Helg-blogg

God kväll!

Oj, vad jag är mindre bra på att blogga på helgen.
Igår käkade vi kycklinggryta med paprika och vitlök. Till det hade vi vitlökspotatisklyftor och en mumsig sallad. Vi tittade på serier hela kvällen in på natten, sen somnade vi gott i sängen.
Idag har sötmosen fixat sin pappas dator och jag har kollat inredning. Nya Plaza interiör hade kommit, yeey. Sen åkte vi till sötmosens föräldrar och lämnade lite saker. Efter det hämtade vi upp Micke som är ensam hemma i helgen och vi hämtade pizza på viking. De sitter nu och spelar dataspel och jag har kollat massa filmer samtidigt som jag kollat inredning. Vet hur jag vill ha hallen, ska bara få sötmosen att gå med på det. Men så länge han inte har bättre idéer, så har han inget att säga till om.

Bjuder  på en dagens när jag ändå är igång. Lär inte bli fler blogginlägg idag. Dagens; Kändis...Miranda Kerr.



Nu ska jag se klart filmen jag börjat titta på, sen ska jag nanna.

/ Sandra

Morning has broken...



Hej svej mina kära vänner!

Vad hittar ni på idag? Själv har jag inte gjort mycket hittills. Ätit frukost och kollat mail och bloggar. Ska skriva ut ansökningar, men bläckpatronen är slut. Får nog ringa efter hjälp (sötmosen alltså).
Annars ska jag klydda med massa papper och ringa samtal.

IGår tittade jag massor på badrum. Vi ska ju göra om det sen i den nya lägenheten. Man får så många idéer. Nästan för många. Varför finns det val? Här är några exempel.


Det märks i alla fall att jag vill ha trä i något slag. =) Tror sötmosen håller med mig.


Nu ska jag, hmm....skulle ju inte skriva så, men jo...jag ska till katten och ge honom mat. Sen ska jag gå en runda.

/ Sandra



Vickans hemlighet...

Eftersom vi började dagen med Victorias Secret, så tänkte jag att jag skulle fortsätta med det. Lite urklipp av senaste visningen.


Mysiga färger eller hur?

Alltså, alltid när jag skriver i fet text längst ner i inläggen vad jag ska göra idag, så blir det aldrig så. Om jag skriver t ex att jag skulle sortera tvätt (som jag gjorde innan), så gjorde jag inte det. Fixade med papper istället. Ska nog sluta skriva vad jag ska göra, för det blir aldrig gjort.

/ Sandra



Dreams may come true

Hejsan,

Fan vad jag är grym. Ibland är vissa dagar bara så jävla bra. Idag är en sån tror jag. Igår var den sämre tills på kvällen. Vill inte berätta något nu, vet mer om någon månad kanske, men det kan hända att jag eventuellt har en glad nyhet då. Vet mer sen (och nej, vi är inte gravida och vi ska inte gifta eller förlova oss). Sug på den ni!!

Och om man ändå är inne på hur jäkla duktig jag är, så efter all depp igår, så gick jag ut en runda, det var kyligt och det duggade, så efter 20 minuter gick jag in igen, vill ju inte bli kall. Men då dansade jag istället i min ensamhet. Blev riktigt svettig. Sen gjorde jag 60 sit-ups och plankan. Sen duschade jag och kände mig fräsch.

Såg att Victorias Secret kommit ut med deras badkollektion, så jag tänkte bjuda på en bild med mina favvisar.



Idag ska jag städa vidare (började med badrummet igår och det var det enda jag hann med). Måste till arbetsförmedlingen och rapportera sökta jobb, sen ska jag passa katt i helgen och idag är första dagen.

Just nu ska jag sortera tvätten och ta på mig mer kläder, för jag är lite frusen.

/ Sandra

Dagens...


Dags för en dagens. Idag blir det poesi. Detta är min favorit från Maya Angelou. Underbart bra är den. Vill dela med mig. Säg gärna vad ni tycker om den.




Phenomenal Woman
 




Pretty women wonder where my secret lies.
I'm not cute or built to suit a fashion model's size
But when I start to tell them,
They think I'm telling lies.
I say,
It's in the reach of my arms
The span of my hips,
The stride of my step,
The curl of my lips.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

I walk into a room
Just as cool as you please,
And to a man,
The fellows stand or
Fall down on their knees.
Then they swarm around me,
A hive of honey bees.
I say,
It's the fire in my eyes,
And the flash of my teeth,
The swing in my waist,
And the joy in my feet.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Men themselves have wondered
What they see in me.
They try so much
But they can't touch
My inner mystery.
When I try to show them
They say they still can't see.
I say,
It's in the arch of my back,
The sun of my smile,
The ride of my breasts,
The grace of my style.
I'm a woman

Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Now you understand
Just why my head's not bowed.
I don't shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing
It ought to make you proud.
I say,
It's in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need of my care,
'Cause I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Maya Angelou



/ Sandra

Klockor


Har spanat in lite vägklockor. Har ju nästan precis köpt en, så egentligen behöver vi ingen, men ville ändå visa dessa för jag tyckte de var trevliga och annorlunda.




/ Sandra

Split up

Jaha, nu har tydligen Megan Fox och Brian Austin Green brutit sin förlovning om man får tro skvallerpressen. Så många killar som kommer bli lyckliga. Tjejer också för den delen ;) Det är inte bara hon som är en Fox.



Nu ska jag göra mig morgonfrallor och dricka mitt örtte (Lapacho).

/ Sandra

Ny frisyr kanske?

Hejsan,

Igår kväll följde jag med Milla till frisören. Från att gå till svanklångt brunt hår med blonda slingor, till lite längre än axellångt mörkbrunt hår med röda partier var vågat tyckte jag, men sån är Milla. Inte rädd för att göra om sitt hår. Hon vill hellre att det syns mycket än inte alls. Vågat tjejen. Själv blev jag sugen på att fixa håret. Det var innan jul jag gjorde det sist. Sen var det inte så fasligt dyrt hos Peter Klippare där Milla gjorde det. Men som jag skrivit innan, så ska alla pengar gå till renovering. Men så kom jag på att jag har nagelpengarna som jag kan ta. Det hade varit perfekt. Men ska ändå vänta ett par veckor till. Så får vi se vad som händer. Kanske blir månader. Men till sommaren måste jag ha blonda slingor.




Sötmosen kom hem igår med semlor, men vi gick ut och åt på krogen för att fira att handpenningen på lägenheten var betald, så när vi kom hem var vi så mätta och trötta att vi bara satt i soffan och tittade på serier och sen somnade vi där. Jag vaknade och gick och lade mig, men tydligen sov sötmosen där hela natten.

Tänkte städa idag. Har ingen lust till något just nu. Får se vad som händer. Lovar inget!

/ Sandra



Dagens: Kändis


Tänkte börja med en "dagens" med olika teman som exempelvis: Kändis, produkt, visdomsord, film, låt m.m. Så antingen är det t ex en produkt eller en låt osv. Aldrig två dagens på samma dag. Kul va?



Dagens kändis är Adriana Lima




/ Sandra



Min favorit

Av alla dessa klänningar på oscarsgalan är faktiskt Mileys min favvis. Jag diggar inte alls henne, men klänningen var den snyggaste.



Vad tycker ni?

Blir ingen tvättning idag. Hade sett fel på tiderna. Har varit och handlat och sitter och dricker smoothie. Skulle skriva ut ansökningar, men skrivaren fungerar inte och jag vet inte varför.

Inget verkar fungera idag. Ska ialla fall skriva veckans matlista nu.

/ Sandra

Bröllop på gång? (inte Daniel och Vickan)

Oooo...jag har en del att säga idag, men jag börjar med oscarsgalan och alla dessa klänningar. Visst är det fint att klä upp sig som man inte gör i vanliga fall, med fina balklänningar med släp och glitter och tjusiga frisyrer och what not, men bröllopsklänningar? What´s up with that?

Jag tycker i alla fall det tar bort så mycket från bröllop när det väl ska ske. De kunde väl åtminstone valt en annan färg, eller inte haft de så bröllopiga. Diss säger jag.


Ska blogga mer idag. Annars är det jobb, tvätt och städ som gäller.

/ Sandra

Hello Kitty

Mac har gjort en Hello Kitty - look. Jag älskar hello Kitty, så jag kunde inte inte skriva om detta. De har en mild look och en starkare. Här är lite bilder:






Snodde precis till mig en tvättid, så nu ska det tvättas. (Tog båda tvättstugorna, så fräck är jag). Har även handlat mat. Blev tre kassar mat och tre inredningstidningar. Nu ska det rivas och slitas. Sen ska jag försöka få hem sötmosen, så han kan hjälpa mig med tvätten. Bära och hänga.
 
/ Sandra


Kändisar


Jag tänkte skriva av mig lite om kändisar och allt skvaller man hört den senaste tiden. Har lite åsikter som jag måste få ut.

Hayden och Milo har tydligen gjort slut. Jag vet inte om jag tycker om dem tillsammans, för han verkar så himla snäll och hon verkar vara lite av en diva. I alla fall det jag läst och sett. Det ryktas att det är åldersskillnaden och att Hayden vill ut och festa och Milo vill vara hemmaman.


Det var så mycket snack om Jessica Simpson och hur jäkla fet hon blivit. För det första, vad fan gör det att man går upp lite i vikt? Och för det andra...Ser hon fet ut här? Nä...Trött på allt tjockissnack om kändisar. Ta tag i såna 300 kilos-klumpar istället. Och anorexiafall för den delen.


Är det någon som tycker Madonnas dotter är en stilikon? Whaat? Jag kanske inte direkt följer med i mode och sån´t, men sen när blev unibrow och mustach inne på tjejer? Är hon inte kusligt lik sin pappa för den delen? Maskulin då menar jag.



Rachel och Hayden har tydligen förlovat sig i December. Kul för dem. Men är det bara jag som älskade Rachel med Brody? Nu var det ju längesen, men de var det perfekta paret enligt mig. Men visst, Hayden är säkert snäll och bra och allt det dära. Visste inte ens vem han var innan, men det är kanske för att jag inte är ett Star Wars- fan. Sen vet jag inte ens varför de blir omskrivna nu eftersom man inte sett henne i något nytt på länge.


Så, nu har jag skrivit av mig lite.

Funderar på att åka till Maxi, men det blir nog Hemköp istället. Ska kolla tvättid på vägen också. LATER DUDES!! 

/ Sandra


Sick and tired


Dagen blev inte som jag trodde igår, för när jag skrivit min matlista, så tänkte jag äta innan jag gjorde alla mina ärenden, för jag var så hungrig. Jag gör snabbmakaroner och så sätter jag mig för att äta det och mår superilla. Äter nog en 4-5 skedar, sen mår jag så illa, så jag går in och lägger mig. Släcker och har det tyst runt omkring mig. Men kan inte ligga ner, så efter en stund måste jag spy och springer till toaletten. Inte så gott med makaroner och kedda som kommer upp. Sen lägger jag mig i sängen igen och försöker vila. Är redan då utmattad och trött. Men kan fortfarande inte ligga ner, så jag gör det jag alltid gör när jag är sjuk, sätter mig i duschen och spolar mig med varmt vatten. En timme senare går jag ut och då kan jag äntligen lägga mig. Då har jag ingen frossa längre, men är ännu tröttare pga det varma vattnet. Så jag somnar i en timme ca. Vaknar och mår bättre. Sötmosen kommer hem och åker och handlar istället för mig. När han kommer hem igen vid 18 - tiden så kan jag äntligen äta. Fick i mig proviva, sen lagade vi gulashsoppa. Ställde mig t o m och diskade.

Varför blev jag illamående helt plötsligt? Vet inte...har mått ganska dåligt den senaste tiden. Mått illa flera dagar innan, sen mår jag bra igen, sen dåligt igen osv. Om jag själv får tro, så är det stress och oro. Precis fått ny lägenhet och fortfarande inget jobb. Det är en jobbig situation. De skriver om det överallt. Hur svårt det är att få jobb nu för tiden. Men någon dag ska väl jag ändå få jobb? Tycker ni inte?





Nu ska jag äta och göra mig i ordning. Idag annars vet jag inte vad som händer. Oavsett måste jag tvätta lite. Ska se om det finns ledig tid i tvättstugan, annars ska jag snylta på sötmosens föräldrars tvättmaskin. Jag måste handla hem mat (kortade ner listan när sötmosen skulle handla igår) så det räcker över helgen och helst till den 25e. Blir kanske ICA Maxi. Sen vill jag städa sovrummet. Alla lakan och all smutstvätt som ligger dammar som in i. Sen ska jag inte göra större lista, för jag vill inte känna mig stressad.


/ Sandra



Ny adress...


Vi ska flytta. =) Skrev papperna på en ny lägenhet igår. Köpes. Det är skitnajs. Det gick fort, för vi budade förra veckan. Det är på tiden att flytta nu och vi är helnöjda. Det är en trea på 85 kvadratmeter. Den är från 60-talet och inget är gjort sen dess typ, förutom bytta fönster och utbyggd balkong och så, men inget tapetbyte typ, så det ser för roligt ut när man är där. Hoppas vi kommer få den fin i alla fall. Vill inte ha röda tapeter och heltäckningsmatta med mönster.

Inflyttningsdatum är om en månad. Vi ska börja med att riva och slita i allt, sen får vi flytta in på riktigt senare när vi gjort en del. Åhhh, jag vill flytta NU. Vill börja med allt, så man har det bakom sig. Det är så mycket som ska göras.


   
Denna härliga inredningen från Lexington våren 09 hade inte varit helt fel. Eller vad tycker ni?


Nu ska jag skriva inköpslista (Mat), sen ska jag till posten och efter det ska jag handla. Är hungrig och har ingen frukost hemma, så det får gå fort!

/ Sandra



Plaza - interiör

När jag flyttar, så ska jag ha prenumeration på Plaza interiör. Den är den bästa inredningstidningen. Wiiie...can´t wait!




Nu: På med mer mascara, ta fram någon mat att tina, ta den lilla disken som finns sen igår.

/ Sandra


Kusmi-te


Nu har jag suttit en stund och kollat olika te-sorter. Åhh, jag vill ha alla. Speciellt alla snygga burkar. Men jag har bestämt mig för ett ört-te och en te-burk. Ska bara ha tid att bege mig till Tehuset Java. Längtar. Jag gillar speciellt Kusmi-teerna för deras jättesnygga burkar.



Nu ska jag borsta håret och skicka iväg de sista internet-ansökningarna. Efter det ska jag ta fram lite mat, som vi kan äta ikväll.

/ Sandra



Madonna

Idag gick jag upp tidigare än vanligt, 08:00 (måste påpeka att jag somnade vid 03:00). Orsaken till att jag var tvungen att gå upp tidigt var för att boka konsertbiljetter till Madonna-turnén till Milla. Hon fick inte tag i biljetter till den 9e så när det släpptes nya idag till den 8e, så ville hon ha två. Så nu är de bokade och betalda. Hoppas hon blir nöjd. Det är i alla fall jag. Glad att jag fick tag i några över huvudtaget.

Simningen igår gick så bra det kunde. Jag är inte helt bekväm med att simma. Känns konstigt när jag gör det. Vi snackade lite om hur man skulle göra, men jag anstränger nacken för mycket. Kom inte på varför, men man kanske lär sig efter ett tag. Satt i bastun efteråt också. Det var najs.


Så här ser inte jag ut i bikini, men bikinin var ruggigt snygg i modellen och färgerna.



Nu ska jag googla lite prylar som jag läste om igår. Information är aldrig fel. =)

/ Sandra


Inredning / Inspiration


Ohh, vad jag inte kan sluta titta på inredning. Varför är man inte superrik och kan köpa allt man vill ha?


Detta är ett bokställ/bokhylla. Det ser ut som ett hus, speciellt
om man lägger fler böcker på den påbörjade högen.


Nu ska jag packa ner badsaker. Ca 2 timmar till simningen.

/ Sandra

P.S. Vad är er inspiration just nu när det gäller möbler och inredning? Vad är nästa sak ni bara måste köpa? D.S.



Mycket som händer den närmsta framtiden...

Oj, vad mysigt jag hade det igår. Tog en dusch och rakade benen och smörjde in med olja. Klippte håret lite lätt i topparna efteråt. Städade undan i sovrummet och bäddade med nya lakan. Hann aldrig läsa mina böcker, så jag somnade trött vid 23-tiden istället. 

Idag har jag sökt jobb. Nova blev det denna gången. Sen har jag letat lite info på nätet om olika saker som jag borde ta tag i. Har även snackat med Maria och vi bestämde en fika på onsdag. Var jättelängesen jag träffade henne. Nu har hon ju fått bebis och allt. Ska bli kul att se det lilla knytet.


Ser ni våra två tvättkorgar? Plus den tvätten som ligger på golvet. Sanslöst.


Jag har ju sagt innan att det kan vara svårt att få tag i tvättid här, så jag bokade tid igår och det var inte en enda ledig tid tills den 25e. Så 10 dagar får jag vänta. Och vi har redan så mycket tvätt att vi inte kan vänta. Men jag ska dit snart och kolla om man kan sno en tvättid som ingen använder. Annars får vi ta nödlösningen och tvätta hos andra. T ex älsklingens systrar eller föräldrar, för de bor närmst.

Annars är det simning som gäller ikväll. Vid 18-tiden med Milla.

Nu ska jag äta lite och sminka av mig (!), eftersom jag inte vill simma med smink ikväll.

/ Sandra

Inredning och utrensning

Oj, vad jag och Milla har snackat massor idag. Det är skönt ibland att bara snacka ut om allt. Vi har mycket att säga varandra hela tiden. Det gillar jag. Annars har vi kollat på scrapsaker och inredningar. Vi tog en paus för att släpa med Micke till älsklingen på jobbet med pizza och cola. Sen gick vi ut en runda och snackade ännu mer. Så nu är jag färdigsnackad för denna veckan.

Nu när jag kommit hem har jag kollat ännu mer inredning på internet och sitter här bland alla mysiga tända ljus och bloggar. Tänkte fråga om någon visste....vad är detta för växter? Har sett de innan, men kommer inte på vad de heter.




Nu ska jag raka benen, för vi (Milla och jag) ska simma imorgon kväll. Sen ska jag läsa bok tills jag somnar, förhoppningsvis tidigare än vanligt.

/ Sandra

Dagen efter kvällen före...

God middag!

Idag ska jag träffa Milla och kolla lite på hennes scrapbooking-saker. Sötmosen jobbar extra idag. Ska bli skönt att gå här hemma och pula med saker.
Igår gick vi upp hyffsat sent och gjorde oss i ordning. Vi skulle träffa Micke och Milla vid 12 och hitta på något. Det blev att vi gick till det nya biblioteket i Lomma och åt lunch (Bakad potatis med kyckling för min del). När vi suttit där ett tag och var trötta på det, så gick vi vidare och handlade mat till kvällen. Sen åkte vi hem till oss och förberedde lite av maten. Det tar ju inte så lång tid att fixa inför Fonduen. Micke gjorde tzatsiki och sallad, Milla gjorde efterrätten, Älsklingen tog hand om fritösen och fonduegrytan och skar upp köttet och jag gjorde chilisås, dukade och diskade allt efterhand. Det är så skönt när vi är i köket, för alla vet vad som ska göras och vem som gör vad nästan. Alla hjälps åt. "Så fint vi har det!".

Det var första gången för Milla att äta findue och det verkade som om hon gillade det =) Vi var proppmätta efteråt, så vi satt oss i vardagsrummet och spelade spel. Sen såg vi melodifestivalen (det sög, vad annars?), men efter det åt vi efterrätt och fortsatte spela. Det slutade med att jag och Milla vann 8-6. Vi är bäst helt enkelt. Sen när vi var för trötta för att spela, så snackade vi inredning istället tills de gick vid 1-2 tiden.


Vår nya klocka till köket. Bättre än den förra som var söndrig och orange.


Nu ska jag ta hand om all disk sen igår. Sen ringa Milla och träffa henne. Vad ska ni göra idag?

/ Sandra

P.S. Var hade ni slängt olja? Matolja alltså. Vi häller tillbaka den i förpackningen och sen slänger vi den i sopnedkastet. D.S.


Nya bloggdesignen?

Jag har suttit och pillat lite med den nya bloggdesignen. Tror jag vet hur jag vill att den ska se ut nu. Får se när vi får tid till att göra den. Vet inte riktigt hur jag ska göra med rubrikerna. Har kört med dag och tid nu ett tag, men det är tråkigt. Frågan är bara vad eller hur jag ska skriva istället. Testar i alla fall nu...=)

/ Sandra

fredag 17:48

Herre Jesus vad jag är trött. Sitter och gäspar hela tiden. Oj, vad jag har sökt jobb idag. Är nog dels därför jag är trött. Så nu kopplar jag av med att titta på kläder på internet. Eftersom jag har shopping-förbud, så är det enklare att bara titta på internet än i affärerna, för då är det så lätt att "råka" köpa något. Fast nu ska jag spara vartenda krona.


Hittade dessa klänningarna som jag skulle vilja ha.




Jag tänkte ta och dricka lite vatten, sen ska jag sortera tvätten och gå och boka tvättid, efter det vill jag handla något gott att mumsa på till våra serier och filmer vi ska se ikväll när sötmosen kommer hem.

/ Sandra


fredag 10:08


Det känns nästan som om jag är bakis idag. Har huvudvärk och mår jätteilla. Mådde illa igår också. Undra vad det kan vara. Sötmosen verkar börja bli förkyld nu också. Det är jättemånga på hans jobb som är sjuka, men de måste jobba lite ändå, för att hinna bli klara med olika projekt. Så sötmosen ska jobba på söndag också. I alla fall, så blev han hes igår. Ibland när han blir sjuk, så tappar han rösten nämligen. Och jag har nyst två gånger idag redan.


Idag är det jobbsök som gäller för hela slanten. När jag var på arbetsförmedlingen igår och rapporterade sökta arbeten, så blev de förvånade över hur många jag hade sökt. Och jag tänkte liksom...hur gör alla andra då? Man får ju söka ALLA man kan. Jag har t o m dragit mig för de "värsta" jobben. Men nu är det allvar, för vi har lite planer framöver.


Jag tycker lady gaga verkar så himla ball. Kör sitt eget race och verkar inte bry sig så mycket om vad folk tycker. Jag gillar klänningen på den bilden. Jag har blivit kär i vitt nu för tiden. Vill att det ska vara vitt överallt!


Nu ska jag äta lite, håller på att skriva ut ansökningar och CV. Sen ska jag göra mig i ordning och bege mig ut till hajarna!



/ Sandra











torsdag 15:02

Jag tänkte häromdagen på att om vi flyttar till ett hus där vi kan ha ett biorum och ett vanligt vardagsrum, så vill jag ha piano eller en flygel i vardagsrummet. Det hade varit jättenajs. Saknar att kunna spela. Gitarren jag köpte har det inte spelats mycket på. Pappa har spelat mer på den än mig. Han satt och lekte lite med den häromdagen när de var här. Jag har knappt hållt i den. Har hittat ackord på nätet och lite olika enkla låtar. Men man är inte 10 år längre och lär sig lika snabbt och har lika mycket tid att lägga på det. Men det är ändå en dröm att kunna spela både gitarr och bättre piano. Funderar på att gå en liten kurs, så man kommer igång. Varför ska allt kosta?



Fint va? Jag gillar det som in i...!!

Nu ska jag ner till arbetsförmedlingen och redogöra för vilka jobb jag sökt hittills. Hörs senare!

/ Sandra

torsdag 13:33

Oj, vad länge jag sov idag. Vaknade strax efter 11. Klockan ringde halv 9 annars. Men jag var knappt vaken när jag stängde av den. Men jag kom upp direkt och gjorde mig i ordning. Sen har jag sorterat i mitt sängbord och alla lådor som står under sminkbordet. Så nu är där bara allt jag behöver och vill ha. Har slängt en massa gammal medicin från min medicinlåda. Så nu har jag fått plats med alla mina nya haha. Nädå...helt så sjuk är jag inte. Jag tänkte att jag skulle städa sovrummet idag. Dags för det. Byta lakan och damma överallt.

Nu ska jag fixa lite med arbetsförmedlingen så jag kan börja städa sovrummet. Kanske t o m visar bilder sen. (Jag glömmer alltid det, så jag måste tänka extra hårt nu hehe!

/ Sandra

P.S...tänkte lägga upp en bild, men det verkar inte fungera så bra just nu. Får testa igen senare. D.S.

onsdag 10:39


Nej, det är ingen vanlig dag, för det är sötmosens födelsedag, hurra hurra hurraaaa...
Idag fyller gamlingen 29 år. Han är inte mycket för att fira, så vi ska hem till hans föräldrar och äta pizza och snacka skit ikväll. Nu på dagen jobbar han och jag tänkte städa lite och kanske t o m baka lite muffins =) Får se hur jag gör. Jag har hittat mumsiga recept på Leilas mat-sida (Tainas tips).






Nu ska jag städa lite, så jag kan göra mig i ordning och gå och handla lite mat.

/ Sandra

måndag 16:22

Sorry att jag inte bloggat, för er som saknat mig =) Har haft lite annat att göra i helgen.

Fy fan vad jag är bra!! Idag har jag tagit tag i lite diverse nyttogöra. Hade möte med syon i morse. Hon var jättetrevlig och hjälpte mig något enormt. Vi snackade och skrev papper och donade i 45 minuter ca. Riktigt skönt att ha en plan och ha klarhet i saker och ting. Jag ska dit imorgon och lämna in lite papper som jag måste skriva nu. Tänkte ta hjälp av sötmosen ikväll när han kommer hem. Viktiga saker.

Annars idag har jag handlat hem lite mat. Alltså, en sak stör mig. Vi har konsum, hemköp och ICA här och alla har olika sortiment. Ibland vill jag ha allt möjligt och då måste man springa runt på alla affärer för att få det man vill ha. Köpte det mesta på hemköp idag, men ändå fick jag ta en runda på konsum efteråt. Och inte för att det hjälper, för ikväll måste jag till ICA så jag har frukost till imorgon. I-landsproblem.

Efter jag hade handlat, så kom mammsen och pappsen och hälsade på. Vi bytte lite saker. Sen fikade vi och jag byggde mammas naglar. Hon verkade bli nöjd, det blev jag också. Får se hur länge de håller på henne. Testade utan primer för att se om det är den som stör. Hon hade inga tippar för hon har långa i sig själv. Fast vissa hade gått av (fast var fortfarande okej), så vi filade ner de andra så de inte skulle vara jättemycket längre. Naturligt och bra. Sen gillar hon dekorationer, så vi satte på orangea blommor på ena handens lång och pekfinger. Har tyvärr ingen bild. Hon kanske tar en sen och skickar.


Nu har jag suttit i lite samtal och skrivit lite papper och brev och ska skicka dem sen. Nu ska jag byta lakan i sovrummet och sortera tvätten som ska tvättas imorgon.

/ Sandra

lördag 12:26


Igår mös jag och älsklingen med middag och efterrätt till våra serier och filmer. Han somnade på soffan som vanligt. Jag somnade vid 2 tiden kanske. Sen vaknade jag vid 6-tiden av att något bankade, och så hörde jag att älsklingen vaknade i vardagsrummet och spejade lite. Sen kom han in och berättade att någon hade bankat på dörren till grannen så hårt att soffan skakat. Sen gick personen därifrån och hade svarta kläder och luva. Mycket spännande saker händer här, haha.
Sen somnade vi båda så sött igen.

Oj, vad duktig jag är (Milla också så klart). Vi har varit ute och gått i en timme idag. Jätteskönt nu efteråt. Har precis ätit frukost och tänkte gå och duscha! Är så trött på att sitta inne, så jag vill hitta på något. Sötmosen lagar bilen. Eftersom jag var duktig och städade, dammsög, våttorkade och vek tvätt igår, så behöver jag inte göra det idag. Vad göra?


Sandra, jag tycker du ska ha ditt hår såhär. Skitsnyggt.


Nu ska jag ringa syrran, sen hoppa in i duschen! Ha en bra dag, kanske kommer in senare!

/ Sandra

fredag 13:45

Nu har jag gått igenom massa bilder som jag tänkte ha i den nya designen på bloggen, men jag är inte nöjd med något. De jag tycker är snygga på mig, ser inte ut som jag gör nu. Eftersom jag inte vill ha tjockisbilder på mig, så skiter jag snart i det. Man kan ju ha bilder på intressen istället. Typ naglar och scrapbooking och kläder man tycker är snygga. Hmm...får fundera ett tag till.

   
Orginal                       Förstärkta färger                     Svart / vit


Bild från 2006 på min goda vän Robins student. Har löshår som han satt i några veckor tidigare.

/ Sandra

fredag 12:42

Sex and the city ska göra ytterligare en film. Fasen vad trevligt tänkte jag först, men sen tänkte jag på alla filmer som haft uppföljare, det har inte alltid fungerat riktigt bra. Som Pirates-filmerna. Eller Scream när de kom ut på stenåldern.
Eftersom man följt de fyra tjejerna i så många år, så är jag rädd att man ska bli besviken. Nu blev inte jag det av första filmen, men som sagt....uppföljare fungerar oftast inte. Och när vi ändå pratar om uppföljare, så är jag rädd för vad som händer med Transformers, 2an. Misslyckas de med den, så kommer 1an inte kännas lika bra längre. Varför kan man bara inte göra EN film och sedan vara nöjd?



Vad tycker ni? Gillar ni uppföljare? Och har ni några exempel?

/ Sandra

fredag 12:16

Ojojoj, jag som skulle upp klockan 08:00. Fast jag ställde ju inte klockan direkt. Vet inte riktigt hur det skulle gå till. Men nu är jag i alla fall uppe och jag var duktig och skrev en Todo-lista igår till idag (och resten av helgen).

Nu har hälften av dagen redan gått, så jag tänkte ta det viktigaste bara. Shopping står på listan inför helgen, om jag orkar. Och får med mig någon rolig shoppingkompis. ;) Frivilliga? Tänkte mig IKEA eller Nova.

Satt och fnulade lite på en ny design till bloggen igår kväll. Vet inte riktigt än hur den ska bli, men vi får se. Ska nog få lite hjälp av syrrans pojkvän. Han kan sånt =)

Nu är det lite samtal som ska ringas, sen ska jag leta bilder till nya blogg-designen, sen ska jag vika tvätt och dammsuga där jag inte kom åt igår, våttorkning ska också göras.



Dessa böckerna vill jag ha! Spännande med biografier. Mina favvisar!

/ Sandra

torsdag 18:13

Nu har jag kommit hem med OBH Nordicas Artist wave maker - vågtång. Testade den lite på mitt hår, som är fett i hårbotten och superrisigt och flygigt i topparna. Blev ju så klart inte alls bra. Hoppas att jag kan skylla på att mitt hår inte är i sin bästa kondition just nu, men är rädd att det inte kommer bli bra sen när man väl vill använda den för att se snyggare ut.

Och när jag väl ändå satt där och pillade med håret, så insåg jag allt som behövde göras med det. Slinga utväxten, klippa mig, skaffa ny inpackning...jag såg också kronorna försvinna från mitt bankkonto. NEEEEJ...kom tillbaka. Ska kanske vänta tills jag får in nya pengar på kontot!
Bara fokusera på att träna istället. För jag får snart panik på att inte få shoppa. Har ingen viljestyrka när det gäller träning och äta rätt, men när det gäller att inte shoppa förrän jag gått ner i vikt verkar fungera rätt så bra. Har inte köpt något sedan 2008 ;) Men det har hittills inte gett mig motivation till att gå ner i vikt. Måste träna...Imorgon ;)

Nu ska jag ringa älsklingen, så han får köpa med sig lite saker hem från ICA. Vill börja med maten så fort som möjligt. Sen är det serier som ska följas.

/ Sandra


torsdag 12:44

Jaha, nur har jag satt på mig ögonen och tvättat ansiktet. Men längre än så kom jag inte. Det är superkallt här hemma och det är saker överallt! Kan knappt gå någonstans. Vet inte hur jag ska komma fram med dammsugaren, men det gör inget, för jag snackade precis med älsklingen och han ska sluta lite tidigare, så jag ska åka med honom på lite ärenden. Kul att komma ut lite. Känns nästan som om man är fånge i sitt eget hem haha, med sig själv som vakt!

Eftersom jag så gärna vill shoppa, så har jag kollat lite kläder på nätet. Jag vill ha ALLT!
Här är några av mina favvisar:







Ohhh...5 kg och sommaren! Längtar längtar längtar! Snackade precis med min goda vän Caroline om att man tänker så mycket på träning och vikt och alla problem istället för att lösa det och bara må bra. Hade jag lagt ner lika mycket tid på att träna som att tänka på att jag SKA göra det, så hade jag redan gått ner mina 5 kilo. Behöver inte ens lägga ner så mycket tid. Om jag tränar en timme en dag, så behöver jag inte tänka mer på det den dagen, för då har jag redan tränat. Behöver inte tänka att jag måste träna, eller behöver inte må dåligt för att jag inte har det! Så det så!!

Nu ska jag publicera detta inlägg, sen ska jag sätta på mig mer kläder så jag slipper frysa ihjäl. Sen är det disken som väntar på mig! Tur att man har diskmaskin!

/ Sandra

P.S. Varför centrerar sig hela texten under bilderna, när man bara vill ha bilderna centrerade? Försöker lära mig detta nu! Help! D.S.

torsdag 12:06


Äntligen gått upp i hyffsad tid (10:00). Ska försöka ta tag i lite mer saker idag. Typ dammsuga och ta hand om disken. Orkade inte dammsuga igår. Jag var superslö. Höll på att somna på ICA. Ska byta lakan också.

Det jag egentligen vill göra är att shoppa. Allt möjligt. Men helst kläder. Fast jag har ju köpförbud. Mitt köpförbud är att jag inte får handla kläder förrän jag gått ner minst 5 kg (hur nu det ska gå till). Men det går inte så bra, har gått upp 1½ kg. Men det ordnar sig nog. Jag vet att man inte ska titta på vågen, men eftersom jag vill gå ner ganska mycket (totalt då alltså), så kollar jag hellre på vågen. Så om jag får muskler som väger mer och mina kläder börjar sitta löst, så ska jag ändå gå ner 5 kg. Hoppas ni förstår? Menar att det kanske innebär att jag egentligen gått ner som om det vore 10 kg, fast det inte syns på vågen. Aja, ni är kloka och är helt med mig om vad jag menar. ;)

Nu tänkte jag gå och sätta på mig lite mer kläder och få mina ögon till att fungera. Ska inte sminka mig, eftersom jag inte ska någonstans idag. Skönt, fast tråkigt!
Ooo...jag kanske har fått tag i någon som kan hjälpa mig med designen på bloggen och lite annat kul. Ska se hur det blir sen bara! Ska leta runt efter information.


/ Sandra

onsdag 13:57

Vaknat vid 4 tillfällen i morse. Kl 07:59 ringde syon och vi bokade tid till att träffas och prata. Efter det vaknade jag när älsklingen åkte till jobbet vid (kanske) 08:45 tiden. Sen vaknade jag vid 11 -tiden och var helt förvirrad över vad klockan var. Sen igen när pappa ringde och jag har ingen aning om tiden. Gick i alla fall upp vid 12 -tiden. Anar att det kan vara medicinen jag tog igår kväll. För så här länge brukar jag inte sova. Max till 10 i alla fall.

Åt lasagne till frukost (tänkte ändå ha det till lunch och tiden var ju rätt). Sen har jag tagit det lugnt vid datorn. Är superdåsig, men hoppas det släpper lite. Har lite skallebank också. Gillar inte alls att sova så länge.

För övrigt idag, så ska jag tvätta om en timme, dammsuga och handla hem mat för veckan.
Men först ska jag duscha, så jag är fräsch i alla fall.

/ Sandra


tisdag 23:54

Idag har jag varit runt hos olika läkare för diverse småsaker. Skönt att man har tid att gå till läkaren nu. Har bara hudläkaren kvar sen, men där har jag en bokad tid i Mars. Inte dirket lätt att få tid där. Annars har jag inte haft tid till så mycket annat. Lite koll på utbildningar och ett samtal till syon här där jag bor. Lasagne blev det till middag idag. Den blev inte jättegod, men jag spottade inte ut den heller.



Hämtade ut tre st mediciner idag och den ena har gjort mig dåsig, så nu tänkte jag somna så sött.
Natti natti mina vänner! Planerar på att höras imorgon mer. Har en del idéer till bloggen. Behöver bara lite hjälp med utseendet på det hela!


/ Sandra


måndag 16:09

Filmtips:

I helgen såg jag denna filmen:







Den var jättebra. Drama. Måste ses. Så många stjärnor i en och samma film!


Nu ska jag äta knäckemackor med ost och paprika och dricka nyponsoppa. Vad gör ni idag?

/ Sandra

Söndag, 21:21


Har knappt varit inne på bloggen på helgen. Tänkte det var dags nu.

Vi har spenderat helgen med Micke och Milla som vi brukar (loving it). Det är så kul att lära känna Milla mer och mer, för man lär sig så mycket om varandra och det är kul att se hur lika vi är. Eftersom vi satt och scrappade i 12 timmar i lördags, så fick vi snackat en del. Killarna meckade bil. Stereotypiska vi är =)

Ja Sara, jag har gjort ett kort till dig, men du ska inte få det riktigt än. Du får vänta några veckor.

Men i alla fall, så scrappade vi i lördags från morgon till natt. Mitt i pysslet åkte vi och hämtade grabbarna och käkade lite på wild ginger. Jättegott...men ingen av de andra blev mätta, så vi stack in på konsum efteråt för att handla lite snacks. Tur att det ligger bredvid, så vi slipper gå så långt. Det hade ju varit otur ;)

Idag har jag och Milla varit på panduro outlet (ja, igen...vi vill flytta dit). Fast de hade inte mycket nya saker, men det gjorde inget. Fick köpt precis det vi ville ändå. Sen eftersom vi var vid Jägersro, så käkade vi på Donken och sen gick vi in på centret och shoppade vidare. Milla hade tydligen letat ihjäl sig över ett par skor. De hon har är sönder och hon tyckte inte de var speciellt snygga, så vi gick in i första bästa affär och letade upp 10 par som var snygga och så började hon prova. Är det nödvändigt att nämna att hon gick därifrån med ett par? Score till oss. 
Sen ville Milla till H&M, men kände sig taskig, eftersom jag har köpförbud, men det gjorde inte mig något, för jag hittade smycken där inne istället...! Sen shoppade vi mer scrapping och böcker. Sen åkte vi hem.
 



Denna är mitt nästa köpmål! Vill ha en vågtång.



Nä, nu ska jag börja läsa en av de 4 böckerna vi fick med oss hem. Hörs imorgon antar jag...men jag tycker jag hörs mest. Kommentera gärna mer. Det gillar jag jättemycket.

KRAM

RSS 2.0