag. Någon som har nått bra recept på någon god sås till det? Vi tar alltid hollandaise, eller nått med rom! Börjar bli lite trisst, fast vi inte ätit lax på länge nu.





KRAM

Fröken duktig?

Efter många om och men och snack med Sandra, så gick jag ut en runda. Ville röra på mig och hellre 5 minuter än inget alls. Så jag gick i 20 minuter och sen solade jag i 25 minuter och sen gick jag hemåt igen i 20 minuter. Så skönt det känns när man väl har gjort det.
Men samtidigt...räcker det med en gång? Ska jag nu bestämma att jag går ut och går varje dag? Kommer jag orka det? Kommer jag följa det? Kommer jag ha ångest om jag missar det en dag?
Eller ska jag se det för vad det är? Att jag hade en bra stund och tog tag i det och att jag hoppas att jag gör det igen så snart som möjligt?

Har ju funderat på att köpa en cykel. Dels för att man inte ska ta bilen så fort man ska till konsum för att det går snabbare än att gå, plus att man inte behöver bära på massa kassar, utan kan sätta det i cykelkorgen. Och för att jag hatar att gå ut och gå. Det går helt enkelt för långsamt för min del, och springa är jag inte den duktigaste på. Blir bara sur när jag inte orkar springa så långt jag vill. Men om jag då ser cykeln som ett träningsredskap...kommer jag då använda det? Eller kommer jag tänka just att det är ett träningsredskap som jag inte vill använda av just den anledningen?
Vill ha en ny cykel oavsett. Sen om jag använder den till att träna med...vet jag inte! Men jag behöver i alla fall det till affären. För om jag nu skippar att ta bilen några gånger i månaden till affären och tar cykeln istället, så har jag ju ändå vunnit motion på det. Och pengar för den delen. Och naturen får må lite bättre. Så jo visst...cykel måste jag ha =)
Ska nog ringa på några annonser idag! =) Hittat en del jag vill ha!

Om 10 minuter är det tvättdags. BORING! Men det måste göras och jag måste sortera lite nu innan!

Haj och Baj!

KRAM


No comments?

Hej!

Jaha, då fick man inga kommentarer igår. Trodde ändå någon skulle skriva något! Men det gör inget.
Vaknat på rätt sida idag i alla fall.

Såg film igår. "Run, fat boy, run". Den var sådär. Subtil humor och det är alltid kul. Ibland blir det för mycket när det är uppenbart att det ska vara roligt. Men det var inte denna. Idag har jag kollat lite på quicktime.com, för att se om och när det kommer ut nya filmer. Man kan kolla trailers där. Gratis! Skriver upp lite, så man kan se dem när man vet att de kommer ut! Just nu har jag runt 20 filmer som inte kommit ut, som jag vill se. Jag gillar ju inte skräckisar, så det blir mycket drama och komedier. Det är enkelt. Så slipper man ha mardrömmar. Usch!!

Idag ska jag tvätta 15-19. Sen ska jag städa lite också. Byta lakan och annat tjaffs. Har tänkt mig att gå ut och gå en runda. Får se hur det blir med det. Har ju tänkt det i flera veckor, så jag förväntar mig ingenting.

Förresten...jag vill ha en cykel. Någon som vill sponsra? Tänkte köpa en från blocket kanske. Vill ha en som mamma och Syrran har. Kommer att köpa en sån modell i alla fall. Men behöver ju inte vara ny! Tänkte önska en i födelsedagspresent när jag fyller 25 i Januari, men jag vill ju ha den nu på sommaren. Ska kolla runt lite sen.

Vi har fått schemat på jobb fram till två veckor efter min semester. Jätteskönt. =)
Lina är en duktig flicka!! Skönt att ha en chef!!!!!

Jag är shoppingsugen idag. Antingen vill jag till nova, burlöv center eller ikea...jobbigt. Samtidigt vill jag inte spendera pengar. Behöver ju spara allt vi kan och samtidigt vill jag ha mer pengar till semestern.

Snälla vänner...ge mig (oss, mig och O) idéer om vad vi kan göra på semestern. Jag har redan lite saker, men det kanske finns saker jag inte tänker på att man kan göra. TIPS??



Självklart vill man hit, men det kommer inte på frågan haha.


KRAM

Vad bör man skriva?

Hejsan!

Jag har tänkt mycket på vad jag kan, bör, vill skriva i bloggen. För ibland vill jag bara skriva ut om saker och ibland känner jag att "ALLA behöver väl inte veta allt". Det är jättestörigt nu när jag vill skriva massor om hur jag känner. Jag skriver ju egentligen för att få skriva av mig, men samtidigt vet jag att kompisar och familj läser. Ska jag alltid bara skriva vad jag gjort för dagen och vad jag ska göra nästkommande dagar? Då kan jag lika gärna bjuda in släkt och vänner så de kan få läsa min kalender, så de vet hur jag jobbar och vilka planer vi har för helgerna. Det tycker jag är lite tråkigt faktiskt.
Jag vill ju skriva vad jag känner och tycker. Då funkar det inte att bara skriva trissta vardagssaker.

I alla fall...jag har tänkt mycket på utseende. Det är nog inte bara jag som tänkt. Jag tror alla tänker på det hela tiden för sig själva. Vissa pratar om det och vissa håller det för sig själva.
Ibland tycker man om sig själv och ibland inte. Som vikten t ex. den är nästan ingen nöjd med. Eller kanske inte vikten så, men en bit av kroppen. Men bryr sig verkligen alla andra om MIN kropp. Man vet ju själv hur osäker man är. Man är så osäker att man tänker hela tiden på hur man ser ut och man tittar knappt på vänner runt omkring sig. Men om jag då gör det....gör inte alla andra också det? Och om alla andra också gör det, så är det ju ingen som tittar på mig oavsett.
Då är det onödigt att gå runt och tro att alla tycker man är en ful tjock ko. Men varför är man inte bara nöjd. Är det min familj, mina vänner och min pojkvän som säger till mig att jag är "fel"? Nä, ingen har sagt nått sånt. Snarare tvärtom.
Då är det ju bara jag som tycker det själv. Men varför gör jag inget åt vad jag tycker? Och om jag ska göra något åt det...var ligger problemet? Räcker det med att gå ner i vikt? Sminka sig lite? Dölja sig i rätt kläder? Äta rätt? Eller handlar det bara om att jag ska tycka om mig själv? Oavsett?

Många tankar. Jag vet ju om att...Istället för att tänka på hur allt är eller hur jag borde göra eller att jag ska göra det "sen", så borde jag bara göra det som är nödvändigt för att sedan kunna slappna av och känna att det är gjort, så jag kan ägna mig åt annat. Det gäller allt.

Nu sitter jag i sängen t ex. Har gjort det sen jag vaknade kl 9. Jag kunde ha tömt diskmaskinen. Vikt tvätten. Städat. Dammsugat. Varit ute och gått. Köpt god frukost och ätit på balkongen.
Visst var jag trött, så det kändes bra att vila ut, men samtidigt...kan jag inte göra det på natten tillräckligt?

Många tankar idag. Som jag inte ens vet om jag vill att folk ska läsa. Men samtidigt, om de som läser känner samma sak eller har något annat (mer) att komma med, så hade det varit skönt att snacka om. Det är kanske det jag behöver?
Fast vad skulle ändras då? Man tror alltid att man ska ta tag i saker sen. Men om man inte gör dem nu när man har tid...varför ska man då göra det senare?

För er som inte klarar av massa känslor och tankar:

Jag jobbar idag. Börjar 14. Jobbar med Jenny ikväll. De e najs. Slutar 20.15. Ikväll har jag inget planerat. Blir nog den disken jag inte tagit på ett par dagar. Fett med ös (?)

Dags att hoppa in i duschen! (Missa inte Vilas 50% rea som börjar idag)

KRAM


Midsommar...lite sent. =)

Hej!

Hoppas ni haft en trevlig midsommar. Det hade i alla fall jag. Var hos Tobbe och Jannica med ett annat par. Jobbade på dagen till kl 13. Sen var vi där vid 16. Då började vi sätta upp tält, jag, Tobbe och O. Vädret var inte det bästa, det var vi mot regnet. Regnet öste ner så fort vi fått på "taket". Då stod vi i vars en ände och höll upp tältet medan vi väntade på att det skulle sluta regna. Det gjorde det till slut och vi fortsatte. Det tog en timme och inga delar passade med varandra, men det löste O till slut. Han är sååå smart =)
Det blev sill, nypotatis, prinskorvar och köttbullar. Jättegott var det. Eftersom man redan var lite på pickalurven, så behövde man mycket mat ;) Vi var jätteduktiga och sjöng sånger och skålade. Kul. Kändes som riktig midsommar.
Sen satt vi och snackade och snackade. Sen var det dags för grillning. Då var klockan närmare 00. Men gott och behövligt var det. Efter det, så var det inte så varmt i tältet, så vi rörde oss inåt och förberedde jordgubbar med glass och grädde. Då var klockan runt 2. Det var gotti gott gott. Sen åkte Lina och Tony (som det andra paret heter) hem. Då gick vi upp och satte på musik på högsta volym. Och jag somnade i soffan. =) Jannica somnade på madrassen i  vardagsrummet där uppe. Vaknade vid 4 igen och då satt O och Tobbe och snackade högtalare (vilket de hade gjort när jag somnade också). Sen ringde vi taxi och åkte hem!!

Igår återhämtade man sig med en god köttbit med sallad och bearnaise. Sen blev jag så sugen på snask, så jag duschade och gjorde mig i ordning och gick till affären och handlade chips, snusklubbor, läsk, djungelvrål, choklad och läkreol haha. Mums var det. Såg några filmer och somnade imellan. Nu är man väl utvilad en del. Hoppades på fint väder, men det fick jag inte. Så man får väl gå ut en runda idag i alla fall och få frisk luft. =)

Nu ska O få tillbaka sin dator, för han har vaknat. Jag ska försöka hitta nått att äta till frukost. Ohh, jag är sugen på bullar med nått gott pålägg.

KRAM

Orkar inte vänta...

...på att O ska fota mina naglar, så jag fotade lite själv med mobilen och tänkte lägga in en bild...



Gult glitter på lillen och vit och gul blomma fick också plats. Sen en gul blomma på ringisen, sen är alla andra bara franska!

Ja, det var bara det jag ville.
Nu ska jag äta vitlöksbröd....yummy!!

KRAM

Byggt mina naglar...

Nu har jag byggt mina egna naglar. Tog inte lika lång tid som med Sandras. Men å andra sidan är jag inte lika noggrann. Blev gula dekorationer. Lägger in bild senare! =)

Nu är det Sex and the city maraton på tv3. Checka in ;)

CIAO

Köpa Volumastern?

Någon som är intresserad av Björn Axéns (OBH Nordica) Volumaster?

Jag har en till salu. 500 kr billigt!! Special prrrrice, only for you!! =)



Slå till vet jag...=)

Kolla här: http://www.axens.se

KRAM

Inte Soligt =(

Jaha...då sminkade man av sig, satte på sig bikinin och smörjde in sig....sen var solen borta. Så himla typiskt. Därför jag inte ville ut och sola, för jag visste det skulle bli molnigt. De sa det på vädret på tv, men ändå trodde jag att solen skulle hålla i sig. Attans!!

Jaja, nu sitter jag här i sängen med bikinin på mig, helt oljig. Vad göra???



Haha, min bikini är ganska lik den på bilden.



Vill ju vara brun på midsommar!

Jaja, skit samma...

KRAM

Soligt =)

Hej svej!

Idag blev det bra väder. Det hade jag inte förväntat mig. Skönt. Men störigt, för jag var ju inne och klippte mig...Skönt förresten. Behövdes väldigt mycket. Inte så stor förändring, så jag ser mer eller mindre likadan ut.
Men det är störigt med bra väder för att jag har sminkat mig. Vill ut och sola nu, men samtidigt vill jag inte sminka av mig. Vilket dilemma.

Ska ändå sminka av mig och bege mig ut och sola. Känner att jag inte kommer att orka sola så länge, men samtidigt är jag riktigt blek! Så vad gör man inte?

Hittade dessa på en sida och tyckte det var häftigt. Så det hade jag kunnat tänka mig faktiskt.




Coolt va?

Nä, nu är det soldags. Hörs senare!

KRAM

Färdigbyggt!

God kväll!

Nu har Sandra nya naglar. Byggde dem ikväll. Blev sådär. Blev bättre sist vi gjorde dem tyckte jag personligen.
Gjorde de franska med rosa glitterkant och Gula blommor. Tog 2 timmar och tre kvart att göra. Måste nog ändå ha en elektrisk nagelfil. Fast det känns så dyrt. Men men, man sparar ju tid. Sen är det ganska påfrestande för axlarna och nacken hela tiden. Sitter ju inte speciellt bra vid bordet.

Tog lite bilder och sen kom O och sa att han ville testa att ta lite bilder med sin kamera, så vi fick hitta på olika saker som Sandra kunde hålla i. Till slut valde vi en bild som är hard core haha...



Blev aldrig riktigt bra med hur hon höll, men man ser ändå en del av naglarna. De ser helt ojämna ut på denna bilden =(
Inte bra ju. Men vad gör man?

Jaja, får se hur länge de håller denna gången. Sist höll de ju bara i två veckor.

Imorgon ska jag till Jannica och klippa mig. Har velat det ett tag nu. Ska klippa upp det. Har haft det rakt och jämnt nu något år och vill förändra mig lite. Ska inte färga eller slinga, för jag vill låta håret vara nu i sommar, för det kommer ändå blekas och utsättas för massa slitage. Tänker vänta till hösten och då kommer jag nog klippa det annorlunda och sätta i en ny färg. Är så van att ha mitt blonda slitna hår, så man vågar knappt ändra sig. Men jag ska inte vara rädd, det växer ut igen och man kan ju alltid färga tillbaka det.
Säg det till mig när jag tvekar i höst ;)

Nä, snart kommer O och ska mysa med mig innan vi somnar. Måste lägga ner nu. Skriver mer imorgon. Är ändå lite nervös för att klippa mig. Tänk om det inte blir bra. Jag vet att Jannica är duktig, men tänk om håret bara ser mer slitet ut för att det blir uppklippt. Usch, vad dumt att vara nervös. Hehe...

Natti natti

KRAM


Seg som vanligt...

Hallå!!

Idag är en seg dag. Jag gillar inte att vara ledig. Det är så mycket på jobb jag behöver göra och vill göra det NU! Hehe...!
Har inte mått så bra idag heller, för jag äter som en kratta. Men snart kommer Sandra med mat till mig. =) Från Krua Thai! Mums mums ska det bli.

Sen ska vi bygga hennes naglar igen. De håller inte som jag vill att de ska. Det gick bara två veckor, sen gick de sönder. Hon tappade en då, sen kom några flera. Nu har hon bara fem kvar vad jag förstått det som. Störigt. Vill ju att de ska hålla. Jag har tappat nästan alla mina också. Eller nä, tappat har jag inte, jag har slagit i dem, så jag varit tvungen att riva av dem. Gillar inte kantstötta naglar hehe. Men sen har jag en som hållt typ 4 veckor nu. Men den har ingen tipp under, så jag tror att de håller bättre utan tipp. Störigt bara att det inte håller med tipp, för det ska de ju ändå göra. Någon som vet vad jag gör för fel?

Har ju köpt lite dekorationer från Peggy Sage. Jättesnygga tycker ju jag självklart =) Får se om Sandra nappar på några, eller om hon bara vill ha franska. Hon skickade en bild på ett par naglar som hon vill ha, fast de kan jag inte göra (och det vet hon också, hon ville ändå bara visa). De är med blått glitter och mönster. Tänk om man varit så duktig. =)
Det ska jag bli. I´m going there!!

Fick ett armband, som jag beställde från nelly.com, idag! Jättefint, men som jag visat i något annat inlägg, så har jag ju redan så mycket på båda armarna, så jag får inte plats. Dessutom är det rosa och allt annat är silver och vitt och brunt. Har ju redan blandat hej vilt!

Köpte en BH igår också. Skitsnygg! Röd med vita prickar från New Yorker. Tänker inte lägga in bild på det, sorry haha.

KRAM

Ohh....fler bilder =)

Insåg när jag lade in de andra bilderna att jag har två till jag tänkte lägga in.
Ena är på min gura och jag vet inte varför jag lägger in den, men den är bra hehe....



Den andra bilden är på Emelies naglar när vi gjorde dem i tisdags innan vår shoppingtur.
Hon har en aning breda naglar, så man måste göra de ganska långa för att de inte ska se (i brist på bättre ord) "knubbiga" ut. Men nu är de mer nerfilade. Vi började i alla fall så, så att hon fick känna på dem. Men hon kände att de var lite för långa, så vi filade ner en bit.



Ohhh...längtar efter att få använda mina nya dekorationer. Vill lära mig mer om glitter sen också. För det är ganska snyggt med turkost glitter nu på sommaren. Eller Rosa eller Lila för den delen. Den Rosa jag köpte sist glittrar inte så mycket i Rosa, den har mer grönt (?) glitter med Rosa, inte så glittrande, glitter. Ska prova med mitt Make up store glitter. Får hoppas att de inte är för stora för att använda på nageln bara.

Nä, slutuppdaterat för idag!

KRAM

Bild-uppdatering

Tänkte visa lite bilder från klockan jag köpte i tisdags och den från idag och band som jag köpte på glitter och har gjort armband av.

Här kommer de:


Tisdags klockan =)


Det vita bandet bredvid mina andra armband.


Klockan jag köpte idag med mitt bruna armband.


Kul med bilduppdatering. Lämna gärna lite kommentarer eller tankar =) Då blir jag glad!!

KRAM


Burlöv Center

Nu har jag varit på Burlöv Center. Köpte väskan jag snackade om. Och en till klocka. Sen köpte jag även en skjorta. =)
Provade ett par jeans på ONLY, men jag tänker på det så länge. Behöver nya byxor, men jag är så kluven.

Nä fan, nu kommer snart O och jag måste fixa lite saker ;)

Skriver mer sen!


KRAM

Ledig igen...

Hehe, om jag bara skriver varje gång jag är ledig, så kan man tro att jag är arbetslös snart =)

Nä, jag är ledig. Dagen började inte så bra idag. Vaknade med huvudvärk. Antar att jag fått migrän inatt eller nått, för jag mådde jätteilla och var yr också. Satte mig i duschen och tog en tablett. Brukar hjälpa att spola varmt vatten på pannen och i nacken. Så jävla skönt. Det känns som om huvudvärken rinner av en och man slappnar av. Men mådde ganska illa, så jag satt och hulkade i duschen utan att det kom upp något. Inte så trevligt faktiskt. Men nu mår jag bättre!

Funderar på att åka in till Burlöv Center idag igen. Vill ju köpa väskan från Vero Moda. Kanske. Vet inte om jag tyckte den var för liten. Emelie hade ju en som hade samma stil, men större och jag vill ju inte köpa samma. Eftersom vi jobbar ihop, så är det inte så kul. Annan sak om det varit någon annan. Typ Sandra eller Coco eller någon som jag inte träffar så ofta. Men men...får se!!

Måste i alla fall äta. Klockan är ju snart halv 12. Men jag hatar att äta. Eller nä, det lät fel. Jag hatar att laga mat eller hitta på nått att äta. Mat är annars en av mina passioner hehe. Älskar ju mat!

Förresten. Hur lägger man in en bild här? Presentationsbild menar jag då? Har frågat innan, men fattade ingenting!

KRAM

Ledig =)


Hej!

Idag har jag varit ledig. Emelie från jobb kom hem till mig kl 9 och vi byggde hennes naglar. Sen märkte jag att mina nagelbyggningssaker började ta slut, så jag gjorde mig i ordning och så åkte vi till Robin Hood och köpte lite varor. Efter det så var vi inte nöjda för vi hade shoppat för lite, så vi svängde inom Burlöv Center! Shoppade lite där i alla fall. Kunde köpt mer faktiskt. Kanske svänger förbi imorgon efter jobb =)

Hittade lite kläder på Vero Moda som jag ville ha, men som jag inte köpte. En snygg väska fanns där också. =)

TIPS!!! : Ur&Penn har 50% på nästan allt i butiken, sväng inom. Jag köpte en klocka och ett armband. Emelie köpte två klockor. Funderar på att köpa en till imorgon om jag nu åker in där. Vill ha en i silver också. Köpte en vit klocka idag! Har velat ha det så länge. Vi skulle bara inom butiken och kolla, så hade de ju så bra erbjudanden =)

Regal 398:-

Denna är det =) Jättenöjd är jag! Somrig vit klocka!

Hos Robin så handlade jag massor med dekorationer. Eller ja, massor och massor, men 4 ark i alla fall. Sen köpte jag fler tippar av de som saknades. Sen massor med filar också. De går ju åt. Funderar på att köpa en elektrisk fil, för det tar dubbelt så lång tid att fila för hand. Men visst blir det bättre att göra det för hand, men jobbigt i längden.
Köpte en sorts "body ink" som man kan låtsas tatuera sig med också, men jag fattar inte, för det torkar typ aldrig. Får ringa Robin och fråga imorgon kanske.

Annars vet jag inte vad som händer. Ska bygga Emmas naglar och Sandras. Blev ju inte av sist med Emmas. En av Sandras har gått sönder. Men det fixar vi klart. Hon ville ha det fixat innan midsommar, så det får det bli =)

Nä, måste nog äta snart. O är borta typ hela dagen (och kvällen).

KRAM

Semestern...

Goooood mooooorning Skåneeeeeeeeee!!!

Nu är det 45 dagar kvar till semestern. Längtar! Inte för att jag ska göra nått speciellt, men ändå! =) Ledig!!

Idag är det jobb när alla andra är lediga. Som tur är får man ju 100% OB, så jag är bara glad!
Ikväll bär det av till Anders och Mona för inflyttningsfest. Det ska bli trevligt! Har inte ätit hemma en enda dag denna veckan. Får bli på söndag (förmodligen, man vet ju aldrig). Trodde vi skulle äta hemma igår, men tji fick jag. Det blev på Glorias i Lund med Tobbe och Jannica. Har inte träffat dem på ett tag, så det var kul. Bestämde med Jannica att jag skulle klippa mig nästa eller nästnästa vecka =). Hon är frisör alltså!

Sen har jag ju fått höra från flera att de tror att jag gått ner i vikt. Det blir man glad över och så tror man på dem också. Väger mig på fredags morgnar, för att inte göra det för ofta och bli obsessed, så jag har precis vägt mig. INTE GÅTT NER ETT SKIT! Men ändå har jag ibland själv kännt att jag varit smalare denna veckan. Men det är nog för att jag är gladare och känner mig pigg! Aja, får väl anstränga mig om jag ska gå ner i vikt. Bara så störigt att jag inte gått ner ens ett hekto och så ändå har jag kämpat med att inte dricka läsk och inte äta för onyttigt denna veckan. Fast det var väl lättare förr. Som chefen Lina sa...Det var lättare när man var yngre, för då kunde man missa en måltid och gå ner tre kg.
Fetman kommer med åren hahaha. Nä, men allvar, eftersom jag tyckte att jag hade kämpat så bra, så blev jag lite besviken och känner att jag kan inte ha det så här. Denna veckan har iofs varit jäkligt hektiskt med tanke på allt vi gjort, men nästa vecka ska jag fan träna eller åtminstone ut och gå långpromenader. Det var det jag gick ner på förra gången jag gick ner. Jag åt inte så mycket och rörde mig massor. =)
Eftersom jag vet att jag kommer övertala mig till att skjuta på det varje dag, så får vem som helst gärna joina mig. Promenader är alltid trevligt när man har någon att prata lite skit med. Eller allvar om man vill det =)
Säg bara till!!!

Alltså...vem orkar läsa bloggar som det står så mycket i? Det påminner mig om skoltiden när man skulle plugga genom att läsa en jävla bok. Det är såååå trisst!
Men skit i det. Nu ska jag nog duscha, så jag kan åka till jobbet. Borde fixa något att ha på mig imorgon också. Vet dock inte vad. Några förslag? Mammas kalas alltså!!

KRAMAR

Jobbedag

Hallåja!

Idag är det jobb som gäller. Ska försöka hitta en klänning eller nått annat att ha på mig tills på lördag när vi firar att mamma blir 29 år! Får gå på lunchen och leta lite. Eller innan jag börjar. Beror på när jag är där.

Imorgon är det röd dag och det ska inte bli så kul att jobba. Visst...OB, men O är ledig och vi ska bort på kvällen. Jag slutar 17.15 och vi ska vara borta kl 17. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men det löser sig. Efter jobb vill man ju gärna tvätta av sig och fräscha till sig. Ohh...då måste jag ju också ha något att ha på mig. Suck. Redan varit på två studenter denna veckan. Typiskt att man måste ha kläder till allt. Fast iofs äter vi bara hemma 2 dagar denna veckan, så det är ju skönt. Slippa laga mat. Fast man äter ju onyttigare när man äter borta när det är "fest".

Nä, nu ska jag nog vika tvätt. Har en hel hög på sängen som måste tas itu med. Jag är redan klar till jobb. Var helt tidigt idag. Sminkad och klar 10.15 och jag börjar 12. Skönt!

KRAM

Tisdag?...Nä, onsdag!

Haj svaj!!

Jag blir så förvirrad av dagarna!!
Men det är Onsdag idag närmare bestämt och jag tänkte sola lite på dagen. Sen kommer Emma och Vickan och då ska jag bygga Emmas naglar medan vi tjattrar hehe. O glömde ju nämna för mig att vi skulle iväg på student ikväll, men jag får komma när jag är klar med nagelbyggningen. Det är Orjan som tar studenten och det är O´s föräldrars fosterbarn. Så jag vill ju inte missa det. Men man kan ju komma lite tidigare och berätta det. Smarte O.

Usch, seg dag idag. Jag kommer inte igång. Måste ju plocka undan lite när jag ska få celebert besök. =)

Imorgon jobbar jag stängning. Tror det är med nya butikschefen Lina. Hoppas det i alla fall. Jag gillar henne. Hon är så positiv.
Vi hade ju personalmöte igår morse. Det var motiverande att ha det. Känns så skönt att man äntligen har en butikschef som kan motivera en till att jobba bättre. Det var nästan så man ville stanna och börja jobba direkt. Men nä, var ju ledig.
Sen ringde Emelie och sa att hon hade snackat med Lina om ett problem som vi har i butiken och att det hade känts jättebra. Nu vill jag också snacka med henne, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag vet ju vad jag känner och vad som har hänt, men jag vet inte alls var jag ska börja eller vad jag vill ska hända. För även om jag berättar så kommer det säkert inte hända så mycket. Men vi får se. Kanske vågar imorgon när  jag ändå jobbar med henne.
Får snart semesterschemat också. Det ska bli trevligt. Hoppas jag blir ledig då jag vill =)

Nä, nu ska jag se jay leno och äta frulle...:)

KRAM

Missat lite...

Hallåjsan!

Jaha, då har man ju missat några dagars skrivandes. Har väl varit upptagen I guess.

Shoppade ju med syrran och mamma och det gick inget vidare. Köpte inte ett skit. Mamma hittade i alla fall klänning till sin födelsedag. Den bjöd jag och syrran på.

Sen kommer jag inte ihåg. Har jobbat hela helgen. Inte hittat på allt för mycket.
Lagade kyckling i ugn med nypotatis för första gången, O tyckte det blev jättegott och saftigt, men jag gillar när kyckling blir torrt. Så jag var ju inte lika nöjd.

Idag har jag byggt min kusins naglar. Har en bild. Bara en, så det får bli den som visas. Lägger in den senare.

I veckan väntar lite jobb, möte på jobb, Fridas student, inflyttningsfest, Mammas kalas. En del ska hittas på. Ska bli kul. Men känner att jag måste tvätta och jag har inte tid med det just nu. Fast jag har inga kläder. Hoppas få tvätta hos Os föräldrar på tisdag eller onsdag. Då är jag ledig och förhoppningsvis ska jag kunna få sola lite också, om vädergudarna älskar mig.

Jaha, jag är ju som de flesta vet inte så bra på mode. Hjälp mig med vad jag ska ha på mig på Fridas student och mammas kalas?

KRAM


RSS 2.0