Sola?

God morgon!

Jag är jättehungrig och vi har inget hemma. Bara en massa godis och glass. O är och bastar nu med en gammal arbetskamrat. Han stack vid 7 tiden i morse. Usch, att han orkar.

Idag har jag planerat att sola på dagen. Bada pool också kanske. Efter det ska jag till stan och träffa Robin och Maria. Shoppa också lite kanske. Får se vad som händer. Känns som om man har bokat upp så mycket att man knappt har semester. Nästan att man hade gjort mindre saker om man faktiskt jobbat istället. Men det gör ju inget. Gillar ju att hitta på massor. Var ju så rädd att jag skulle sitta här sista veckan och inse att jag inte gjort något och få panik. Så man kan inte skylla på det i alla fall!

Nä, nu ska man väl göra sig lite i ordning. Kan ju inte sola hela dagen, så man får ju vara tidig på det.

KRAM

Stan

Nu har jag ätit och gjort mig i ordning. Tagit tag i flera tråkiga saker också.
Förhoppningsvis så kommer Camilla snart så vi kan köra till Center Syd! Wiiieee...har så många kalas att gå på nu nästa vecka, så måste handla några presenter! =)

KRAM


Körselfradrag (Danska)

HEEEEJ igen!

Ohh, vad gladare jag är nu. Ringde skattekontoret i Danmark och de sa att jag inte dragit av pengar för mitt resande. Och när jag gör det, så kommer jag förmodligen inte betala en massa pengar tillbaka till dem. Blev helt rädd att jag skulle bli pank. Fast visst är det inte klart än, så det kan ju hända att jag ändå måste betala tillbaka en del. Vi får väl se. En update kommer nog på det om några veckor. =)
Sen har jag ringt lite andra viktiga samtal. Eftersom jag har lite telefonskräck, så blir jag helt nervös när jag ska ringa något och så verkar jag helt konstig. Även när jag ringer vissa kompisar. Usch, Telefoner är skrämmande!

Hann inte ens sminka mig, tänkte att jag skulle ta tag i detta först. =)

Nu ska jag sminka mig i alla fall och sen frukost. Hehe!!

KRAM

Gårdagen!

Hej!

Allt bra?
Själv är det kanon. Hade inte tid att skriva något igår. Var borta halva dagen.
Klockan ringde halv 6 på morgonen och vi skulle upp och göra oss lite i ordning för att hämta Micke och Camilla. Kvart i 7 åkte vi hemifrån och hämtade dem på stationen i Malmö. Sen åkte vi och handlade frukost och sen hem till oss. Sen ringde flyttgubbarna med lastbilen med alla deras saker och sa att de redan var i Lund, så vi trixade lite med nyklar och bilar och sen åkte vi dit. De skulle ställa alla sina saker i förråd, för de har inte fått sin nya lägenhet än. De öppnade inte förrän 10, så vi fick vänta några minuter. Sen kom vi in och gubbarna började lasta av. Det tog 2½ timme ca. Efter det åkte vi tillbaka till Lomma och åkte och tog en pizza på uteserveringen. Då började det bli jättesoligt! Efter det tog vi en promenad längst hamnen och husen. Tog en glass och strosade. Underbart väder var det. Sen åkte vi till Hemköp för att handla mat till kvällen. Micke och Camilla gick till systemet för att handla lite gott =) Sen var vi hos oss hela kvällen och grillade och jag och Camilla gjorde en surprise efterrätt. Sen shotade vi lite och drack cider, men vid halv 11-11 tiden var alla trötta efter att ha varit uppe och ute hela dagen, så de gick hem till sitt och vi gick och lade oss och somnade som stockar direkt!

Idag gick O upp tidigt och jobbade. Sen stack han till Jannica och skulle klippa sig och sen ska han jobba. Jag tänkte sola om det var fint väder, men det är det inte, så jag ska ringa Camilla och fråga om hon vill med till Center Syd. Ska lämna nyklar till jobbet och shoppa lite kanske. Hon behöver en klänning när hon ska vara tärna på ett bröllop! =)

Nu ska jag sminka mig i alla fall och sen äta frukost.

Ha det bra!

KRAM

ARG

FAN FAN FAN FAN FAN...Mamma ringde och sa att jag fått brev från danska skattemyndigheten. Det var årsuppgörelsen (deklarationen) det handlade om. Mamma scannade in det i datorn och skickade det till mig och det verkar som om jag ska betala tillbaka över 4000 DANSKA KRONOR till dem. Jag förstår inte varför. Jag tjänade inte så mycket. Jobbade i Danmark i 1½månad bara. Det är ingenting.

Är så arg och ledsen nu så jag nästan skakar. Har skickat ett mail till de jag jobbade hos och ber dem skicka min lönespec för den tiden. Tror nästan inte de kommer att svara, för de var så himla sega när jag jobbade där. Fick inte lönen förrän någon månad efter att jag slutat och de sket i att svara när man mailade eller ringde dem. Jag blir helt galen. Oavsett om det är rätt eller inte, så kommer jag förmodligen få betala in pengarna i vilket fall som.

Shit, vad jag stör mig. Det är ca 5000 svenska kronor. Var ska jag få dem ifrån bara sådär? Vad missade jag när jag fick lönen? Har snackat med Peter från BK om det (han jobbar i Danmark nu) och han hade bara ca 160 kr. Blev helt rädd att jag skulle betalat in skatten själv, men det verkar inte som om man skulle göra det heller. Men har då min förra arbetsgivare inte betalat in skatten för mig? JAG FÖRSTÅR INTE! Det är en sak att allt är okej och att man kanske var tvungen att betala in det, men jag stör mig så mycket på att jag inte förstår hur allt är upplagt och varför jag ska betala tillbaka så mycket. Sen stod där något om några 44 000 kr, och jag har ingen aning om vad det handlar om, för jag har inte ens tjänat så mycket pengar på 1½ månad. GAAAH...är det någon som kan det med danska deklarationer eller som känner någon som kan det, så snälla hjälp mig. Känns som om man bara blir/har blivit lurad hela tiden! För det verkar ju inte som om någon annan som jobbat i danmark har fått betala tillbaka lika mycket. Tänkte snacka med Lee också, men hon var upptagen, men hon sa att vi skulle snacka om det sen.  

Tänkte se film, men nu är jag inte alls sugen. Får väl ringa jobb och be om att inte få ha semester, för jag har inte råd!
=(

KRAMA MIG!!!!!

Minnen...

Hej!

Mycket bild-tittande idag. Kollade på lite gamla bilder från resor och liknande idag. Tänk precis innan jag träffade O när jag var i min mormor och morfars hus i Spanien med Sandra, Karin och Charlotte.
Bjuder på en bild. Den är på mig och Apan! Det var när vi var uppe i Gibraltar.


Nu är det dags för lite mat. Eftersom O jobbar, så ska jag äta själv. Det blir Kyckling och grönsaker som blev över sen igår! Mums!

KRAM

Leighton Meester


Hej!
Jag lade ju in bilden på en av olsen systrarna och sen snokade jag runt lite på massa kändisar och snubblade på Leighton Meester från "Gossip Girl" bland annat. Gud vad söt hon är! Har tittat på bilder på henne innan, men nu hittade jag flera och bättre!
Den första bilden gillade jag p.g.a klänningen. Den tyckte jag var jättefin. Det är ju så inne att ha hellånga klänningar nu och jag gillade det bruna blandat med massa färger.
Den andra bilden tyckte jag om för att hon var så enkelt sminkad och för att hon blir så mjuk i ansiktet när hon har blondt hår. Det blonda kanske känns lite gult, men jag tror det är för att bakgrunden är grön, så att man förväxlar det med håret på något sätt.
Den sista bilden tyckte jag om för att hon ser fan perfekt ut. Har haft samma frilla som henne nu i flera dagar och jag trivs som in i med den, men jag tror jag kommer ha den mer nu när jag sett henne. Sockersöt! =)



KRAM

Hår!

Hej!

Har suttit och försökt göra nått kul med mitt hår, men nääädåååå...inget funkade. Blir så trött på det. Hår är inte min grej. Har ingen fantasi när det gäller mitt hår. Vad ska jag göra? Stylingmässigt menar jag då.


Herregud vad fint hår hon har...=) Tänk om man hade haft det håret...och den huden.

KRAM

Uppe!

Hej!

Okej, nu har jag i alla fall gjort mig i ordning och tagit all disk sen några dagar tillbaka. Har även städat lite i sovrummet.  Tagit hand om massa kläder som legat och skräpat. Sen har jag tömt soporna som var överfulla. Sitter nu med alla papper i mitt knä och ska börja sortera och sätta in dem i mina pärmar. Så skönt det ska bli när det är gjort! =)

O är iväg på jobb. Vi hade jättemysig frukost idag (eller ja...lunch eller nått). Satt och snackade jättelänge om oss och jobb osv. O har varit så underbar de senaste dagarna, så jag känner knappt igen honom. Han har blivit gosigare också. =) Gillar vi! Keep it up!

Ingen bra film ni sett på senaste tiden som ni vill rekommendera? Är sugen på att se nått nytt.

Nu är det sorteringsdags!

KRAM

Göra idag?

God middag!

Står allt rätt till? Hos oss gör det nog det. O är underbar som fan och jag är uttråkad som in i. Vill göra något, men vet inte vad. Vill inte spendera för mycket pengar på ingenting. Men måste nog ut och handla hem lite mat idag. Vi har massor i frysen, men inte mjölk och frukost och sånt trams. Hehe!

O ska nog jobba verkar det som. Han har i alla fall jobbat hela morgonen! Ska träffa Robin i veckan, Maria likaså. Tänkte hälsa på MaPa också om de är lediga någon dag!

Men idag blir det dammsugning och handling. Är sjukt hungrig nu och vi har ingen frukost. Borde kanske äta kyckling och grönsaker som blev över igår? Mumsss...kanske inte till frukost, men ändå! =)

KRAM

Food

Okej, då blev det grillning ikväll. Inte jättegott, men skit samma. Jag överlever i alla fall! Drack två cider gjorde jag också. Sen luktade man så mycket rök (från grillen), så jag duschade. Känner mig superfräsch nu efteråt. Rakade mig och smörjde in mig också! Det är så mysigt att lägga sig i sängen sen efteråt. I fräscha lakan =)

Målade mina naglar och tånaglar också. Roooosa. Ska dricka lite vatten nu och sen lägga mig. Fast jag är ganska hungrig, så kanske får göra något att äta också? Hmmm...får se! Klockan är ändå halv 12 på kvällen!

NATTI!

KRAM

Bored...

Hello!

Imorgon börjar min semester. Fast min sista dag på jobb var i fredags. Och det känns verkligen att jag ska på semester, för jag är sjukt uttråkad. Tänkte ändå städa idag, för att ha det snyggt här hemma när man går runt här. Men eftersom jag ska ha semester, så tänker jag att jag har tid på mig, så istället tittar jag på tv, äter godis, lyssnar på musik och är inne på datorn. Är lite rädd att hela semestern ska gå och att jag inte har gjort någonting. Fast samtidigt är jag rädd att vi ska göra så mycket så jag spenderar alla mina pengar. Så jag får leva på knäckebröd efter semestern. Kommer nog dock inte hända, men ändå!

Men dagen igår var ändå riktigt mysig. Var lite rädd i början att vi inte skulle hitta på något. Var i ordning och klar vid 15 tiden på dagen. Då stack vi till Center Syd för att gå på svenska hem och Mio. Gud vad fult det är i båda butikerna by the way. Ser helt skabbigt ut. Såg ut som om de renoverade eller nått. Kanske de gör också. Sen började det regna. Fick gå med jackan på huvudet. Stack i alla fall till Bauhaus och kollade på allt möjligt. Båda var jättesugna på att hitta på nått kul att renovera eller göra om med lägenheten. Men vi kom hem tomhänta (första gången för mig hehe). På väg hem, så åkte vi till krogen och åt gott och kollade lite i katalogen jag tog på mio och snackade massor. Sen köpte vi potatis till O´s mamma och sen åkte vi hem och mös och tittade på två filmer. Båda var bra. Den första vi såg var "Strange wilderness". Komedi med alla möjliga. Den var inte så uppenbart rolig. Den var bara störd. Sen efter den såg vi "Stop loss". Jättebra/fin film om Amerikanska soldater i Irak. Minst 4 kändisar i den. Killar dessutom...i militär-uniform...snaggade... ;)
Gillar vi! Sen kommer jag inte ihåg. O började se lite på the Incredibles eller vad den animerade filmen nu heter. Och jag somnade som en bebis!

Kommer nog inte göra så mycket idag. Kommer inte orka göra mig i ordning. Ska tvinga O att grilla kyckling till mig i alla fall. Det var så gott sist hos Tobbe och Jannica, fast jag vet inte vad de hade för marinering. Fast vi kan nog komma på nått själv, ska ni se!

Nä, nu ska jag tvinga O att hjälpa mig med bild på bloggen också! =)

KRAM

Sista dagen

Hejsan!

Idag var sista dagen på jobb innan semestern som börjar på måndag. Är ju ledig i helgen också, så jag räknar det som semester. Så himla skönt. Men jag är nästan uttråkad redan nu. Har inget att göra. Inga nya filmer har kommit ut och min tanke om att träna massa på semestern kommer att gå åt pipan, för vi åt pizza till middag och vi har massa godis hemma. Sen när Jannica igår snackade om ifall vi skulle börja med Atkins tillsammans, så tvekade jag och tänkte att det var för jobbigt. Så jag sa till henne att vi kunde börjat efter semestern. Men samtidigt vill man ju tillbaka till jobbet och känna sig som ny! Men vi får väl se vad som händer. Bara för att jag inte vill börja med att äta nyttigt på semestern, så betyder ju inte det att jag bara måste äta onyttigheter heeeela tiden! Nä, man får väl variera sig. =)

Nu ska jag tvinga O att se på planet earth =)

KRAM

Rubrik...?

Jobbat satan idag. Packat upp 14 kartonger och gjort nästan hela kosmetik-slut-rean till på måndag. Det känns skönt. Så man kan lämna jobbet i 4 veckor och ändå känna att man gjort det bästa man kunnat göra. =)
Jobbar 2 dagar till. Härliga tider dessutom.

Annars inte mycket. O är upptagen som vanligt. Precis snackat en timme i telefon med mamma. Skitväder ute. Är rädd att det kommer vara det när jag går på semester i 4 veckor också. Då dör jag av uttråkhet (?). Vill ju till stranden och hitta på massa saker. Men men...vi är inte där än, man vet ju aldrig. Känns som om alla resor är uppbokade ifall vi skulle bestämma oss för att åka någonstans. Fast det kan ju ändå inte O, eftersom han har företaget att ta hand om. Men som sagt...vi får se!

Nu ska jag vika tvätt...!!

Hörs imorgon kanske.

KRAM

Nu är det bara...

...fem dagar kvar tills semestern. Och tre dagar kvar på jobb. Det gillar vi!!

Ska vi leka då? Jag leker gärna med alla som vill =)



KRAM

Dekorationer

Hjälp:

Om du hittar dekorationer till naglar någonstans, så köp dem till mig. Jag vill ha massor. De ska gärna vara stickers. Självhäftande är lättast att sätta på.

Tack!

KRAM

Naglar...

Hallåja!

Idag har jag varit duktig. Tvättat, lagt in mina kläder i byrån, diskat massor och det bästa...byggt mina naglar. =)

Jag gjorde inte som jag tänkte från början, för att det blev inte bra. Tänkte ta en ljusare nyans på glittret, men det blev orange.

Fast innan det hände, så spillde jag ju självklart removern över mitt brick-bord, så färgen skalades av. BILD:



Sen när jag satte på mina tippar, så limmade jag ihop mig själv. *suck*



Men sen blev jag klar några timmar senare hehe...och då blev resultatet så här:
(Klicka på bilderna för att få dem större)

   

Använde en ny gele, som jag aldrig testat innan, så det blev lite annorlunda i resultatet, men man lär väl sig det också, eller vad tror du?

Bilderna på Sandras naglar kommer till helgen förhoppningsvis. O är så upptagen med jobb nu innan semestern, så jag kan inte få dem nu! Stå ut...om du kan!! Haha...


KRAM

Viktnedgång?

Hej igen...

En sak....Tobbe sa till mig igår att det såg ut som om jag gått ner i vikt...på magen då...men jag bara "näää, det har jag inte". Men nu vägde jag mig och jag har loosat 2kg. De e Najs! =) Vilken överraskning det var. Visste inte alls, eftersom jag inte ätit så bra på sista tiden. Men jaja...ville bara skryta lite haha!

KRAM

Stökigt...

God morgon!

Blev bara en snabbis igår eftersom det var så sent. Jobbade stängning och åkte direkt hem till Tobbe och Jannica. De hade grillat och O var där också så klart. Efter middagen kollade jag och Jannica på internet på massa bilder på operationer och behandlingar. Som vi skrattade åt vissa bilder. Både åt före och efterbilderna. Vissa såg inte kloka ut.

Idag är det tvättning vid tre tiden. Nu innan ska jag städa tänkte jag. Behövs jättemycket. Behöver ta all disk och vi har inte dammsugit på jättelänge. Sen ska jag lägga in alla mina kläder i min nya byrå. Vet inte hur jag vill ha det där än. Men det ordnar sig. Får flytta lite fram och tillbaka. Det värsta är nog mitt sängbord. Det är så fullt med saker, så jag kan inte ställa något där. Kolla själv....



Hehe, snyggt va?

Annars tänkte jag fixa mina naglar idag. Får se vad jag hinner med. Vill ju inte stressa ihjäl mig när jag är ledig hehe.

Nä, nu är det byrån som väntar...=)

KRAM

Skitblogg...

Har precis skrivit ett inlägg om ett par nya jeans på cubus som jag desperat SKA ha. Men så funkade det inte att publicera inlägget. "Denna sida kan inte visas"....Så himla fula ord jag vill säga nu...Jag måste hejda mig.

God natt

O för onderbar ;)

Hejsan alla glada!

Allt bra idag? Hittar du på? Jag ska iväg till jobb....idag....igen...!! Har jobbat hela helgen och är jättetrött så fort jag kommer hem. Det är tragiskt. Jag kommer innanför dörren och lägger mig och sover en stund. Sen vaknar jag och är sjukt trött och dödshungrig. Men har ingen energi till att göra nått alls. Igår hade jag ont i huvudet, så jag tvingade O att laga mat. Det var det smartaste på hela dagen, för maten blev så god. Mums....längtar att få äta det till lunch idag på jobb. Och eftersom han var så duktig och lagade så god mat, så gjorde jag rabarberpaj till honom. Så huslig jag var haha. Men det blev lite för mycket socker. Men man kunde ändå äta det. =)

Sen igår när jag kom hem, så hade O byggt ihop min byrå (som jag skulle gjort innan, men inte haft ork till). Han hade t o m flyttat de andra byråerna och satt in den till mig. Han är för underbar. Sen hade han fixat så mycket annat hemma, så jag blev helt impregnerad (annat ord för imponerad(?)).

Eftersom jag (för tredje gången) är så trött, så har jag inte lagt in mina kläder i byrån än bara. Tänkte göra det imorgon när jag är ledig. Ska tvätta då också. Och tänkte försöka mig på att bygga mina egna naglar. De ser inte kul ut just nu. Men det ska vi ändra på. Får se om jag kan använda mig av tipsen jag fick av en nagelbyggare jag var hos och fick lära mig lite av. Tänkte ha lite glitter. Vet inte om jag vill ha hela glittertippar eller om jag bara ska ha en rand runt smilet. Vad tycker du?

Men nu måste jag stänga datorn, för jag börjar 12.

KRAM

Zzzz


Idag:

Jobbat hårt. Är stentrött!

God natt!!


Gjort idag...

Hejsan!

Allt bra? Är själv lite trött idag. Har gjort mycket och farit runt. Varit i Landskrona för att träffa Jenny och följa med henne när hon byggde sina naglar, så jag fick lära mig lite nytt! Efter det blev det falafel, sen till Malmö för att åka till Robin och köpa nya prylar till nagelbyggningen. Sen till Lomma för att vänta på att O skulle komma hem, så vi kunde åka till Höllviken. I Höllviken jobbade han och jag hälsade på mamma och pappa. Det var trevligt! Men jag har mest farit runt idag. Jobb imorgon. 10-20.15. Lång dag.

Har inget intressant att skriva...tyvärr!! Är helt slut i skallen.

KRAM

Fixat naglar!

God kväll!

Blev inga majskolvar innan. Skulle ju ändå äta ganska strax efter det, så jag väntade på det istället! Byggde inte min byrå heller. Orkade inte och tyckte inte jag hade tid. Men ska kanske göra det imorgon haha! Fast då kommer jag inte ha tid känns det som.
Sandra kom innan och vi byggde hennes naglar. De blev ändå ganska bra. Glittertippar fadeade i grönt och turkost. Har ingen bild just nu, men ska fixa det sen, så jag kan lägga ut här!

Nu är det sex and the city på tv. Dubbelavsnitt =)

KRAM

Då är det bara...

...13 dagar kvar tills semestern.

Men vad som var roligare att räkna var hur många dagar jag ska jobba tills semestern....9 st fick jag det till...:)



KRAM

Majs!

Hej!

Nu har jag suttit här i sängen igen på min lediga dag. Att jag inte skärper mig nu. Sanslöst.
Tänkte bygga min byrå, men har inte orkat. Det tar sån tid och jag har inte tålamod till att göra det. Blir bara förbannad när det inte byggs ihop på det sättet jag gör det haha.

Sandra kommer sen. Ska bygga hennes naglar. O ska nog på fest ikväll. Jag ska inte med. Orkar inte.

Nu är det majsdags, sen får jag väl bygga ihop den stackars byrån.



KRAM

Var tog bilden vägen?

God morgon!

Ja, det gick ju ganska snabbt igår. Skulle lägga in bild på mig själv, men plötsligt kom Jannica, så jag var tvungen att gå. Kan lägga in en idag istället!


Nähä, nu hade jag blivit av med bilden jag tog igår, så det får bli en annan. Denna är inte så gammal heller. Det var nog när jag precis färgat håret sist. För jag är ju lite mörkare än vanligt. Man skymtade mitt hår på de andra bilderna jag lade in igår. Det har blekts i solen en del! Men i alla fall...så här ser jag ut...ungefär!! Hehe!!

KRAM

Jag

God kväll!

Eftersom jag fortfarande inte fattat hur man lägger in en presentationsbild, så tänkte jag faktiskt lägga upp en bild på mig. Tog den i morse, eftersom jag ändå tog bilder på mina smycken. Körde med guld/brons idag. Brukar alltid ha silver. Själv tycker jag inte det är okej att blanda guld och silver, men jag vet att många tycker det är okej och egentligen skulle jag väl vilja blanda, för jag har ju sååå många silversmycken och knappt några guld. Mina favoriter är i silver. Vad tycker ni? Är det okej att blanda eller inte? Och varför?


Detta är massa armband i guldiga toner. De är från Gina Tricot. Kommer inte ihåg vad de kostade och vet inte om de har kvar dem.


Ärhängena är från New Yorker och kostade runt 30-40 kr. Halsbandet som skymtas är från Cubus och jag fotade det i ett tidigare inlägg!

Ahhhh...nu kom jannica...måste gå....:)

KRAM


Glitter


Jag har lovat Sandra att fota mitt glitter och lägga upp eftersom jag ska bygga hennes naglar med glitter imorgon! Här är de Sandra!! Två bilder ifall man inte ser på den ena. Hehe...





Kram

Snabbis...

God morgon!!

Ojojoj, vad jag inte hunnit uppdatera på flera dagar. Har hittat på så mycket. Kan ta en snabb genomgång.

Fredag: Åkte tidigt på förmiddagen till mina föräldrar som inte var hemma. Låg i deras trädgård och solade. Blev mulet, fick ingen färg. Passade på att tvätta en eller två tvättar. Åkte hem till syrran och käkade på puben. Hängde ut min tvätt där, så den hann torka tills jag skulle hem. Satt i hennes trädgård och träffade massa folk. Åkte hem vid 21-22 tiden och där var O, hans lillasyster Taina, hennes nya kille Christian och hennes kompis Simon och vi kollade på Transformers. Sen nannade jag gott.

Lördag: Vaknade hyffsat tidigt. Slöade lite vid datorn. Bestämde oss vid 11 tiden för att sola vid O´s andra systers pool. Hon var inte hemma. Åkte dit ändå. Ringde Taina, sen kom hon och Simon. Efter ett tag kom Christian också. Badade, solade, hoppade studsmatta. Hehe. Brände mig jättemycket.
Åkte hem vid 5 tiden. Duschade, gjorde oss i ordning. O åkte och köpte en grill. Sen kom Fredde och Ida. Förberedde sallad och packade ner massa saker. Åkte till hamnen och började grilla. Sen kom Taina, Christian och Simon. Gott med grillat. Efteråt åkte vi hem till oss med Fredde och Ida. Senare kom Christian också. Sen natti natti.

Söndag: Emelie var sjuk på jobb. Jag hoppade in en timme för att täcka upp luncherna kl 12. Halv två träffa Syrran på IKEA för att handla min byrå. Handlade lite annat också. Åkte hem. Mös lite med O. Lagade mat. Fick huvudvärk. Såg serie. La mig i sovrummet och såg film. Började regna. Orkade inte bygga min byrå. Började åska. Satte mig i O´s knä på balkongen och tittade på när det regnade. Mys. Gick och lade oss. Natti natti.

Idag: Jobba 12-20.15. Sen händer det nog inte så mycket mer. Kommer ju hem vid 20.30. Lagar mat och äter. Sover.

Tisdag och onsdag är jag ledig igen. Ska bli skönt, fast ändå inte. Vill ju jobba lite nu så man får lite pengar. På tal om ledigt...14 dagar kvar tills semestern.

Vågar inte sola nu på ett tag. Gör ont bara jag kommer ut i solen. Svider. Kan inte ha BH på mig ens. Men det ordnar sig!
De hade bara stolar som man kan ligga på ryggen på hos O´s syster. Så vi brände oss på magen, bröstet och ansiktet...T O M BENEN!!!! AJAJAJAJ. Men vi är vinterbleka på ryggen. Inte snyggt. Får gå med ryggen mot solen när jag är ute nu! Hehe!

Nä, ska försöka fota lite glitter nu!!

KRAM

Längtar...

...till imorgon när jag ska få sola. Jag blir förbannad om det blir dåligt väder. Då jäklar!

SOL! SOL! SOL! SOL! SOL! SOL! SOL!

God kväll!!

18...

...dagar kvar tills semestern!



Tre dagar ledigt!

Hejsan!

Imorgon är jag ledig och är ledig tills på söndag. I love it. Speciellt eftersom det blivit bättre väder. Men så kollar jag på vädret och inser att det ska bli sämre väder. Crap! Men det blir nog bra. Så länge det är fint imorgon när jag ska ner till Höllviken och sola i mina föräldrars trädgård, så är jag nöjd. Tänkte sno lite av deras tvättmaskin då också.

Det är ganska kul att se att det var åtta personer som läste min blogg häromdagen när jag bad om hjälp med frisyren, men det är bara två som kommenterat det. Snällt!!

Jaja, jag har i alla fall shoppat lite idag. Blev lite smycken. Var sugen på guld och trä. Har alltid annars silver. Störigt nu, för man kan inte matcha något!

Bilder:


Dessa smyckena är från New Yorker.


Detta halsbandet, som är sjukt mycket snyggare på en person än på lakanet på sängen, är från Cubus. Just nu rea 64 kr. =)

Sen såg jag ett jättefint badlakan på New Yorker också. 129 kr kostade det.

Nä, nu kommer snart O och vi ska äta middag.

KRAM

Sola

Hejhej!

Ledig idag och känner att jag inte gör så mycket. Väntar egentligen på att vädret ska bli lite bättre, men är inte säker på att det kommer bli det. Det är ändå 25 grader, men det är mulet från och till. Vad ska man annars göra? Har tvättid om en timme. Har kläder så det räcker, så vet inte om jag ska tvätta. Men samtidigt är det bra, för då får man inte så mycket att tvätta nästa gång. Vill shoppa. Fast vill ha pengar till semestern.

Såg precis på Oprah om tjockisar som gått ner i vikt. Det skulle säkert vara ett inspirerande program, men inte fick jag någon inspiration inte. Det sjuka är att jag tror att jag går och väntar på att jag ska få en AHA-upplevelse om min vikt eller hur man gör för att gå ner, så jag är sur för att jag inte fått det än och tänker att "snart kommer den nog, medan jag väntar, tar jag mig en glass!". SKIT!

Nu ska jag ta min, inte så lilla, kropp och lägga mig ute i solen. Booooring. Come join me, why don´t you?

KRAM

RSS 2.0