Beyoncé,

Gud vad fin Beyoncé är i LA Confidential. Tycker ni inte? Så fräsch på nått sätt.



/ Sandra




Inget nytt,

Okej, jag vet att jag är kass på att uppdatera. Har fullt upp med renoveringen. Ingen ledig tid över. Men kom gärna förbi och säg Hej om ni saknar mig! Kan ju erkänna redan nu att jag förmodlingen inte kommer att blogga på någon vecka till i alla fall. Har så mycket på gång just nu.

/ Sandra



GaGa,

Lady Gaga som vi inte är vana att se henne. På tal om The Lady, har ni hört hennes skiva? Vi har lyssnat på den non stop här hemma i någon månad nu. Den är underbar. Man känner till Poker Face och Just Dance. Men ni vet när man köper en skiva, så gillar man typ två-tre låtar på den och alla andra suger. Så är det inte med denna, för alla låtar är inte alls så poppiga som de ovannämnda. Det finns så många olika sounds på skivan. Det gillar vi.

Go GaGa, Go GaGa...



/ Sandra




Hjälp,

Ojojoj, nu har vi rivit en av väggarna vi ska riva. Gjorde det på en timme igår. Men nu är det betong i hela köket och tapeter i både köket och hallen, så mitt uppdrag idag är att städa undan det. Ska låna svärfars släp och köra skiten till tippen. Men det tråkiga är att släpa all betong i lådor ner 3 våningar och upp igen och hämta mer. Vet inte hur jag ska orka detta helt själv. Frivilliga?

På tal om det, så på fredag-söndag ska vi fixa massor i lägenheten och vi behöver all hjälp vi kan få, så om ni vill få lite workout och roligt sällskap samtidigt, så är ni supervälkomna. Glöm inte rätt kläder. Vi kommer att jobba satan på dagarna och på kvällen är det mat och dricka och avkoppling. Ni
som inte kan hjälpa till, får jättegärna bara hälsa på och titta hur det blir.

Smygbilder:


Ska riva alla tapeter i hela lägenheten, så detta är ett slitgöra.


Gryniga bilder pga allt byggdamm. Man kunde knappt andas. Micke och Milla kom och hjälpte oss jättemycket.

När jag ska dit nu, så ska jag ta fler bilder på allt. Bättre ljus nu på dagen. Så kanske jag visar lite sen om jag orkar och hinner. Somnade som en stock igår 23.30.

/ Sandra




Det är jag som är tuppen,

Är ni uppe med mig? Det var inte igår jag var vaken så här tidigt. Brukar visserligen gå upp vid 09.00, men 08.00 är väl lite att ta i? Aja, måste ändå, för jag har viktiga samtal att ringa. Sötmosen gick för en stund sen till jobbet. Han ska börja på nytt uppdrag idag (Konsult), så det ska bli spännande att höra hur det går för honom.

Igår fick vi nyckeln till nya lägenheten och vi började riva direkt. Tänkte riva väggar, men det var inte så enkelt som vi trodde, för det var lättbetong och vi ska höra med en byggare vad vi kan göra, om vi får riva den och vilka åtgärder som måste göras innan och efter. Så de samtalen ska jag ringa nu bl a. Så istället för att riva väggar, så rev vi garderober och började riva tapeter, för det ska göras i hela lägenheten. Vi har ju en tre-veckors deadline nu att bli klara med alla väggar och sovrummen helt. Sen får vi se när pengarna tar slut. Tar sak för sak hela tiden. Vi har ju dubbla kostnader under tiden också, för vi har ju kvar den gamla lägenheten. De två sista (läs största) projekten är badrummet och köket, men det får vi leva i ett tag (tag=år).


Älskar dig sötmos!!


Vill också säga att de som vill komma och titta och hälsa på, är jättevälkomna. Bara att ringa innan, så ni är säkra på att vi är där.

/ Sandra




Hjässeplåga,

Hur har er helg varit? Vår har varit dötrist. Vi har bara rensat ut i förråd och åkt till tippen. That´s it typ. Vi har hunnit med att äta lite godsaker och titta på lite filmer också så klart. Det klarar vi ju oss inte utan. Men igår kväll vid 20.00 fick jag migrän. Så jäkla jobbigt. Så jag gick in i duschen och efter det gick det inte över. Jag la mig i sängen och stängde av allt och försökte somna...men det var som om när jag precis skulle somna, så väckte jag mig själv hela tiden. Det var sjukt störigt. Gjorde det typ 50 gånger, så när jag fick nog tog jag en till dusch, tänkte sitta där längre, tills jag inte hade energi kvar att göra annat än sova. Sen gick jag och la mig igen. Då somnade jag efter ett tag. Vaknade igen vid 00.00 när sötmosen gick och la sig. Sen har jag sovit hela natten. Är väldigt utmattad nu. Vaknade vid 08.00 och var hyffsat pigg.

Har ringt massa samtal idag. Ska sminka mig och bege mig ut och söka fler jobb.




/ Sandra





Make up store,

Är det bara jag som inte gillar en av deras vår/sommar-looker? Tycker inte alls den är snygg och påminner för mycket om den förrförra (har jag för mig) året där det var ugefär samma färger. Bättra er MUS!
Fruidelicious heter denna.



Har försökt leta efter den gamla looken som jag tycker den påminner, men hittar inte den alls. Störigt.

/ Sandra



Lamborghini,

Jag har aldrig på mig högklackat. Det är pga att jag och älsklingen är lika långa och eftersom jag är "större" än honom, så vill jag inte vara längre också. Så därför skippar jag snygga skor för min snygga sötmos. Men jag tror inte min bilälskade sambo hade haft något emot att jag hade använt dessa skorna...




Kol-fiber klackar. Najs!


/ Sandra



Seattle,

Jag berättade ju för ett tag sen om Never ending story som skulle göras en remake på. Nu kommer Sleepless in Seattle också. Fast som musikal. Kul va? Jag älskade den filmen när jag var mindre. Jag är lite kär i romantiska drama komedier. Fast den var inte så mycket komedi, men ändå.




/ Sandra





Girlfriends,

Om två timmar ska jag träffa mina flickor. Vi ska fika i Malmö och jag ska passa på att söka jobb där. När jag ändå är inne i stan, så ska jag köpa nytt puder också. Det jag haft har varit helt fel nyans, men nu måste jag ha ett nytt. Har kört med ett som funkat nu några dagar (från make up store), men i alla fall, nu vet jag inte vilket jag ska ha, om jag ska köra på det från Make up store, men det är surt att betala fullt pris, när jag har haft 40% där innan när jag arbetade där. Eller om man ska ha mineralpuder kanske. Eller varför inte något "billigare" märke med rätt "färg". Det funkar ju också. Men eftersom jag är så van vid Make up stores, så kommer jag inte veta vilket märke och vilken typ som är bäst. Risken är ju att jag ändå lägger ut lika mycket pengar i slutändan för att jag inte blir nöjd. Jag är ju inte 100% nöjd med pudret från Make up store, men det har varit bättre än mitt andra i en nyans mörkare.




Vi får se vad det blir. Spännande hehe...

/ Sandra



Katy Perry,

I Esquire...You like?



/ Sandra




TGIF,

Såg att Emelie hade fyllt i denna utmaningen och tänkte också fylla i den.


1. Ta närmsta bok, slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det? - "...vara så hett att man inte skulle kunna driva fåren..."
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid? Täcket och sötmosens kudde.
3. Vad såg du senast på TV? Fraiser
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 10:05 (10:14)
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu? reklam
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Gick till Arbetsförmedlingen och hem igen.

7. Vad tittade du på innan du gjorde denna undersökningen?
Emelies blogg
8. Vad har du på dig? Trosor och ett nattlinne
9. Drömde du något inatt? Hmmm, säkert, men kommer inte ihåg.
10. När skrattade du senast? Igår säkerligen.
11 . Vad finns på väggarna i det rum du är i nu? Spegel, hyllor och en "planch"
12. Har du sett något konstigt på sista tiden? Ja, lägenheten vi ska flytta in i, för den är superfult inrett.
13. Vad tycker du om den här utmaningen? Tidsfördriv.
14. Vilken var den senaste filmen du såg? Transformers för 55286 gången.
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då? Hus överallt i världen, Corvette och Mustang. =)
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Jag tycker det är enormt jobbigt att inte ha ett jobb.
17. George Bush? OBAMA
18. Ingen fråga? Nähä
19. -20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? Hemligt så ingen snor det. ;) Sandras ska iaf heta JARL! Haha
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? In a heartbeat, väntar på sötmosen bara.
22. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till Pärleporten? Det lär inte vara Gud jag stöter på.
23. Vilka fyra vill du ska svara på dessa frågor? Milla, Coco, Sandra och Sara

BORING det var. Nästan så jag inte vill lägga ut detta inlägget. Men men....

/ Sandra


Konsert,

Jag är sugen på att gå på Wackos konsert i England i sommar. Fast jag har läst att priserna på hans biljetter har gått upp något så fruktansvärt. Han sa själv att det var hans sista turné ever, så man vill egentligen inte missa det, men varför är man inte miljonär? Man ska inte bara betala biljetterna, utan resan och hotell också. Tänk om det sen skulle bli inställt? Har hört många rykten om det. Att han ofta ställer in pga olika dåliga ursäkter. Aja, får skippa det. Har ju så mycket annat på gång i livet just nu =)




/ Sandra




Lindsay Lohan,

Nu har man inte sett Lindsay i något nytt på ett tag, förutom i skvallerpressen, så tyckte väl det var på tiden att det hände något. Hon har gjort en egen serie med Brun-utan-sol produkter och här är en av hennes reklambilder.

You like?



Produkterna kommer ut 15 April på Sephora.


/ Sandra




Earth Hour,

WWF vill att vi ska släcka alla lampor i en manifestation för klimatet. Det tycker jag är bra och det vill jag också göra, så jag anmälde mig på deras hemsida. Det kan du göra här. Uppmana alla du träffar till att göra det.

Earth Hour äger rum den 28 Mars kl 20.30 - 21.30. Det är ju bara en timme. Under tiden tänker jag ha massor av tända ljus och om man har sällskap kan man ju spela spel eller bara sitta och snacka. Eller varför inte gå ut och kolla hur många som tänker som dig. Oavsett så går en timme så fort. Den kommer vara över på nolltid! 

/ Sandra



Mossen,

Kate Moss må vara sliten och nerdrogad halva tiden, men hon kan ändå jobba hårt och göra det som krävs. Här är hennes sommardoft och en cover där hon är helt oretucherad (Modigt som fasen). Det är inte ofta man ser sådana bilder i tidningar. Jag vill ha mer av sånt. Så man kan se hur folk egentligen ser ut. Som om smink inte är nog med att dölja "skavanker", så ska man ta bort små saker i huden, och ibland halva människor som är så himla "tjocka".

"Mer fulhet normalhet åt folket!"


 






/ Sandra



Namn,

Nu har jag precis suttit och kollat namn. Gillar att se vad namn har för betydelse. Men när jag kollade nu, så kunde man skriva in sitt (Mammans) namn och sin pojkväns (pappans) namn och få reda på vad ens barn skulle heta. Det var skitkul, så jag gjorde det med alla möjligas namn. Här är resultatet:

Jag och älsklingens barn                 Flicka: Iris               Pojke: Jeremy     (Hahahahaha)
Syrrans och Marcus barn                 Flicka: Ellika           Pojke: Erland      (Ellika låter som en kines försöker säga Erika)
Sandras och Jimmys barn               Flicka: Inka             Pojke: Jarl           (Sandra....JARL hahahaha)
Micke och Camillas barn                 Flicka: Angelika      Pojke: Arnold      (Två helt okej namn faktiskt)
Emma och Håkans barn                 Flicka: Gisela          Pojke: Gunno      (Haha, ni borde inte skaffa barn)
Louise och Lasses barn                  Flicka: Isabella       Pojke: Jimmy      (Ohh, nej, nu döpte ni Ida fel juuu)
Fredrik och Ida-Marias barn            Flicka: Iman            Pojke: Ingemar   (Iman visst, men Ingemar? Whats up with that?)
Robin och Jonnys barn                    Flicka: Valborg       Pojke: Uthman    (Hmm, visste inte vem som var mamman)

Jag eller syrran skulle egentligen då hetat: Irene eller Hildegard (beroende på pappas stavning), Vi måste ändå ha vars ett, så...Hmm...pest eller kolera? Om de fått pojke, skulle han hetat: Jens eller Hilding.

Sandra skulle hetat: Jessica eller Jenny (Beroende på hennes mammas stavning). Jenny hade jag valt då.

Min kusin Frida skulle hetat: Flora och hennes bror Oscar skulle hetat: Gilbert, hahahahha.

Kan inte allas föräldrar, så kan inte söka. Älsklingen skulle hetat: FABIAN HAHAHAHAHAHAHA. Och hans systrar skulle hetat Emma hela högen. Uppfinningsrikt.

Robin skulle hetat: Fjalar eller Filip beroende på pappans stavning.

Check it out här.


/ Sandra aka Hildegard



Black make up,


Härom dagen plockade jag lite i mina sminksaker och letade fram min svarta ögonskugga. Hittade även lite annat smått och gott. Eftersom jag köpt lösfransar (singlar), så gjorde jag en sotad make up med 5 fransar på ena ögat och 5 på andra i ytterkanten. Det blev najs och jag undrar varför jag inte gjort det innan. Det kan bli lite för mycket svart, så man brukar tona det med någon annan färg. Men denna gången gjorde jag bara det i svart. Nästa gång vill jag ha lite gammeldags rosa. Det är jättesnyggt.

Tänkte ge ett tips när det gäller lösfransar som jag fått av min goda vän & kollega Robin: Istället för att använda limmet som kommer med lösfransarna (oftast, om man inte måste köpa lim bredvid), så kan man använda textillim som är mycket bättre. Limmet är drygt och först är det vitt, men blir genomskinligt. Sen när man ska plocka av fransarna innan man ska sminka av sig, så är det bara att dra av, för limmet är som gummi. Och om man vill använda fransarna igen är det bara att dra av limmet från fransarna lite försiktigt. Bra va?
Ett annat bra tips för er som vill ha extra fylliga eller långa fransar är att använda singelfransar till vardags. Man behöver inte ha en hel tjock rad, utan placera ut där man tycker så det ändå ser naturligt ut. Kanon.



/ Sandra




Monday,


Nu är det måndag igen och alla sysslor måste tas hand om. Har gjort en To Do lista för denna veckan. Bättre, så man får saker gjort.

På listan denna veckan står bl a:

# Bygga naglarna (stod iofs förra veckan också)
# Fixa med alla sminksaker, rensa ut sminkbordet som ska säljas.
# Hämta flyttlådor hos Micke och Milla
# Städa ut förråden.
# Till tippen med skräp
# Slänga glas och panta flaskor

Där står en del till, men kan inte skriva ut allt!

Annars i helgen så har vi haft det jättebra. I fredags gjorde vi middag och mös framför alla serier vi skulle se. Sen på lördagen åkte vi med Micke och Milla till Hem & Villamässan (tråkigt). Sen körde jag och sötmosen runt till 5 affärer för att köpa mat till kvällen. Vid 18 kom Sara, Marcus, Micke & Milla på middag (Fondue) och sen spelade vi spel hela kvällen (Natten). De åkte hem vid halv 3-tiden. Igår slappade vi som in i. Vi låg i soffan hela dagen och tittade på 3 filmer. Alla jättetråkiga och deprimerande. Haha, tillslut satt vi bara och skrattade åt att vi varit så slöa och tittat på skitfilmer.

Idag ska jag göra ett ärende vid 14. Annars är det simning som står på listan ikväll.

En fråga: Vet ni vad snabeldrake är? För när jag och syrran snackade om det i lördags, så hade inte någon av de andra hört talas om det och de trodde vi hittade på ordet, eller att vi blivit lurade att det hette så eller nått när vi var små. Hehe.

Nä, nu får vi bryta av alla gorgeous girls med en pojke/man. Shia Labeouf.




"Jag dricker för att göra andra människor mer intressanta."

George Jean Nathan

/ Sandra



Tillbaka just nu

Hejsan,

Ja, då har man varit från bloggen ett tag. Ibland har man inte lust eller ork eller material till att skriva. Har inte det nu heller egentligen, men jag tänkte att om jag börjar skriva, så kommer det nog.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen och sen på nova och shoppat lite och sen på konsum. Har tagit tag i lite andra saker också, så denna dagen har varit jättebra. Sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll. Kommer inte på något. Har tagit fram kyckling i alla fall. Får väl bli någon gryta som vanligt.

Shoppade lite (o)nödiga saker på nova. Kuvert, träningsskor (som jag kanske lämnar tillbaka), en skrivbok, inpackning till håret mm. Jag åkte mest dit för skorna, men de jag egentligen ville ha, fanns inte i min storlek, så jag fick köpa ett par andra för 400 kr mer. Åhh...hatar att lägga pengar på saker när jag behöver dem till renoveringen av den nya lägenheten. Som vi för övrigt får om mindre än två veckor. Spännande!

Annars ingår mina kvällsrutiner med att kolla inredning. Golv, tapeter, möbler, kök, badrum. Även om vi ska göra köket sist, så vill man ändå snoka runt bland alla inredningar.

Bjuder på en bild på fröken Spears.



"Jag hatar citat."

Ralph Waldo Emerson


/ Sandra

Kalles bre´ på



Hejsan!

Har ni sett denna roliga och smarta uppfinningen för lata jävlar som inte orkar använda en kniv? En superbegåvad nyskapelse om att få ett krämigt pålägg att bli platt. How wonderful är inte det?



"När dina vänner börja smickra dig för att du ser ung ut, är det ett säkert tecken på att du börjar bli gammal."
Mark Twain

/ Sandra




Bored out of my mind



Nu sitter jag här i soffan och myser med laptopen, choklad och ett täcke. Väntar på att sötmosen ska bli klar med sitt teknik-pillande, så vi kan diskutera inredning och göra upp en liten plan och titta på bilder. Ska bli mysigt. Men just nu kom vi på att vi måste till tvättstugan, så det blir det först. Kan bjuda på en bild så länge. Jessica Simpson.



/ Sandra



Någon som luktat på Berry?



Hejsan!

En utmaning...vilka kändisar har INTE gett ut en parfym? Halle Berry är i alla fall inte en av dem. Någon som doftat på denna? Har den kommit till sverige över huvud taget? Let me know.



"De sanningar som vi inte vill höra är nyttigast för oss att lyssna till."
Kinesiskt ordspråk

/ Sandra



Never ending story

Hejsan!

På topp idag? Själv är det inte så tokigt. Somnade vid 3-4 tiden i natt. Killarna spelade till 2-3 och sen kollade jag och sötmosen serier. Blev inget "kolla klart film och nanna" för min del inte. Vaknade vid 10 idag. Ska försöka städa idag så mycket det går. Är inte direkt sugen. Eftersom här ser ut som ett bombnedslag, så vet man inte var man ska börja. Klockan 1 ska vi i alla fall tvätta så mycket vi kan.

Hur många kommer inte ihåg filmen "Never ending story"? Det var typ min favvis film när jag var liten. Nu har jag hört att de ska göra en remake på den. Ska man våga se den, eller?




Kärlek är ett verb - inte en känsla. Det handlar om vad man gör, inte vad man säger.

Oprah Winfrey



/ Sandra


RSS 2.0