Ensammen!

Haj!

Sara har varit här. Vi har ätit god middag på Lomma krog, sen har vi spelat Little Big Planet och sen har vi sett lite gamla parlamentet-avsnitt. Det var mysigt! Lite av en tjejkväll. Med massor av snusklubbor. Men nu är jag ensam och har plockat undan lite i lägenheten. Saknar min sötmos som in i. Han sover ju borta i natt.

Tänkte fixa lite saker på datorn som jag tänkt ett tag. Rensa bilder och filmer och googla lite smått och gott.

Om jag får städat och julpyntat imorgon, så kanske det händer att jag lägger in lite bilder. Men vi får se vad jag orkar göra!

KRAM

Shoppat lite onödiga prylar

Hej svej!

Sista dagen på jobbet igår. Det var lite slappt. Tog inte många tag igår. Hade lite pappersarbete att fixa klart. Vi hade 4 praktikanter som slutade också. Så det var massa firande med tårtor och kakor och godis och cola och presenter till höger och vänster! Kommer sakna alla där. Verkligen ALLA! *Snyft snyft*

Sen fick jag handlat lite igår. Har fotat och tänkte visa upp =) För en gångs skull hehe!


Rengöring. Till för Acne-hud, vilket jag har. Tycker den fungerar bra. Inköpt på Life! 89 kr st.


Glitter. Till naglar eller vad man nu vill glittra på. Blå/svart/grön/lila. Inköpt på Panduro Hobby. Vet ej pris.


Julsnöre till klapparna. I guld. Inköpt på Panduro Hobby. Vet ej pris.


Ännu mera glitter. Från Depend. ICA MAXI. Grön och blå. Ljusa! Vet ej pris.

Köpte julgardiner också, men fotar dem när de är uppe. Köpte 6 st linnen också från MQ och Gina. Basic.

Sötmosen är på SPA idag med familjen. Ska vara där till imorgon. Så jag är helt ensam idag. Eller njae...helt ensam är jag ju inte...

Annars har jag och Milla och Sara varit på ILVA idag. Det var trevligt. Jag köpte inget, men Sara köpte kakfat och Milla köpte tvättkorgar och durkslag. Tänkte komma hem och städa hela lägenheten, men när jag kom hem, så orkade jag inte. Eftersom jag är ensam ikväll, så tänkte jag bara mysa. Får panikstäda imorgon istället när julprydnaderna ska upp.

Ikväll kommer Sara hit igen för att mysa lite med god mat och kanske lite spel eller någon film kanske? Vi får se vad vi hittar på. Tänkte i alla fall städa undan lite innan Sara kommer, så det är dags att göra det nu.

KRAM på er mina vänner =X

Slutar idag


Idag är sista dagen på jobbet! Ska bli så tråkigt att sluta. Men jag får i alla fall jobba sista dagen med mina favvisar. Jenny, Lovisa och Emelie! Det är det bästa! Ska iväg nu och shoppa lite innan jag börjar jobba!

Kram så länge!



Trött och sliten!

Oj vilken lång dag det har varit. Det har varit Alla vänners dag på cubus och jag är ganska slut i huvudet. Men det har också varit roligt och vi har jobbat som in i...!


Här är vi allihopa!
Uppifrån vänster:
Jenny, Lotta, Lisa,
Anna, Jag,
Lovisa, Emelie

Imorgon är sista dagen och det känns lite konstigt. Kommer missa många av dem! Men vi kommer träffas utanför jobbet också. Sen är det ju alltid personaljulfesten i December kvar. Imorgon jobbar jag 10-20.15, så passa på att hälsa på då!

KRAM

ALLA VÄNNERS DAG!



ALLA VÄNNERS DAG PÅ CUBUS
27 NOVEMBER

30% På alla kläder
15% på all kosmetik

Var: Center Syd, Löddeköpinge
Tid: 10-20


 


En trött Sandra!

Hejsan!

Usch vad trött jag är just nu. Har jobbat 10 - 20.15 idag. Var supertrött när jag vaknade i morse och det blev inte bättre när jag kom till jobb! Så jag har halvsovit hela dagen känns det som. Jag drack en energidryck och då blev jag pigg som in i, men det dalade snabbt och jag blev supertrött än en gång.

Kom hem och väntade på sötmosen som var hos sin syster och sen lagade vi "mat". Han åt nudlar och pepparkakor och jag åt potatiskroketter med bea och juice. Nyttigt och näringsrikt. Nu ligger han och sover i soffan och jag har sminkat av mig och borstat tänderna för kvällen.

Byggde ju Sandras naglar igår och tänkte bjuda på en bild. Hon valde silver (multi) glitter med röda hjärtan, för att det är jul. Hon kom med Sushi också. Tänkte att jag måste testa det någon gång. Det var ingen hit direkt. Allt smakade tång och saltvatten. Jag vill inte äta det igen!



Nä, nu ska jag läsa mina favvisbloggar och sen ska jag nanna. Ska ju jobba 12 timmar imorgon! 8 - 20.15!

KRAM

Ansökningar

Hejsan!

Nu var det längesen jag skrev, men jag har haft en del att göra. Har knappt varit hemma känns det som.
Idag kom Sara vid halv 9 tiden och så åt vi frukost och byggde hennes naglar. De blev bra tyckte jag. Tog bara två timmar också. Brukar annars ta runt tre timmar. Så det var najs.

Ska gå ut och söka jobb idag. Gå runt på olika företag och lämna ansökan. Jag är super nervös just nu. Har precis duschat, ska sminka mig och sen gå. Vet inte vad jag ska säga när jag kommer dit, men jag tror att om jag "övar" på det, så kommer jag bara sluddra en massa när jag kommer dit. Men å andra sidan, så om jag inte har något planerat att säga alls, så kommer jag vara så feg och inte kunna få ur orden ur munnen på mig. Åhhh, varför ska det vara så svårt?

Skriver mer sen när jag har tid!

KRAM


Det snöar!

Hej!


Det snöar ute! När jag vaknade kl 12 (!) så tittade jag ut och såg att det snöade. Snacka om att jag blev paff. Det var inte vad jag väntade mig att se. Det är nu jag ångrar att jag inte har köpt någon vinterjacka i år. Har ju inte ens kvar min gamla från förra året. Så nu står jag här. Genomsnöad. Men fint är det i alla fall...och kallt!

Men jag är lite förbannad just nu. Jag har ju bokat tvättid och idioten före mig, vem det nu är, har snott min tid. Jag stod och väntade en 10-15 minuter, men sen orkade jag inte stå där och vänta på ingenting, så jag gick hem igen. Ska snart dit igen och kolla om de fått för sig att gå därifrån. Men om 10 minuter så försvinner min tid därifrån om jag inte hämtat nyckeln och då är det fritt fram för alla andra att ta tiden! Så himla dåligt system över huvud taget. Nu kunde jag tvättat två tvättar denna timmen som gått. Nu har jag gått miste om det. Så himla surt. Att man måste springa utom när det snöar är inte heller det ultimata.

Skit!

Smink - Någon?

Hej svej!

Har jobbat idag. Första dagen sedan fredag. Det var skönt, men samtidigt...jobb är ju jobb! Skönt att ändå göra något. Jag och Emelie städade på lagret. Eftersom jag fortfarande har huvudvärk, så var jag inte jätteaktiv idag. Vill inte bli värre till imorgon när jag ska vara på jobbet 08 - 20.15. Möte på morgonen och jobba resten av dagen!

Sen är jag ledig på fredag. Då ska jag söka jobb och sen ska jag bygga Emmas naglar igen (tror jag, har inte bestämt tid helt än). När jag gjort det ska jag tvätta massa tvätt och åka och handla mat till kvällen. Tänkte göra någon god mat till min sötmos. Vet redan vad jag vill göra till förrätt och efterrätt, men vet inte huvudrätten. Några idéer?

Ohhh....glömt nämna...tänkte sälja av lite av mitt smink. Har så mycket, som jag egentligen inte behöver. Är det något ni är intresserade av egentligen? Tänker ha lite olika priser! Men kom hem till mig och kolla igenom vad jag har, så kanske ni fastnar för något fint! Har väldigt mycket fint!

KRAM

Fortfarande huvudvärk!

Nu är jag hemma igen! Har bytat däck på bilen. Eller ja...pappa gjorde det...jag stod mest och tittade på och verkade viktig! Har kollat synen också, så nu är nya test-linser beställda. Och sen har jag också kollat på glasögon och bestämt mig för ett par. Är lite osäker fortfarande, men tror ändå jag är hyffsat nöjd. Det var tydligen sex år sen jag köpte mina gamla. Min syn hade försämrats sen dess, så det var dags!

Fick mat av pappa också. Ugnsbakad falukorv med potatismos. Mums! Är lite hungrig nu igen. Var ju fem timmar sedan jag åt. Funderar på att laga något snabbt. Pasta med någon god sås kanske? Fast vi har typ ingen sås hemma. Men man får väl improvisera!

Någon som har ett jobb till mig? Eller vet någon som har ett jobb till mig? Behöver ett desperat nu ju! Give me give me give me! Ska söka lite fler imorgon. Men men....tills dess....

KRAM

En familj är bra att ha...

Nä, nu måste jag ta mig upp ur sängen. Sminka mig lite och åka ner till Höllviken och byta däck. Tror inte jag har energi till det, men kanske pappa ger mig lite mat, så jag blir pigg...och kanske att han hjälper mig att byta däcken också? Hehe, vi får väl se!

KRAM

Kämpar mig frisk!


Jaha, ny dag!

Igår när jag sa att jag inte mådde dåligt....det hade bara inte kommit än. Fick huvudvärk sen. Och då kom även magvärken tillbaka. Kan jag inte få magvärken på dagen när jag kan gå till läkaren? Nääää....

I alla fall, så mådde jag inte så bra. La mig i sängen i ett mörkt och tyst rum. Sen äntligen kom älsklingen hem och var underbar och lagade mat till mig. Jag hade ätit dåligt under dagen, så det var precis vad jag behövde. Efter maten fick jag energi och värken försvann en del. Men jag blev inte jättemätt, så jag åt två mackor ett par timmar senare.

Jag tänkte att IDAG borde jag ju må bra i alla fall, men vaknade med huvudvärk. Men istället för att lägga mig och halvdö, så gick jag upp och tog vatten och bröd och nu är det helt okej. Ska bara vakna till lite mer, sen ska jag till MaPa för att byta däck och sen ska jag till optikern. Behövs verkligen. Måste ha nya glasögon. Tror de jag har är 10 år gamla. Linser ska jag också ha nya. Inte rätt styrka på dem tror jag. Känns så i alla fall!

KRAM

Vad händer med mig???


Alltså...jag förstår inte...verkligen....

Först är jag förkyld i nästan en vecka. Hemma från jobbet 2 dagar. Sen kommer jag tillbaka till jobb och är där tre dagar. Sen helt plötsligt, så kräks jag och mår illa. Är hemma från jobbet en dag. Sen är jag ledig och sen jobbar jag en dag. Sen är jag ledig igen på helgen och sen får jag magkatarr eller nått (???) och är hemma från jobbet. Nu när jag vaknade idag mådde jag ändå hyffsat bra och har ångest att jag bytade bort min tid, men nä, nu helt plötsligt när halva dagen har gått, så börjar jag få ont igen. Vad är det som händer med mig? Jag blir galen...när ska jag få må bra?

Jag tänkte när jag var förkyld att "oj, vad dåligt mitt immunförsvar är, när jag blir frisk ska jag börja träna på riktigt, för det är riktigt jobbigt att vara så sjuk som jag är", men nä, jag blir ju aldrig frisk. Tänkte att jag skulle vänta i alla fall en vecka efter att förkylningen försvunnit, för att verkligen veta att den är borta, men då dyker något annat upp.

Aja...har i alla fall sökt några jobb idag. Har bara skjutit upp det hela tiden. Inte riktigt insett att jag ska sluta om två veckor. Ska skriva in mig på arbetsförmedlingen också. Har skjutit upp det också eftersom jag legat hemma och varit sjuk. Tror inte det blir av idag heller...men imorgon satsar jag på. För jag måste ändå åka ner till Höllviken. Har avbokat optikern för länge nu...har haft mina sista par linser ett tag för länge. Inte bra.

Men annars har jag på sista tiden tagit tag i massor som jag inte orkat/velat/varit lite rädd för att göra innan. Det är så skönt. Att få saker gjort. Men ändå går man och får stressmage...varför?
Jag orkar knappt bry mig. Har gråtit och mått dåligt så länge nu känns det som. Gick och la mig med sminket igår. Brydde mig inte om något.

Äsch...ska inte trötta ut er med mitt "det är så synd om mig" snack!!
Ska gå och ta mig en brödskiva och dricka blåbärsproviva. Och på tal om mat och synd om mig, så har jag ingen aptit. Eller...jag blir hungrig, men jag vill inte ha nått. Allt känns äckligt! När man inte ens kan äta mormors äppelpaj, så är det något fel på en!

KRAM

Målar väggen

Hejsan!

Idag är en bra dag!
Jag håller på att måla den ena väggen i köket. Köpte färg i torsdags. Det blev typ mörkgrått. Hoppas det blir snyggt när det är klart, för färgen håller på att torka nu. Sen ska jag ha vita hyllor på den väggen. Aja, lägger in en bild när allt är klart om typ 2 år hahaha. Allt tar sin lilla tid!

KRAM

Klara naglar

Hej!

Nu har jag gjort mina naglar. Jag blev jättenöjd. Krista är jätteduktig. Fick massa tips också, så nu gör jag säkert ännu bättre naglar än innan. Försökte fota mina naglar, men det var svårt. Vet inte vilka inställningar på kameran jag ska ha. Men jag lägger ut en bild så länge, så ni får se lite i alla fall!



Jag åkte förbi center syd och köpte lite färg till köket och hallen också. Ska göra fondväggar där. I samma färg. = ) Får se hur det blir sen. Ska nog göra det i helgen om jag har tid.

Men nu ska jag anteckna lite om naglar =)

KRAM

Illamående

Hej!

Usch vilka dagar jag har haft. I tisdagskväll började jag må illa. Hade ont i magen och kände magsyran väldigt mycket. Så jag spydde. Och spydde, och spydde. Inte roligt alls. Mådde så himla dåligt. Eftersom jag hade ätit majskolvar, så var det ännu mindre trevligt. Speciellt eftersom det kom ut genom näsan också. Blääää!



Gick och la mig vid 2-3 tiden. Somnade en stund. Vaknade. Gick på toaletten. Försökte dricka. Satt och skakade. Ulkade. Somnade. Vaknade osv...
Mådde fortfarande inte bra på morgonen efter. Så jag fick sjuka mig, men det gjorde tydligen inget, för de ville ändå inte ha mig där om jag hade spytt. Men det gjorde något för mig, för jag ville verkligen jobba. Behöver pengarna...det är inte många dagar kvar på jobbet nu.

Så igår så låg jag bara i sängen. Försökte äta lite. Knäckebröd och vatten. Hade behövt vätskeersättning, men visste inte hur jag skulle göra det och orkade inte kolla upp det. Eftersom jag sovit dåligt på natten, så somnade jag massor under dagen. Det var ändå skönt, för jag kände att jag behövde det.

När sötmosen kommit hem, så åt vi lax med pasta och  jag fick ändå i mig halva maten, så det var bra. (Ooo...min mage har aldrig varit plattare förresten hahaha, happy, men det kommer inte vara så länge tyvärr). Gick och la mig kl 23 igår och somnade nästan direkt och har sovit till 9 i morse. Så utvilad jag är nu.

Idag mår jag mycket bättre. Har knappt kommit upp ur sängen, men dricker lite proviva och ska äta en knäckemacka lite så där lagom sakta.

Annars hade jag tänkt åka förbi Arbetsförmedlingen och skriva in mig idag. Sen ska jag till Landskrona och träffa Jenny och fika och efter det ska jag göra mina naglar. Det ska bli najs.
Behövs städas här hemma, men tror jag tar helgen till det faktiskt. Kommer nog orka mer då. Kan plocka undan lite idag, men dammsugningen får vänta.

Nä, nu ska jag äta och sen ska jag duscha. Ska bli skönt att bli fräsch.

KRAM

Min dag idag består av sysslor!!

Hej!

Allt bra med er? Jag mår mycket bättre. Har jobbat hela helgen och igår. Ledig idag och då ska jag hämta resterna av soffan, pallen och nackstöden. Sen tänkte jag städa lite och dammsuga. Får se om jag får tag i en tvättid. Vill sola idag också. Är så himla blek igen. Ska boka tid till att fixa mitt hår också hos Jannica. Det är dags nu. Igår bokade jag tid till mina naglar. Ska göra dem hos en tjej i Landskrona på torsdag. Så får man lite tips hur jag ska bygga andras. Det är ju kanon. Ska ta en tur till Nova också. Måste byta mina skor, som jag inte fick på Center syd. De trodde att jag hade använt dem, men så fan heller. De trodde inte på mig när jag sa att jag inte hade gjort det. Men hur ska jag kunna ha använt dem när jag legat hemma i sängen i en vecka? Vissa är bara idioter alltså. Inget att göra åt. Fools!!

Ja, det är vad jag ska göra idag. Kommer ta några timmar, så jag är "all set" idag. Hehe!
Snart är det dags för Gossip Girl, så jag ska ta och göra mig lite mat!

KRAM

Film-tips!

Ni måste se "Things we lost in the fire". En sån himla bra film. Sorgsen, men så himla bra. Har sett den innan, men såg den nu idag igen. Usch...underbar. Se den! Handlar inte om vad man tror att den handlar om när man läser titeln.
När man tror man är färdiggråten, så kommer tårarna igen. Fint är det! =)







KRAM

Min sötmos och jag.


OBAMA VANN!!!
Hur lyckliga är vi (ni) för det?


Jag är så sjukt uttråkad. Ja, det har inte blivit bättre med förkylningen, tvärtom, det har blivit värre. Jättetråkigt!
Jag trodde ändå jag skulle bli frisk tills idag. Det är ju en speciell dag idag...

Jag och Mr sötmos firar 3 år idag =)




Han är så underbar, så han hade bokat bord till ikväll, men vi får skjuta på det, eftersom jag inte mår bra. Vi sa lördag, förhoppningsvis mår jag bra, eller i alla fall bättre då. Jag brukar alltid ha långdragna sjukdagar.

Jag har tittat på alla filmer och serier vi har hemma. Nu ångrar jag att jag inte sparade mitt Sex and the city maraton tills nu. Kan ändå inte göra annat.

Gick och köpte lite mat igår på ICA som ligger några hundra meter härifrån. Märkte då hur dåligt jag mådde. Hör knappt heller. Förkylningen har satt sig på öronen. När jag kom hem ville jag bara lägga mig i sängen, så jag gjorde aldrig någon mat. Bad älsklingen köpa med mat hem men han kom inte förrän efter midnatt, så det blev sen mat. Men det sket jag i, för jag orkade inte röra mig ur sängen. Men när jag åt, så orkade jag inte allt, fast jag inte ätit på 10 timmar. Sen fick jag ont i magen på det. Så jag gick och lade mig. Då mådde jag inte bra och när jag höll på att somna, så ryckte jag till, så jag bet mig i kinden, AJ. Inte min dag helt enkelt.

Drömde en skum dröm också. Jag blev jagad av en tjej och tänkte på hur mycket jag ångrade att jag inte tränat innan, för jag sprang så sakta och orkade inte springa långt. Tjejen hade en AK47a och satte ihop den medan hon sprang efter mig. En annan tjej körde förbi på cykel, och jag sa till henne att jag måste åka med henne för att fly, men jag ville cykla, så hon inte cyklade så sakta. Sen cyklade jag ändå så sakta, så det var knappt lönt. Fattar inte varför jag inte bara tog cykeln, och lämnade henne där, men hon åkte ändå på pakethållaren. Det var i uppförsbacke också. Hon guidade mig hem till sig, men vi hade AK47antjejen 100 meter efter oss ändå. Så när vi kom hem till henne, så bodde hon jättefattigt med sin pappa. Typ som i en trailer. Han satt ute och förberedde middagen. Sen när vi kommit in till henne, så kom den andra tjejen in också, och så fick jag reda på att de ändå jobbade tillsammans. (Nu kom jag på att Robin också var med i drömmen någonstans och sålde smink). Så där satt jag kidnappad. Men ändå dödade de inte mig. Sen ville jag gå på toa, så jag gjorde det. Där kom jag på att jag hade min mobil ute i min väska och att jag kunde skicka sms till älsklingen som var på jobb att jag var kidnappad och att han skulle hjälpa mig. Men hur skulle jag få vara ifred och skicka sms tyst? Då vaknade jag och var nojig och tänkte att jag skulle skicka sms till honom, men jag var ju inte kidnappad på riktigt. Tänk om han hade trott det och verkligen skickat en polis eller nått haha. Men sen insåg jag att jag var hemma och var sjuk, så jag skickade inget. Sjuka drömmar man kan ha!




KRAM

JAG KAN BLI FRISK!!

Haj!

Mår fortfarande inte bra. Funderar på att sjuka mig i morgon. Kan inte jobba om jag mår så här. Men ena sekunden är det bara snor och ont i halsen, nästa har jag feber. Kanske borde vänta ett par dagar till alltså. Vila ut och äta bra. På tal om att äta, så är jag hungrig hela tiden och kan äta jättemycket. Som i söndags när vi åt pizza. När pizzan var uppäten, så var jag mer hungrig. Det har nog aldrig hänt.

Får nog slänga lite mineralsmink i fejjan och gå ut och handla lite mat i alla fall. Äter ensam ikväll. Orkar knappt laga mat just nu, men vad gör man inte för att bli kry?

Valvaka inatt...någon som ska följa det?

KRAM


Jaha, då har man blivit sjuk.


Vaknade igår med jätteont i halsen. Trodde det var en morgongrej och skulle gå över under dagen, men tji fick jag. Låg och mös och sov i soffan. Senare vid fem-tiden, så fick jag jätteont i kroppen och frös. Tog en värktablett och sen svettades jag. Det var inte roligt. O åkte och köpte pizza. Jag åt hela pizzan och var knappt mätt efter det. Det har aldrig hänt förr. Men så fort vi ätit, så somnade jag i två timmar. Sen vaknade jag en stund och drack te och somnade igen. Så höll jag på till elva-tiden, sen gick jag och la mig på riktigt i sängen. Även om jag sovit största delen av dagen, så sov jag hela natten. Behövde nog det. Mår fortfarande inte bra. Det går lite upp och ner. Är inte så sugen på att hitta på nått alls. Har i alla fall gjort frukost och ätit. Hoppas att det ska hjälpa mig bli frisk igen. Behöver gå och handla lite mat, så jag har nått att äta nu när jag mår dåligt, men orkar inte just nu. Är inte sugen på nått speciellt heller, vet bara att jag måste äta och äter vad som för att kroppen ska kunna läka mig.
Jobbar inte förrän onsdag. Hoppas jag är frisk tills dess i alla fall...

Tacka vet jag sängen och te.

KRAM


Lördag kväll

Hej svej!

Snart ska jag väcka O så att han kan göra sig i ordning för ikväll när vi ska till slagt och se Björn Gustavsson. Först ska vi till T-bone (igen) för att äta med syrran och hennes pojkvän och hans kompis med sin flickvän. Det ska bli gott och gemytligt =)

Fy vad trötta vi är idag. Blev sent igår. O var på personalfest igår och jag bastade hos hans föräldrar. Det var jättemysigt. Sen satt vi och tittade lite på tv och skrattade lite. Boston Tea Party är helt galet. Lite för många fula ord kan jag ju tycka, men så är det ju nu för tiden. "Dagens ungdomar...". Nu lät jag inte så gammal He...he.........he!

Nu är han vaken och jag ska göra mig i ordning i håret.

KRAM

RSS 2.0