Hos frissan

Haj hopp!

Idag har jag varit hos Jannica och färgat mitt hår och klippt mig. Men blev inte 100%, så jag ska dit sen igen och färga lite till och sen ska vi hem till dem och ha myskväll :) I alla fall jag och Jannica, för killarna ska hålla på med en dator.

Först när vi tonade det lite mörkare, så blev topparna gröna, så vi fick lägga i lite ljusare färg, men då tyckte jag det blev för orange, så därför ska vi lägga i lite mörkare nästan bara i rötterna. För längst ner ser det okej ut, men vi kan inte färga där, för att det blir grönt. Klippningen var super. Tänkte jättemycket på det häromdagen. Mitt hår såg förjävligt ut. Men nu är det lent och ser inte alls slitet ut. Och ändå klippte hon bara precis topparna.

KRAM

Lactrase


Ont i huvudet. AJ. Men skit i det, för jag har precis lagat jättegod lappskojs. Det var supergott. Har ju lagat det innan, men hade glömt hur gott det var. Kanske visar bild på det imorgon, blev massor över och det ska jag äta imorgon.

Sen var jag och Frida på nova förra veckan ju och frågade på apoteket om tabletter mot laktosintolerans. Och jag är sugen på att köpa sådana. Man ska ta det innan man ska äta eller dricka något som inte är laktosfritt. Hade varit jätteskönt om det hade hjälpt. Så att man inte får uppblåst mage och ser fet ut haha.



På tal om fet, så har jag gått ner 1kg. Det är inte mycket, men om man jämnför med hur jag tränat och hur mycket dumt jag ätit, så tycker jag det är jättebra. Ska bara komma igång med maten och träningen ordentligt. Skjuter alltid upp det. Dumt av mig. Men imorgon ska jag ut och gå en runda. (Kanske ;) ) haha

Nu är det Greys Anatomy som väntar. Om O bara kunde sluta snacka med Tobbe i telefonen och visa mig hur man gör med alla tekniska apparater. Hehe.

KRAM

Färgval?

God morgon!

Kunde knappt sova inatt. Har haft magkramper som inte har lagt sig. Jag tog en ipren 400 mg och den hade inte verkat på en timme, och då tog jag en Ibumetin 400 mg. Det hjälpte lite. Men det är en fruktansvärd smärta.

Men skit nu i det. Jag tänker hela tiden på vilken färg vi ska ha i vardagsrummet på accesoarerna alltså. Antingen grön eller lila. Tänkte ett tag på gult, men vet inte riktigt om det passar. Det är en speciell nyans jag vill ha i så fall och den är kanske svår att få tag på.
Men i alla fall (hur jag tänker), Grönt är snyggt, men vi har det redan i sovrummet, men det bryter ju av det svartvita jättemycket. Sen lila, det passar ju jättebra med grått. Lutar mer åt det lila. Nu vill jag ha hjälp. Vilken färg ska jag ha? Eller har ni en helt annan färg som ni tycker passar?





KRAM

Trötter

Hallåja!

Nu har jag jobbat hela helgen och är halvt slut. Det är ju en del att göra när man jobbar lönehelg. Blev klar med det mesta, så är nöjd, men finns fortfarande massor att göra denna veckan! Ska packa upp Christina Aguileras nya parfym imorgon, städa min avdelning och fylla på varor. Ska även fylla på rean. Sen ska jag göra rean på accesoarerna. Många smycken som kostar 9 kr. Kom och fynda vet jag!! Och ja, det är snygga smycken och hårspännen! 

Efter det ska jag vara ledig i två dagar. Ska till Jannica och fixa håret på tisdag och på onsdag ska jag förhoppningsvis träffa Carro och shoppa. Fast jag har inte så mycket pengar kvar sen lönen (Fråga mig inte varför?), så vi får se vad jag kan köpa. Behöver desperat en kappa och stövlar nu. Fryser häcken av mig annars (och fötterna då så klart hahaha).
 
Medan jag varit på jobb, så har Mr Right målat om i vardagsrummet, så nu har alla väggar rätt färg. Snyggt tycker jag. Han tycker det är lite sterilt nu, när allt är vitt och inget är klart. Men det ska vi ändra på. Snackade om soffor och vad vi ska ha för någon, men har inte kommit på än. Ska kika runt lite till. Vill ha en där man kan ändra divan lite som man vill allt efter som man möblerar om eller flyttar. Får se hur det blir med det. Visar kanske bilder sen någon dag, vi får se!


Ingen shopping


Haj!

Har varit på Nova med Frida nu och inte hittat något som är värt att nämna. Kollade på 1000 skor och kanske 100 jackor. Har inte hittat något bra alls. Vi skulle till skopunkten, men orkade inte, så det får jag ta en annan dag, för de har ju många skor. Sen ska jag prova en jacka på Cubus som var jättelik en jag provade idag. Fast den jag provade kostade ganska mycket mer.

Insett också hur blek jag är. Jag var verkligen blekast i stan. Det får vi göra något åt. Resa? Någon? Eller spraydusch?
Det har jag aldrig testat. På tiden nu kanske.

Ohh, jag vet. Jag har kommit på att jag borde ge mig själv treats när jag gått ner i vikt, för att det ska bli av någon dag inom snar framtid.  Inte mat eller godis då, utan något annat. Ex, ny väska, ansiktsbehandlingar, spraytan kanske?
För då kanske jag kämpar mer, vad vet jag? Värt att testa i alla fall!

Eftersom jag sög så mycket på BodyCombaten igår, så sa vi att vi skulle testa badminton nästa gång. Jag ska bara komma ihåg att ringa och höra efter om det finns någon tid ledig. Sen är det fritt fram. När jag spelat det innan med Mr Right, så svettades jag som in i och blev jäkligt trött.



Men nu ska jag göra annat, sen ska jag nanna jättegott förhoppningsvis. Och vakna och må bättre än i morse!

KRAM

Sjuk?

Gud vad jag känner mig konstig. Yr och trött och allmänt förvirrad. Lite snorig är jag också. Huvudvärken har inte släppt heller. Usch.

Men snart ska jag få kolla på jackor. Diskuterar jackor just nu med Carro och vi vet inte vad vi vill ha. Det är hopplöst. Jag kommer nog bli irriterad mer än en gång när jag springer runt och tittar idag. Att det ska vara så himla svårt!

KRAM

Förvirrad

Hej

Vilken dag. Vaknade 8 och gick på toa. Såg meddelande av Sandra att hon avbokade att bygga naglarna idag. Så jag svarade henne. Sen ringde klockan vid 9, men jag stängde nog av den, kommer inte ihåg. Kommer inte heller ihåg när Mr Right åkte till jobbet. Jag skulle ut och gå med Milla kl 11, så jag vaknade 20 i och fattade ingenting. Hade huvudvärk också, så jag avbokade det, men det var tur, för hon hade en jäklans träningsvärk (jag har ingen, inte helt oväntat).

Sen ringde Frida (kusin) för en halvtimme sen och undrade om vi skulle shoppa idag, så vi ska till Nova och kolla runt lite sen vid 2-3 tiden. Hoppas på att hitta jacka, skor och någon sorts tunika.

KRAM

Nu är det över.

Det var inte alls kul att träna idag. Sån besvikelse. Det hade jag nästan förberett mig på. Det är aldrig lika kul som första gången. I alla fall så var vi många fler än förra gången. Och så fort man kom in i salen, så var där kvavt, för att passet innan hade redan jobbat upp svettluft. Så redan när man kom innanför dörren började man svettas, bara för att det var så kvavt. Sen har jag ätit så dåligt idag, så jag orkade ingenting. Jag svettades mer denna gången, men jag blev också jätteyr och fick blixtar i ögonen och min hörsel försvann där ett tag. Så jag var tvungen att pausa lite.
Då känner man sig så himla kass, eftersom andra gör allt instruktören gör utan att ens svettas knappt. Då tänker man att man är sämst i världen.
Nu efteråt ångrar jag att jag inte ätit och druckit bättre idag. Men jag kan inte göra så mycket åt det nu.
Jag och Milla stod utanför efter passet och insåg att vi är så himla lika på ALLT! Så nu ska vi ut och gå imorgon bitti också. Eller ja...11, men det är morgon för mig. Ska gå en lång runda helst, så man arbetar upp lite flås och svett.

Nu ska jag laga mat, så haj så länge!

KRAM


Hehe, har jag berättat...?

...att jag skaffat ICA kort? Hur många vuxenpoäng får man för det? Inte många kanske, men ännu roligare är att jag ska sätta in pengar på kortet och att Mr Right ska ha ett kort som också är kopplat till mitt. Så vi kan handla mat när vi vill och behöver men betalar med samma pengar. Hur underbart är inte det? hahaha....det lät som om jag precis kommit på att man kan göra det, men det har jag inte. Trodde bara inte jag skulle skaffa det nu, så tidigt. Men vad gör man inte för att komma till Villa, Volvo, Vovve? =)



KRAM

Färdiga naglar

Nu har jag byggt Saras naglar. Har inte fotat dem, för hon hade bråttom till skolan. Men de blev bra. Lite kortare och inga dekorationer alls. Vill också ha fina naglar nu. Känner ni någon som bygger fina naglar med märket "Peggy Sage", så säg till, för då vill jag bygga hos den. Så jag kan lära mig mer om hur man gör. Jag vet en som är duktig, men hon är i Landskrona och jag orkar inte åka dit varje gång jag ska göra mina naglar. Dessutom verkar hon lite dyr! Får se vad jag väljer.

JAG VILL INTE TRÄNA IKVÄLL. Försöker komma på dumma ursäkter, men har inga. Ge mig några. Vill göra mig i ordning och inte vara svettig och äcklig! Men det får jag väl göra imorgon.

Nä, nu ska jag se om min lön har kommit in så jag kan betala räkningarna (Brukar få den en dag tidigare).

KRAM

Kost?

Snart kommer Sara för att bygga naglarna och jag sitter fortfarande i sängen! Ska snart ta och göra mig lite i ordning.

Har suttit och tänkt lite på mat och googlat och så. Jag vet ju om att frukosten är den viktigaste måltiden för att kroppen inte ska ställa in sig på svält och man inte ska äta skit för att man blir superhungrig sen, men jag HATAR frukost. Finns inget gott. Gillar inte mackor, är trött på smaklös gröt. Yoghurt är inte min grej, men kan ta ett glas av det. Vad finns det då man kan äta? Jag hade kunnat äta en hel middag på morgonen, för jag är så hungrig, med eftersom jag inte gillar något, så blir det oftast att jag skiter i det och på lunchen äter jag som en häst.
Har ni några tips på vad man kan äta? Som man inte tröttnar på. Och jag är ju hungrig, så det ska inte bara vara ett ägg och keso eller något sånt dumt! Det är jättesvårt! Vill ju äta frukost. Speciellt nu när jag har börjat träna och vill gå ner i vikt. Det händer ju inget om jag inte lägger om kosten. Vill äta nu innan Sara kommer också, för att inte sitta utan mat sen i 2-3 timmar. Då kommer jag inte orka träna ikväll alls.


KRAM

Shopping ändå?

God morgon!

Det blir ingen shopping idag. Carro är sjuk, den stackaren! Trisst. Men hon förvarnade mig igår att hon inte mådde så bra. Men det gjorde inget, för jag bokade om för att göra Saras naglar. Hon kommer vid 12.
Vill ändå shoppa haha. Var lite inne på det. Ska nog åka och shoppa vid 3, så jag kan titta på lite skor och jacka. Någon som vill med, så skrik! Det blir nog Nova. De har många och bra butiker.
Krya på dig Carro! Åtminstone till nästa vecka ;) Hehe...

KRAM

Snart på väg till jobb.

Är inte ett dugg sugen att gå till jobb. Nu vill jag ha hem Mr Right och mysa i soffan framför en film med en kopp te. Ska bli skönt att åka till jobb i mysbyxor och inte bry sig om utseende i alla fall. Fast jag känner mig lite för tråkig.

Attention!! Jag behöver något tunika-liknande plagg. Något, nästan vad som helst,
att ha till leggings och tjocka strumpbyxor. TIPS?



Har bestämt att träffa Carro imorgon i stan. Det ska bli kul. Ska kolla efter jacka och skor. Det är för kallt för att vara utan jacka nu och jag slängde ju min vinterjacka för någon månad sen. Har en höstjacka i garderoben, men jag måste sy in knapparna i den och den är även lite för liten för mig just nu. (Working on it). Och på tal om det är det träning imorgon för hela slanten. Body Combat med Milla. Hoppas jag blir bättre med min halv-förkylning då. Det blir nog antingen eller. Jag bryr mig inte om hur det blir, bara det händer något. Vill inte gå och vara halvkrasslig!

Som en liten påminnelse till mig själv: Imorgon ska jag ringa Jannica också och boka tid till klippning och toning eller slingning! Vill nog ha det lite mörkare nu till hösten. Dessutom är mitt hår så slitet, så jag vill inte bleka det.

Nu ska jag kila till jobb och köpa lite mat med mig på vägen.

KRAM


Fick precis lönespecen.

Jag blev positivt överraskad. Trodde inte jag skulle få så mycket! Najs! Hur ska jag nu spendera mina miljoner?

TACK       


Har tagit tag i lite saker idag. Ringt tre viktiga samtal och tittat på GG. Alltid lika spännande. En hel vecka till nästa avsnitt.
Ska äta lite mackor nu och sen ska jag in i duschen så att jag kan se normal ut när jag åker till jobbet ikväll.

KRAM

Hängig

God morgon!

Har precis gjort mig en stor kopp white & tropical te. Känner mig fortfarande lite halvsjuk. Men har inte blivit förkyld, bara hängig och lite snorig och frusen. Mysigt i sängen med top model.

Idag var det tänkt att jag skulle tvätta kl 7 i morse, men det hade jag glömt, så jag får gå och boka en annan tid. Orkar ändå inte tvätta nu. Det blir så kallt när man ska springa utom till ett annat hus.
Jag har faktiskt inte så mycket annat planerat idag, men jag tänkte ju städa och ringa viktiga samtal. Får se hur det blir med det. Eftersom jag är ledig i tre dagar nu, så skjuter jag gärna upp det ett tag. ;)

Ohhh, Gossip Girl är på ingång glömde jag säga. Är så nyfiken...



KRAM

Helgen...


Hej svej!

Yes, jag hade kul i lördags! Synd att inte hela personalen kunde följa med. Men det var skoj ändå! God mat och goda drinkar hehe. Lina verkade nöjd över festen. Lotta blev bakis innan kvällen var över. Det var skoj! Hon hade inte mått så bra på söndagen heller. Jag mådde kanon. Men jag drack ju inte så mycket heller. Lite vin och någon drink blev det.

På söndagen träffade jag mamma, syrran och mormor och vi åkte till Burlöv Center för att shoppa lite. Jag shoppade ingenting, mamma shoppade mest. Vi åt på McDonald´s också, och det var något nytt för mormor haha.
Efter det åkte vi till Höllviken och gick hem till någon som sålde smycken. Alla köpte utom jag. Inte Frida heller tror jag (min kusin som följde med). När vi hade gjort det, så åkte vi hem till MaPa för att käka söndagsmiddag. Det var jag och O, Syrran och Smodi, Mommo och moppa, MaPa. Det blev räkor oriental med ris och vitlöksbröd till mat. Det var jättegott som vanligt! Sen spelade vi TP och killarna vann :( Hehe, revanch nästa gång!

Idag har jag jobbat och är ledig nästan tre dagar nu. Ska jobba imorgon kväll mellan 20 och 23-24 tiden. Vi ska ångtvätta våra golv, så någon måste vara där medan killarna (som tvättar golven) är där. Lina vågade inte vara där själv. FEGIS Mouhahahaha

Nu ska jag nanna lite, för jag känner att jag börjar bli förkyld. Fryser och är trött hela tiden. O sa också precis att han inte kände sig så jättebra heller!

Natti natti

KRAM

Vin ikväll?

Haj!

Jaha, så idag ska jag ju på fest. Har gjort mig lite halvt i ordning. Är inte jättenöjd med outfiten, men den är så jag, så det får bli vad det blir. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska ha skärp eller/och om jag ska ha väst över. Blir nog båda till slut, men får se!

Idag har O satt upp (med lite hjälp av mig) vår nya ramspända duk! JAG ÄR SÅ JÄVLA NÖJD. Det sjuka är att vi bara gjort hälften av vardagsrummet färdigt, så det ser ut som två olika rum! Sjukt konstigt. O jobbar ju hela tiden, så han hinner bara göra lite då och då. Men sen tänkte jag börja på MINA projekt: Köket och hallen. Kom gärna med roliga förslag på vad jag kan göra. Färger också. Vill nog ha vitt med fondväggar. Har ju hittat vita detaljer, så det måste bli vitt.

Nu ska jag måla naglarna lite. =)

Tjingeling

KRAM

Klädhjälp! Ge idéer även om ni är osäkra!

Ähhh....nä, jag började inte alls 12 idag. Jag började 10. Lotta ringde 10.18 och frågade om jag var på väg, men då låg jag i sängen fortfarande. Så det var bara att springa upp och klä på mig, i med linser, sminka mig och ta maten som jag skulle ha till lunch och köra i 10 minuter, och sen var jag där 20 minuter senare. Puh...Ibland tittar man inte efter så himla noga!

Men när jag väl kom dit, så var det fullt upp att göra. Har hunnit med massor och lite till idag. Skönt som in i tusan!

Nu är O och jobbar (vad annars?, borde sluta skriva det, tror folk fattar vid detta laget). Så jag har en ensam kväll. Samma imorgon för då ska O på personalfest och på lördag ska jag på kalas i Lund för att Lina-Pina fyller 25 år.
Men nu till den STORA frågan:

WHAT TO WEAR???

Hjälp. Kom med förslag. Det känns som om alla där kommer vara jättefina, men eftersom jag aldrig går ut, så har jag ju inga "fest"-kläder. Överös mig med idéer. NU tack!

KRAM

Have a nice day!

God morgon!

Fin dag idag! Jobbet väntar mellan 12-20.15. Jag har träningsvärk i vaderna. Hoppas de inte blir jättestora bara. Vill ju att de ska bli mindre. Får gå ut och gå lite också.

I alla fall så var jag och Milla på BocyCombat igår, och eftersom många hade avbokat, så var vi bara 6 st, inklusive instruktören. Jag svettades och hade ont nästan överallt. Men jag mådde kanon. När man gjorde fel, så skrattade man bara åt sig själv och att man såg löjlig ut. Hahaha, en gång, när alla sparkade bakåt, så trodde jag vi skulle hoppa, så jag började hoppa och insåg att alla andra sparkade, så jag började också sparka samtidigt som jag hoppade, så det såg helkonstigt ut. Men vi gillade det och ska dit nästa vecka också.

Jag är så nöjd över gårdagen och allt jag hann med. Efter träningen, så tog jag in all tvätt (tre ikeapåsar), och sen lagade jag mat och åt, efter det duschade jag och sen hängde jag upp lite tvätt som inte hade torkat ordentligt. Najs najs!

KRAM

Woooohaaaaaa


Åhhh...vilken underbar daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!

Bilder

Förresten. Har ju glömt blogga om mina bilder haha.


När jag och Milla var ute och gick och bokade träning, så stötte vi på denna...Personen som bor här och äger denna brevlåda orkade nog inte skriva alla bokstäver, så de tänkte nog, what the hell, jag skiter i e:et. Hoppas brevbäraren förstår i alla fall =) Det är nästan som om man vill hjälpa till och skriva dit ett e i smyg.



Sen har vi varit hemma en stund hos Michelle Pfeiffer. Det var trevligt. Man var ju lite starstruck, men ändå...hon var inte alls som man trodde hon skulle vara. Man hade ju inte heller förväntat sig att hon skulle bo i Sverige, och ännu mindre i samma stad som jag!

KRAM

Träning? Inredning?


Gud  vad skönt att ta tag i saker. Jag har städat pyttelite, sorterat tvätt, håller på att tvätta, varit på tippen och banken. Nu är det bara resten av tvätten och träningen kvar. JAG VILL INTE TRÄNA! Men ska ju dit ändå. Men är inte alls sugen på det. Suck. Bara att ta tag i det!

Vad ska jag äta idag? Vill prova något nytt, men är alltid så sent på det att jag bestämmer mig när jag blir hungrig. Då blir det det som går snabbast! Men ska nog planera något idag. Får se vad bara. Sugen på kyckling (det är jag iofs alltid).

Ohhh...igår sorterade jag bland alla mina bilder på datorn också. Det är skönt när man kan göra det. Nu känner jag att jag har ordning. =)

Jag var ju på ikea med Milla för någon vecka sedan och köpte en lampa. Nu har jag satt den på "rätt" plats och är nöjd.



(Nä, tyvärr är inte Sex and the city boxen min, den är Millas, men det var snyggt att ha den där, så där får den bo när jag lånar den)

KRAM


Busy!!

Okej, nu har jag bestämt för mycket att göra igen!

Idag ska jag till banken, till tippen, städa, kolla tvättid, om det inte finns någon tvättid, så ska jag åka till O´s föräldrar och "hyra" deras =) , jag ska även sortera prylar, vika rena kläder, sortera smutstvätten, träna ikväll med Milla och laga mat. Eftersom det är så mycket orkar jag inte börja med något, men jag vet om ifall jag börjar med något, så löser allt annat sig efter hand.
Ska nog höra om Milla vill med till tippen, för jag vet ju att de behöver slänga en del, eftersom de renoverar.

Nä, nu måste jag sminka mig och börja dagen!!

KRAM

Spännande liv jag har...

Nu har jag snackat med Mamma i 1 timme och 45 minuter. Snackade om allt möjligt! Skönt!! =)

Annars har jag varit ledig idag och varit på jobbintervju. Efter det, shoppade jag lite. Sen åkte jag hem till Camilla och åt (Tack för maten, den behövdes, och det var jättegott), när vi ätit, så tog vi reda på lite saker och åkte till flügger färg för att titta på tapeter. Hittade massor av snygga, så nu är jag sugen på att tapetsera lite. Men tror O är emot det. Jag kan ju inte göra det, men man hade kunnat anlita pappa-byggare! Haha. Vi tog sen en runda inom lund city och köpte smink, och tittade på lite inredning. När jag kom hem hade jag fått jätteont i magen, så jag la mig för att vila lite. Så jag somnade och sen vaknade jag och mådde bättre och åkte till konsum för att handla mat och träffade O´s mamma Lea där. Sen såg jag Gossip Girl och åt mat i sängen (Säg inget till O ;) ).

O har jobbat hela dagen och kom hem för en stund sen och nu tänker jag krama honom! =)

KRAM


Bad News!

Hej igen!

Tänkte skriva lite om vad vi fått in för nått kul på Cubus nu i klädväg, men snackade med pappa och farmor mår ganska dåligt! =( Så jag väntar med "mode"-inlägget till senare. Farmor är på röntgen nu, så vi får se sen vad som händer! Nu ska jag i alla fall till jobb!

Peace Out!

KRAM

Långt inlägg!

Haj!

Vakna? För där är ju ingen på msn! Det har alltid varit någon online, men nu är där ingen!
Aja, ska i alla fall jobba idag. 12-20.15.

Igår var det lite kaos. Jobbade ju, och när jag kom till jobb undrade Jenny var den nya tjejen var, för hon hade inte kommit och hon skulle varit där för en timme sedan! Jag visste ju inte heller, så jag ringde henne och hon sa att chefen sagt att hon inte skulle jobba, så jag ringde chefen och hon sa att det var ett missförstånd. De hade typ pratat om olika dagar. Så vi sa att vi klarade oss själva. Men det gjorde vi knappt! Det var fullt med kläder i omklädningsrummen heeela tiden och det var dammigt och allt var stökigt i butiken (är fortfarande). Vi packade inte upp någonting, vi städade och hjälpte kunder hela tiden bara. Sen hade vi två småtjejer som blev tagna av vakten i vår butik och de hade stulit jättemycket, så vakten ringde stup i ett och jag skulle hjälpa honom med priser, samtidigt som jag skulle hjälpa kunderna i kassan och hänga upp kläder! Vi behövde nog vara tre st ändå!

Nog om jobb, igår efter jobb, så ringde O och frågade om jag kunde åka till Bauhaus och köpa mer färg till våra hyllor, så det kunde jag ju, fast klockan var 17.20 och jag skulle träffa Milla 17.30. Men jag sköt upp det en kvart och skulle till Bauhaus, så jag kollar var det ligger och kör mot det, men det sjuka var att jag bara svängde av när jag såg Bauhausloggan, men jag var på väg mot Göteborg! Så jag måste åka på motorvägen och svänga av närmsta avfart och åka tillbaka. Sen på Bauhaus, så har de en lång kö och bara en kassa, men sen när de kallar på någon annan till kassan bredvid, så går de som är bakom mig till den. Snällt! Kan de inte bara ta nästa i den kön som redan finns? Så gör i alla fall vi på Cubus. Sen när jag var klar där, så stack jag till gymmet för att träffa Milla och då möter O mig där för att hämta färgen! Jag var vrålhungrig och Milla gav mig ett päron (välbehövligt, tack!). Sen gymmar vi lite. Jag var kass som vanligt! Jag ger upp så lätt. Vet inte om det är för att jag inte vågar svettas eller för att jag inte kan andas, men jag orkar knappt göra allt jag borde. Fast visst hade jag behövt mer energi! Men när jag kör hem sen, så märker jag ändå att det tagit på benen och magen! Äter mackor till middag, för O har ju inte förberett något (förvånad? Nej). Jag slänger ihop lite och så äter vi och kollar på lite komiker. Sen duschar vi. Sen kollar jag på två filmer samtidigt (zappar) och sen somnar jag sött! Vaknade med lite huvudvärk och lite ont i halsen. Blir så orolig varje morgon, för jag har så ont på morgonen och innan man vaknat helt, så vet man inte riktigt hur man mår. Vill ju inte bli sjuk nu!

Nä, detta är ett tråkigt långt inlägg! Orka läsa!!

KRAM

Tråkig shopping

Hittade inget i stan. Köpte lite tröjor till O dock! Hoppas han gillar dem. Får se när han kommer hem!

Har handlat mat till ikväll och lite gottgott...Skulle egentligen tränat ikväll, men både jag och Camilla har så himla ont i kroppen sen sist, så vi väntar tills det gått över. Onsdag är nästa träningsdag! =) Då vill jag nog prova BodyCombat!
Hoppas Milla är med på det?

Nu ska jag vila mina arma ben lite.

KRAM



Någon som vill ha en katt?


Min vän Caroline har en katt som hon inte kan ha längre, så nu undrar jag om någon vill adoptera denna underbart söta katt.

Hon heter Alice och är 4 år. Mamman är bondkatt och pappan är Norsk skogskatt. Alice är innekatt som gillar promenader i sele. Älskar bus och lek men är väldigt tillgiven. Hon är steriliserad.
För mer info: KOMMENTERA I INLÄGGET!


Detta är Alice. Är hon inte världens sötaste!

Nästan så att man vill byta O mot Alice! Men nä, O lyder nog bättre ;)

KRAM

I feel good nanananananana...

Allå allå!!

Läget? Jag mår bra, men ändå inte. Mår kanon och tycker att livet leker, men mina ben rör sig inte direkt någonstans. Har en sjuk träningsvärk sen BodyPumpen. Sen somnade jag efter maten igår och vaknade av att O pussade mig hejdå och sen somnade jag om och vaknade och fattade nada. Var täppt i näsan och nös. Nu känns det bättre i näsan, men är rädd att jag blivit sjuk pga träningen. Det brukar jag bli. Eftersom det var så längesen jag tränade, så är det inte alls omöjligt!

Jag jobbade ju "killerpasset" igår, men det var inte så farligt. Hade lätt kunnat jobba några timmar till. Var helt uppe i att göra om på min avdelning och att packa upp mina varor, så dagen gick jättesnabbt!
Mötet på morgonen var spännande tyckte jag. Fick se hur mycket nytt de skulle göra med Cubus. Det mesta till det bättre =) Men sen frågade jag Lotta om vi skulle få ny inredning och sånt, men det skulle vi inte. Vi skulle inte heller få de nya plexiboxarna och inte de nya skyltdockorna heller. Så jag blev lite besviken. Inte kul när man sett hela upplägget och blivit taggad på att allt skulle bli nytt, så blir man besviken, för vi ska inte få något. Så det var lite anti-klimax. Men vi ska i alla fall få nya loggan och lite andra prylar! =) Får se det positivt!

Camilla har fått ett jobb som hon sökte. GRATTIS GUMMAN! Det är najs, för nu har båda jobb. Det är bara jag som ska skaffa ett också. Ett fast menar jag då. Heltid helst också. Men det är ju lättare när man har en speciell kompetens som de har. Det finns ju 1000000 som är som mig.

Världens längsta inlägg blir detta.

Najs, syrran ringde för en stund sen, visste direkt vad hon ville när jag såg att det var hon. Hon blev överglad över att jag var ledig och ville gå på Nova med henne. Så jag ska träffa henne där senare. Sen ska hon till skolan mellan 16-18.

Min pojke ska jobba ikväll som igår kväll och alla andra dagar och kvällar. Han byggde en dator igår och ska fortsätta på den och installera lite andra saker också. Eftersom jag ändå jobbar i helgen är det inte lika farligt, för då märker jag ju inte att han jobbar. Det är kvällarna som är jobbigast, för då vill jag umgås och mysa lite. Tur att jag har Camilla nu (Min flickvän haha) för då får O lugn och ro och jag blir sysselsatt.

Nä, om man skulle försöka ta sig upp ur sängen utan att kvida för mycket (träningsvärken) och ta sig in i duschen och göra sig i ordning och komma igång med dagen? Har faktiskt satt igång en maskin med disk, så nu har vi rena glas också. Eftersom maskinen är så stor, så tar det ett tag innan den är fylld och när den är fylld (knappt) så har vi inga glas kvar i skåpet. Najs shit!

KRAM


Najs hår. Jag vill också ha långt fylligt hår!


Efteråt är det skönt! =)

Åhh, vad kass jag var på träningen. Man inser verkligen hur dålig kondition man är i. Men det ska vi ändra på. Ser ändå positivt på det. Men vill nog vänta lite med BodyPumpen. Ska ut och gå en del och testa BodyCombat igen. Det var ett tag sen och då tyckte jag inte det var så speciellt spännande. Men hoppas på att jag ändå ska få en kick av det.

Det är skönt nu efteråt. Jag och Camilla gick hem till mig och O, för Micke var där och såg film med O. Så lagade jag mat och så åt vi. Nu har jag precis duschat. Det var skönt. Rakade benen och tvättade håret med silvershampo och har precis smörjt in mig. Bytade lakan innan idag. Så nu hoppas jag på en underbart utvilande natt innan killerpasset på tolv timmar imorgon.



Yes, nu är det natti dags.

KRAM

P.S. Jag är inte ens det minsta sugen på sötsaker =) Lyckat!! D.S.

Träningsdags!

Carro: Ja, det är i Lomma. Vet inte förrän nästa vecka, men hoppas inte på för mycket!

Jaha, nu är det en halvtimme kvar till träningen börjar. Jag har varit seg och haft huvudvärk hela dagen. Somnade t o m för drygt en timme sedan. Men nu har jag vaknat till och tycker det ska bli skönt när träningen är över haha! Ser inte jättefram emot träningen, för jag vet ju hur jobbigt det är. Men förhoppningsvis är detta ändå bara början på mycket tränande framöver.  Pusha mig Camilla!!


Body pump

KRAM

Diskmaskin

Ooo...jag har glömt berätta om vår nya diskmaskin. Eller nä, den är ju inte ny. Det är O´s föräldrars gamla. Men den är större än den vi hade. Den är normal storlek, men innan hade vi mindre. Man får plats med allt i den. Det är najs. Så nu har jag ställt undan "diska-för-hand"-prylarna. Nu är det ju bara tvättmaskinen som ska in. Vet inte riktigt när det händer. Men jag skiter i att tvätta tills O märker att han behöver rena kläder, för då kanske han får tummarna loss. Det mesta är gjort redan. Vill bara ha in den nu. Så kan man ju få lite ordning på hallen också, eftersom den står mitt i.
Som läraren Tomas sa "jag behöver ingen fru, jag har en tvättmaskin". MANSGRIS

KRAM

Middag!

Haha, jag gick in på en receptsida. Så letade jag lite bland alla rätter och kollade vad man kunde laga idag. Så tänkte jag "skit samma, jag slumpar fram ett recept och vad det än blir, så ska jag laga det till middag idag."
Men det blev ischoklad. Hehehe...works for meee! Men jag tror inte O blir så glad.


KRAM

Trötter

God morgon!

Idag är jag lite seg. Känner att jag ska tillbaka till jobbet imorgon och ha killerpasset 8-20.15. Vet inte hur jag ska komma upp så tidigt. Är ju inte van vid det. Men det ska nog gå.

Hoppas träningen går bra ikväll i alla fall. Blir lite nervös att jag ska skita i det. Eller ha någon dålig ursäkt för det. Vill så gärna träna för att må lite bättre. Bli piggare och orka med mer. Skönt att man har Camilla så man känner att man inte vill svika henne. För jag är ju van att övertala mig själv att inte gå. Men det blir jobbigare när man har någon annan att ta hänsyn till!

Idag ska mäklaren ringa. Får se vad som händer. Är inte jättesugen på den lägenheten, för de bredvid var mycket snyggare. Sen är det så himla mycket att göra där också. Om man nu har en lägenhet sen 15 år tillbaka, så är ju inte badrummet och köket så modernt. Det är viktigast, för det är ändå hygienen. Men ja, jag uppdaterar senare om vad som händer. Tror inte det kommer hända mycket.

Nu ska jag äta frukost! Sen ska jag se nya 90210 =)

KRAM

Lägenhet?

Gud vad seg jag är nu. Har varit på IKEA med Camilla. Det var najs att gå med henne. O ska alltid springa igenom. Men nu kunde man gå i lugn och ro. Vi tittade på allt de hade kändes det som. Och det tog inte så lång tid ändå och vi köpte inte så mycket för det. Man hann tänka igenom vad man behövde. Jag köpte en lampa, lite glas, nytt täcke (Svalare för O´s skull). Efter det så sa O att han hade hittat en lägenhet, så jag och Camilla åkte och åt med Micke, sen åkte vi och tittade på lägenheten.
Den var sådär. Hade velat ha nått bättre. Får väl se vad som händer nu. De skulle ringa imorgon. Den var lika stor (liten) som den vi har nu, men där fanns en vind som man kan förvara saker på och så hade den uterum och trädgård. Sen ett förråd utomhus också. Den satt ihop med en annan lägenhet, men hade ändå ingen ovanför sig eller under sig. Det är skönt. Men den var från 1993 och de hade inte gjort något med den sen dess. Så allt kändes så gammalt. Det är ändå 15 år sen.

Jag och Camilla missade ju vår träning eftersom vi tittade på lägenheten. Men vi gick ut och gick en runda istället och gick till gymmet och bokade ny tid. Så vi ska försöka oss på att träna imorgon istället!

Nu ska jag bygga ihop min lampa! =) Man måste bygga allt själv från ikea haha.

KRAM

Life´s good!

Güten morgen?

Detta verkar bli en bra dag. Är lite på hugget. Tänkte igår att jag inte skulle förstöra dagen, så jag har gått upp och redan bestämt med Camilla att vi ska till IKEA kl 13 och sen träna ikväll kl 17.15. Det är najs. Det blir BodyPump.
Lee, du är min inspiration! Jag känner hur peppad du är hela tiden och det är så skönt. Jag vill också känna så, så jag får ta mig i kragen! =)


Lee och jag på studenten =)

KRAM

Begravning

Hej!

Idag har vi varit på begravning. Inte så kul som man kanske förstår! Det var en morbror till O som hade dött. =(

Ikväll ska jag köra Os systrar till Lund, för de ska äta middag med ett par släktingar. O ska själv jobba. Jobbar inte förrän på torsdag igen. Då jobbar jag 8-20.15. Inte den bästa tiden, men det får väl gå. Lina jobbar samma tid, så jag och hon får trösta varandra på kvällen när vi har ont i fötterna och vill hem!

I helgen har vi städat och fixat lite hemma. Igår bygde jag Tainas (Os syster) och Saras (Min syster) naglar. De blev bra. Glömde fota Saras, så de har jag ingen bild på. Men Tainas tog jag nån bild på. Hoppas där blev någon bra i alla fall. Får kolla sen.

Sen hörde en av Sandras kompisar av sig och ville bygga sina också. Kul när man får flera att bygga på. Hör bara av er om ni vill bygga. =)

KRAM

Politisk blogg?

Men mamma! Inte lönt att bli upprörd alltså! =)
Jag tycker bara inte att om man tjänar mer pengar, så ska man betala mer pengar. Vad har man då att sträva efter? Klart vi ska betala skatt för att inte betala allt själva. Tycker också det är ett bra system, men som jag sa...varför ta mer pengar när man tycker att någon har tjänat för mycket? Om du nu tycker det är så viktigt med jämställdhet överallt. Mellan män och kvinnor, mellan lågavlönade och högavlönade, så borde ju du om någon tycka det ska vara rättvist? Du säger oftast att kvinnor får lägre lön än män och att det är orättvist, men det är helt okej att någon som tjänar mer ska "förlora" (ge) mer pengar?

Jaja, nog om det. Tänkte ju bara skriva ett inlägg, men hade fått en kommentar om ett svar på quizen jag gjorde. Jag driver ju ingen politisk-blogg!

Idag har jag jobbat från 10-20.15. Fått gjort en del. Packat upp en del och fortfarande så har vi en himlans massa kartonger kvar. Väntar på en exponeringsmall, så jag kan göra om kosmetikavdelningen. Nya saker har kommit och andra ska reas ut. Om jag nu blir av med mina reavaror. Tycker det bara samlar sig på hög på lagret.

Lusten att skriva dog lite, så nu tackar jag för mig för dagen!

Natti natt!!

KRAM

YES YES YES

Ahhh, ny säsong på gossip girl har börjat!

NAJS!

KRAM

Tavlor jag vill ha!

Camilla och Micke har en tavla som är så jävla snygg. Jag är så himla avundsjuk. Det är denna de har:


Jag har tagit bilden från tjejen som gör tavlornas hemsida som är amandamendiant.com.

De flesta tavlorna där är skitsnygga! När vi hälsade på Micke och Camilla i Sveg, så var det typ det första jag såg. Den är så himla snygg. Jag vill ha. Tyvärr så är ju tavlorna inte jättebilliga, så jag har inte direkt råd, men kanske en dag =)

Hittade dessa som jag tyckte om också. Vissa är sålda och vissa inte.

    

Klicka på bilderna för att få dem större. Den i mitten är målad på en vägg! Najs! Ohh, jag vill ha så badly!

KRAM

Sandras Naglar!

Hej!


Jag gjorde Sandras naglar igår. Här är dem


Guldiga och vita tippar. Dekorationer i form av ett kors typ.


Titta så söt hon är! Som socker =)

KRAM

Tråkig quiz

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?

Det är en tom sida. Innan nytt kapitel börjar haha.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Datorn. =)

3. Vad var det senaste du såg på tv?

MTV är igång nu.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

12. (klockan var 11.49)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Diskmaskinen som är igång. Ett flygplan utanför.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

För en stund sen. Hade varit på bilbesiktning och på Nova.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
En annan tjejs blogg!

8. Vad har du på dig?

Vit tshirt och mysbyxor.

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?

Ja. Att jag hade en skitfin lägenhet.

10. När skrattade du senast?

Igår kväll när vi var med Micke och Camilla!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Hyllor och en "planch"-tavla.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

skumma människor i stan, annars inget.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Lite halvtrisst.

14. Vilken var den senaste film du såg?

Where the heart is!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Hus, ny bil, resa. Hus i annat land. Ge pengar till Mapa och syrran. Köpa en musse till O.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Jag skulle vilja gå en keramikkurs, för jag gillar när man kan forma leran rund hahahahaha.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

Jag skulle vilja att man kunde välja hur mycket man ville tjäna genom att jobba mer och på så sätt tjäna mer. Och inte som det är nu att man kan jobba, men så fort man kommit upp till en viss summa, så tar de mer pengar av en. Sjukt system!

18. Tycker du om att dansa?

Yes, love it.

19. George Bush?

What about him? Han verkar korkad.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

O vill ha korta namn på barn eftersom han anser att han har långt efternamn och då slipper barnen skriva så mycket när de ska skriva under saker! Jag vill ha namn som betyder något bra. =) Korta eller långa spelar ingen roll!

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

Ja, verkligen. Hade flyttat direkt om O hade kunnat.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

"Förvånad över att jag är kvinna?"

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Jenny, Sandra, Emelie, Coco.

BORING!


RSS 2.0