Tillbaka

weeooo

Det var ett tag sen! Har inte orkat skriva. Har inte haft så jättemycket att skriva om. Vet inte ens om jag vill skriva längre. Varför jag skriver nu har jag heller ingen aning om!

Varit ledig i tre dagar nu. Skönt, men samtidigt ensamt. Ingen som är hemma med mig mitt på dagen! Byggde mina naglar igår i alla fall. Det var skönt. Det var så längesen jag hade byggda. Har försökt låta de vara över huvudtaget. Gjorde dem med vita tippar och vita dekorationer med silver glitter stenar. Kanske lägger in en bild sen.

Är ledig på tisdag och då ska jag bygga Fridas och Sandras. Det ska bli kul. Se vad Sandra vill ha för roliga naglar denna gången. Frida vill nog ha vita tror jag. Men hoppas få på henne några dekorationer i alla fall. Det är alltid kul. Och de behöver inte synas så mycket!

Nu måste jag lägga in en ny tvätt. Har tagit båda tvättstugorna, eftersom de var lediga, så jag har fyra tvättar igång nu. Skönt. Får nog tvättat allt idag! =)

Sandra


Må bra!

Jag har mått så bra de senaste dagarna. Insett saker och ting. Velat göra så mycket. Men helt plötsligt igår kväll så tappade jag allt. Har försökt (nästan förjäves (?)) att få tillbaka den känslan och tanken idag, men jag hittar inte den någonstans! Jag undrar varför jag hade den och varför jag inte har den nu? Är det för att jag ska börja jobba idag igen? För även om jag hade lite panik över att jag skulle börja jobba igen, så sket jag lite i det!

Hatar att inte ha den känslan. Den var underbar! Vad hände mellan igår dag och igår kväll? Ingenting! Gaaah...störigt!

KRAM

Semestern slut

Jobbet kallar!

=)

Great morning!

Mys...vaknade vid 9 och låg och tänkte på allt möjligt! Var på jättebra humör! O var redan uppe för längesen (Ovanligt). Gick upp vid halv 11 och gjorde mig i ordning. Åt frukost tillsammans =) (Händer nästan aldrig).

Nu är O hos sin pappa och ska fixa lite saker till jobbet idag. Han ska ner till Höllviken och installera och då ska jag passa på att hälsa på min familj förhoppningsvis, om de är hemma!

Ikväll känner jag för att träffa Micke och Camilla och dricka lite cider, men vi får se vad som händer! Kanske blir sent i Höllviken istället!

Nä, nu ska jag plantera om blommorna, som jag inte tagit tag i ännu!

KRAM

Uttråkad, svarar på ett formulär

Bra att så fort man skriver "Tävling" i rubriken, så får man massa tävlings-kommentarer att man ska vara med i en tävling! Läser inte folk vad inlägget handlar om och inser att det inte är samma sak som att jag håller i en blogg-tävling som alla kan tävla i. Suck för ignoranta människor!

Nu till formuläret:


1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Inte just nu, för jag sitter här, men ja!

2. Har du sett din bästa vän gråta?
Beror på vem som är min bästa vän! Men är det Sandra, så....Vettefan. Hon är inte bölig av sig (och vi har varit vänner sedan 1991).

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
En-om-dan, eller vad de nu hette!

4. Vad åt du senast?
Falukorv och makaroner.

5. Har du fått någon komplimang idag?
Ähhh..nä. ofta jag får det eller?

6. Har du varit med i en rättegång?
Ja, jag var vittne. Men det var ju inte som i en Amerikansk såpa. Kändes ganska löjligt faktiskt!

7. Är du polare med grannarna?
Nä, men inte ovän, vad jag vet!

8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska, SvEngelska (Can we have the note please ;) )

9. Vilka länder har du bott i?
Sverige endast

10. Senaste piercingen?
Naveln, men den är ute sedan länge.

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
I morse när jag körde hem från Sturup, efter att ha lämnat O.

12. Gay?
Ney.

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
Ja, det har väl hänt!

14. Har du äggat någon?
Nix. Fattar inte det roliga med det.

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nix, men ännu är det inte för sent ;)

Var tog nummer 16 vägen?
Vet ej, hahaha, humor!

17. Har du varit på stranden?
Japp

18. Har du haft en stalker?
Lite halvt haha. Nä.

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
Ääähhhmmmmmm, nu ska vi se.....hmmm.....ja, just det....det var hon...och han sen....hmm....de hette...nix, no clue!

20. Hur bra är din syn?
Så pass dålig att jag måste ha linser eller glasögon för att se allt.

21. Har du varit på ett party?
Japp

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Nä, men gärna delfiner, det är en dröm!

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Att du snackar med fel tjej, för jag har ingen bror.

24. Har du varit utomlands?
Ja.

25. Har du sett din bästa vän naken?
Ja, säkert. Inget jag tänkt på.

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Har nog bara varit på 2 st som jag kommer ihåg. Eva och Micke och Magnus och Maria. Får nog bli Magnus och Marias, för jag var tärna med min syster och vi lekte med alla barnen som var där =)

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Ähhh, jaaa..Fast jag går inte i skolan, men visst skulle de det om det var så.

28. Var är dina syskon just nu?
Förmodligen hemma med pojkvännen. Kanske är med min kusin + familj. Hard to tell.

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
Oj oj oj, kommer inte ihåg. Har massa skumma drömmar. O tycker jag har de sjukaste drömmarna på denna jord. Men jag kommer inte ihåg dem efter morgonen, tyvärr.

30. Vem ringde dig senast?
O

31. Vilken tid gick du upp imorse?
05.30, skulle köra O till Sturup ju.

32. Vad ska du göra i helgen?
Träffa MaPa förmodligen. Kanske syrran också. Hoppas att få träna. Dricka lite cider med Micke och Camilla kanske?

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Båda åkte ut. 12 gick vidare, jag kom på 13e. Störigt"

34. När var du riktigt sjuk senast?
Kommer knappt ihåg. Har krämpor hela tiden tycker jag.

35. Vem är den senaste kändisen du tog på?

O får det nog bli. Han är någon jag känner. Hahaha...Nä...Har inte träffat så många kändisar.

36. Vad finns i din bakficka?
Inget, har mysbyxor på mig 

37. Har du färglinser?
Ja, Royal blue.

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov

39. Vad är det första du gör på morgonen?
Kissar.

40. Vad ska du göra efter det här?
Dricka vatten, ringa O och titta på tv.


Det var allt gott folk!

KRAM

Tävlingen

Glömde säga att O inte vann tävlingen! Bättre lycka nästa gång. Om det nu blir en nästa gång. Hoppas det!

KRAM

Ut och gå en runda!

Hallååååå =)

Efter mycket peppning från Lee (Flee), så gick jag ut och gick en runda. Solade gjorde jag också på vägen. Men fick ingen färg för solariet här är så himla kasst. Anyways...

Jag har nog fått lite insikt i detta med träning. Får se om jag har kvar det imorgon eller söndag, beroende på när jag har tid att träna!

KRAM

Håll tummarna för O

Hejsan!

Inget inlägg på hela dagen igår. Men jag kompenserade ju upp i onsdags hehe! Gårdagen spenderade jag med Emelie från jobb. Åkte dit hyffsat tidigt (för mig är det i alla fall). När jag kom spelade hon och en annan Emelie Guitar hero. Första gången jag provade. Det var skoj, nästan så jag vill ha det själv. Fast ändå känner jag att jag kanske borde spela på min riktiga först. Som jag aldrig spelat på dessutom. Men vi får se. Orkar aldrig. Blir så sur när det tar sån tid att lära sig!

Sen åkte jag och Emelie in till Svalöv "city" och shoppade lite. Hittade mycket kul. Krukor och sprit bl a.
Sen åkte vi hem till henne och spelade mer Guitar Hero och åt pizza. Sen körde jag hem vid 8-tiden på kvällen!

När jag kom hem så gick jag och O ut och gick, men kom bara till parkeringen, för där träffade vi O´s syster Mona, hennes man Anders och deras dotter Emely. Då gick vi hem till oss, för O skulle visa lite saker. Sen spelade vi en omgång Buzz och sen gick de, för Emely skulle lägga sig. Sen gick vi ut och gick...igen! Efter det duschade vi och lade oss.

Vaknade halv 6 i morse för att köra O till sturup, så han kunde åka till Stockholm för att tävla i en tävling. Bil-spels tävling! Fick precis reda på att han ska köra snart, så nu håller vi tummarna att han vinner. =)

Har ätit frukost, kollat lite på OS och sovit.

Idag ska jag fixa lite blomkrukor som jag köpte igår. Sen får jag nog ta och dammsuga. Har inte gjort det på hela semestern. O har gjort det en gång, men det är ganska dammigt nu hehe.

KRAM

Cykla!

Ju mer jag tittar i min blogg på Jessica Alba, desto mer sugen blir jag på att bli smal! Vill att det ska hända NU, när jag ändå orkar göra något åt det.

Var ute och gick innan. Tog en runda till apoteket och sen hemköp. Gud vad jobbigt det är att gå med kassar. Fick ont i fingrarna. Och ändå hade jag packat lätt. Vill ha en CYKEL NU! Så ofta jag tar bilen till affären istället för att gå eller cykla på min söndriga cykel. Tänk om jag skulle cyklat varje gång vi skulle någonstans? Till affären, till stranden, till kiosken, till hela O´s familj, till statoil för att tanka...(?) Eller nä, kanske inte just den sista. Men gud vad nyttig jag hade varit. Jag tror inte jag hade haft några ursäkter då. Gick idag även om det började regna precis när jag gick utanför dörren. Det går oftast fortare att cykla, än att gå till parkeringen och starta bilen och köra dit man ska. Självklart beror ju det på hur långt det är till stället man ska till. Men allt här i min stad (By?) är nära.

Nä, nu ska jag blocka lite cyklar. De brukar inte ha så många cyklar på blocket. Någon som har något tips på var de säljer billiga (Begagnade?) Cyklar på nätet? Eller någon annan stans i närheten i Skåne?
Helst i Svart, Champagne eller Grön! Vill absolut inte ha någon röd! Och gärna inte mer än 1500 kr. Monark eller Cresent.
Det ska vara typ en sån här:



KRAM

Mmm....food!

Fortfarande inget samtal om träning (? What´s going on my friends?). Men det gör inget. Ska ut och gå när jag skrivit detta och borstat håret!

Har haft huvudvärk halva dagen idag. Kollade inte ens på klockan, men när Emelie ringde från jobb och sa att klockan var halv 3, blev jag förvånad. Trodde den var 12....max 1. Och då blev jag trött på min huvudvärk, så jag gick in i duschen och duschade bort huvudvärken, sen sminkade jag mig, sen har jag vikt tvätt. 6 tvättar med kläder. Det blir en del vikandes. Men nu är det klart. Ska bara försöka lägga och hänga dem där de ska vara, för annars måste O sova på soffan, eftersom jag har all tvätt på hans sänghalva.

Snart kommer han hem och då ska vi äta spagetti och köttfärssås! Det ska bli gott för en gångs skull. Brukade alltid laga det innan och då blev jag så trött på det. Men nu har vi inte haft det på länge, så det är dags! Vad hungrig jag blir när jag pratar om det. Mums. Bjuder på en bild:



KRAM

Förresten...

....så väntar jag fortfarande på ett samtal av någon som vill träna ikväll =)


(Jessica Alba)
Så här kommer vi se ut efteråt ;)

KRAM

Huvudvärk

God morgon!

Vaknade "för sent" idag och hade (har) huvudvärk. Vet inte riktigt vad som händer idag. Tänkte att jag skulle ut och gå (så man jobbar upp ett flås) och sola lite solarium, men så blev vädret fint och då orkar man inte gå i värmen och man borde sola i solen istället. Men man får inte lika mycket färg lika snabbt!
Men nu är det ju antikdeckarna på tv. Så det kan jag inte missa!

Annars börjar jag bli jävl*gt trött på att inte göra någonting, så jag ska ta tag i lite saker idag. Hoppas huvudvärken går över snart! Kan bero på att jag drömde en inte så jättetrevlig dröm, eller för att jag inte gjorde något igår, eller för att mina glasögon och linser har fel styrka, så ögonen ansträngs!

Aja...bjuder på en härlig bild :


Denna har jag som bakgrundsbild på min laptop!

KRAM

Inreda

Är helt trött efter att ha tittat på 1000 sidor med företag, bloggar, inspirationsbilder på inredning. Hittat mycket snyggt, hur får man nu pojkvännen att tycka samma som mig?

KRAM

IKEA Regerar på att göra saker som inte fungerar!

Förresten brände jag vid min fiskgratäng för den usla timern från IKEA STANNADE!

Inte första gången!

Denna är det!

KRAM

Träna med mig!

Nu är man färdigtvättad för dagen. Ska tvätta igen på söndag. Sen börjar jobbet måndag.

Rakat benen har jag också gjort. =) Så nu är jag inte chewbacca längre!

Och, vad hände nu med träningen idag?
INGENTING!!!

Jag välkomnar alla som vill träna med mig imorgon mellan 17.30-20-30. Inte hela tiden då, utan under den tiden någon gång. Det finns inga roliga pass imorgon, så i så fall styrketräning. Någon som är på?
Om någon är det, så måste jag ju träna. Så egentligen ber jag någon för att jag orkar inte be mig själv.

Please??

Bjuder på en bild på mig innan jag gick in i duschen!

KRAM

Nytt jobb?

Har nästan precis snackat med Emelie från jobb. Vi ska leka på torsdag. Så kul det ska bli. Fast hon har varit på intervju och ska kanske sluta jobba med mig :( Men det vill inte jag. Jag vill ju att hon ska jobba med mig för alltid! Fast jag hoppas ändå för hennes skull att hon får det. För jag hade gjort samma sak som henne om jag hade fått chansen till ett nytt jobb!

O kommer snart hem om. Han ska iväg sen igen med Tobbe för att jobba.

Jag tvättar och har fiskgratängen i ugnen. Är hungrig nu. Har bara ätit frukost idag. Men det är inte så konstigt...Jag rör mig ju inte så mycket, så jag behöver ingen energi. Ska äta gratängen med vatten och efter det ska jag smaska på vindruvor! Det ska bli gott gott.

KRAM


Anledningar?

Jaha, då har jag inte gjort mycket idag. Trisst. Har sett en massa på tv i alla fall! Fast jag vet inte om man kan kalla det för att "göra mycket". Har en stooooooor lista på vad som behövs göras, men jag tar bara inte tag i det. Gaah....och det tråkiga är att jag är en kvällsmänniska, så vid 20-tiden ikväll så kommer jag få energi till att göra saker. Men då ska man äta och se på en film eller någon serie som man följer, så då kan man inte göra något! Suck. Att det ska vara så svårt!

En del saker på min To do lista:

* Fixa mina naglar (tar 3 timmar och känns som ett projekt)
* Laga söndriga kläder (Har precis slängt de flesta. Men de som är kvar måste jag laga. Också ett projekt som kräver symaskinen som jag aldrig använt)
* Sy upp gardinerna i vardagsrummet (som jag skulle gjort när jag köpte dem ett halvår sedan)
* Hämta en fläkt hos Lee som hon haft i över ett år
* Byta sänglakan (OBS lakanen ligger på byrån bredvid sängen och jag sitter hela tiden i sängen! SVÅRT??? JA)
* Boka ny tvättid (Det gjorde jag faktiskt precis och jag tvättar nu också, så den får jag en bock på)
* Dammsuga (Hur tråkigt är inte det? Speciellt när det ligger saker på golvet som man måste lyfta och flytta på)
* Åka till tippen med saker jag rensat ut och lite annat. (Måste man gå flera gånger till bilen för att lasta den och vi bor längst bort från parkeringen. Sen ska man köra iväg. Dessutom regnar det)
* Panta burkar och slänga glasflaskor (Kunde jag gjort om inte O lagt ut det på balkongen med alla spindlar. Har redan räknat till 6 spindlar som är synliga på balkongen. Usch!)
* Tvätta fönsterna (men nu regnar det, så nä)
* Stryka en duk som jag kan lägga på bordet (Strykbrädan och strykjärnet är i garderoben. Orka)
* Raka benen (mmm, verkar ju snart kunna fläta det. Denna får jag nog ta tag i ikväll när jag ändå är ensam hemma)

Sen är det mer än dubbelt så många saker, men de är HEMLIGA ;) Nyfiken?

Men hitta anledningar som är bra till mig, så gör jag dem! Känns som samma som träning. Att man inte tar tag i det. Jag var så nära idag att gå och träna. Men nä. De öppnar igen halv 6 till halv 9, men nä. Vill inte dit själv. Det är ett litet gym och alla känner alla, utom mig. Sen är jag osminkad och vill inte sminka mig idag, och jag vill inte visa mig osminkad.

Ohhh...på tal om (innan) att jag tvättar idag. Det var någon idiot som stulit min tvättid. Vet fortfarande inte vem det är. Men ungefär samtidigt kom hon som hade den andra tvättstugan och hon sa att hon var klar, så jag fick resten av hennes tvättid. Snällt. Plus att jag nu har två torkrum istället för ett.

KRAM

Antikdeckarna!

Jag har aldrig gillat gammal stil på saker och har alltid tyckt det varit fult och lite gamling-inredning. Men när jag kollat på antikdeckarna som går varje dag mitt på dagen, så gillar jag det. Man lär sig en del och ser vad man gillar och inte gillar. Sen skadar det ju inte att man har två kompisar som kan bygga möbler efter de stilarna. =)
Fast ändå vill jag inte ha det hemma, men man lär sig att uppskatta det mer nu!
Ville bara säga det!

KRAM


Glömde ju naglarna...

Jag gjorde Sandras naglar för 4-5 veckor sedan. Grön/Blåa blev det. Hade ju aldrig någon bild att lägga in, så här kommer de.



Nu har hon samma, fast Rosa istället, men de har jag ingen bild på, för hon hade  brottom när hon stack härifrån sist!

KRAM


Ny dag, nya tag!

Hej!

Uppe med tuppen idag. Eller ja....halv 9. Tuppen tog sovmorgon!

Har nästan gjort mig i ordning redan och ätit frukost. Skönt att komma igång tidigt. Fast jag vet inte vad jag ska göra idag i alla fall. Har fixat mitt CV och mitt personliga brev, så man kan söka lite fler jobb nu. Har kollat lite överallt för att hitta jobb. Hittar inget. Vill jobba på kontor. Jag trivs med arbetsuppgifterna man har på ett kontor. Nu varierar ju det, men jag tror ni förstår vad jag menar. Samtidigt tänker jag på att man kanske ska plugga. Men vad ska då det vara? Någon som har förslag? Något som ni tror jag skulle gilla?

Håll utkik efter jobb eller utbildningar till mig så är ni snälla =) Uppskattas!

KRAM

Hallå igen!

Hejsan!

Tänkte att det kanske var dags att börja blogga igen...!! =)

Har tagit semester från bloggen också ju. Hade inte riktigt tid de första veckorna. Men nu har jag en veckas semester kvar och O har började jobba idag! 

Har en hel lista på vad jag måste göra. Saker som man borde ta tag i och andra saker som man måste ta tag i! Men jag orkar inte just nu. Har ju precis tagit all disk. Ska tvätta imorgon. Ska handla idag också. Lite mat och saker.
Vill till Nova. Köpa linnen och blomjord och blommor till sovrummet. Har läst på lite om blommor och de vi har i sovrummet nu ska absolut inte vara där, så jag flyttar ut dem till vardagsrummet =)

Men nu ska jag göra annat så länge!

KRAM

RSS 2.0