Á la Taina

Vad skönt...har varit ute och gått en lång runda ner till hamnen med Taina och Nelson nu på dagen. Var helt slut på vägen hem. Vi gick i snigelfart, kändes nästan som vi gick baklänges.

Tvätten går bra. Jag har lagt i 2 tvättar till och om en halvtimme måste jag lämna tvättrummet. Får ha torkrummen en timme efter det, men allt kommer inte få plats och på så sätt inte torka. Har tvättat 6 tvättar idag. Har egentligen 5 tvättar kvar. Men skönt att mycket är klart redan. Har ny tvättid på tisdag. Kanske blir klar med tvätten då? Får hoppas!

Har varit lite duktig med mat idag i alla fall. Ätit två gånger redan. Ska testa ny teknik. Á la Taina, som jag skrev om igår. Vi skulle ju byta diet. Fast det är mest jag som gör det hehe. Är lite sugen på choklad just nu och det är störigt eftersom vi har så mycket godis hemma. Överallt nästan. Jag kan sträcka ut min arm och så tar jag på godis hahaha. Tragiskt. Ska köpa hem lite äpplen och bananer och lägga lite varstans. Tråkigt när det ruttnar bara. Så hittar man det ett halvår senare någonstans (Nä, vi städar ALDRIG....jooo).

KRAM

Frisk luft och motion

Hej!

Idag har jag vaknat för första gången på länge utan huvudvärk. Så himla skönt. Jag tror det beror på att jag och Taina var ute och gick en lång runda ner till stranden igår. Sen att vi tränade lite på deras gym. Frisk luft och motion är alltid positivt. Ätit frukost har jag också. Havregrynsgröt. Jag och Taina sa igår att vi skulle byta diet som de gör på tv. Men hon var inte så förtjust i att äta godis hela dagarna och jag vill inte äta morötter och knäckebröd haha. Fast hon startade det fint igår med Pizza. Det hade jag lätt valt. Ska ut och gå om en stund med henne och Nelson (Hunden) igen. Ska bli skönt. Det är superkallt ute, så jag får ta på mig varmt. Ska hitta ett par skor jag kan ha också, eftersom mina andra läcker in vatten bara man går på gräs.

Annars tvättar jag idag. Vi har inga kläder kvar. Ska bli skönt att ha det gjort. Skulle varit uppe kl 7 och gjort det, men vaknade sent och ingen hade tagit min tid, så jag kan tvätta 4 timmar i alla fall.

Oooo...har redan kommit på vilka skor jag ska ha. Haha, mina gamla adidas goodyear. =) De håller ju fortfarande och läcker inte in, vad jag kommer ihåg. Nu ska jag bara hitta dem...

KRAM

Sex and the city.

Nu har jag sett alla "sex and the city" avsnitt som finns. Det tog ett tag, och det var det värt. Hade ju sett de flesta innan, men nu blev allt mer sammanhängande. Har sett filmen 2 gånger också. Den är underbar.
Ska lämna tillbaka boxen till Milla också nu bara. Om jag kan slita mig från den. =) Den är ju så söt. En shoebox.



Funderar på att ta mig till tippen idag. Gjorde ju inte det igår. Men jag orkar inte. Trött på att åka till tippen. Sen var jag i tvättstugan eftersom vår tvättmaskin inte kan kopplas in nu och det finns bara en tid kl 7 imorgon bitti. Vem är uppe så tidigt? Jag kommer knappt upp kl 9 när jag ställer klockan. Men man får väl ta tag i det nu. Har ju inga normala kläder att ta på mig!

Nä, ska ta och sortera lite tvätt nu då. Sen är det lite städning i sovrummet som gäller.

KRAM


Byggda naglar

Haj!

Naglarna blev bra idag. Lagade tre av Saras och sen byggde jag hennes kompis Emmas naglar. De blev jättebra tyckte jag själv. Hoppas hon också tyckte det. Hon skulle hem nu och granska dem lite. Hehe. Men hon sa att hon tyckte de blev bra. Då får jag lita på det. =)

Imorgon kommer nog pappa förbi och ska hjälpa mig att koppla in tvättmaskinen. Så jag äntligen kan tvätta lite hemma. Så jag slipper att ta på mig skor och jacka (och kanske ett paraply) och behöva gå ut och frysa ihjäl och få tvätten blöt igen i regnet. För det orkar jag inte nu i alla fall!

Nu ska jag äta mat, för man blir hungrig av att bygga naglar hehe!

KRAM

Bygga naglar idag...

Halloj!

Idag är det nagelbyggning som gäller. Syrran kommer kl 4 och hennes kompis Emma kommer kl 6 ungefär.
Innan det ska jag till tippen och plocka undan lite skit. Vi har gigantiskt mycket tvätt och jag tänkte snylta på pappas och mammas tvättmaskin imorgon. Får se hur det blir. Man har alltid en del att göra hemma, så jag får se om jag kanske får tag i en tvättid här. Annars vill jag ju ändå träffa farmor och pappa.
Nu ska jag plocka undan frukosten och duscha.
Ha en bra dag!

KRAM

Klaga? Jag? Aldrig!

Jag blir så trött på att klaga på allt.
På att höra andra klaga dessutom.
Hur/när/varför blev man så bitter och sur på allt?

Varför klagar man på att man har ett jobb att komma till?
På att man tjänar pengar om dagarna?
På pojkvännen, som älskar en fast man kommer hem med dåligt humör och klagar?
På vädret, som skiter mest i vad jag anser?

Varför klagar man när man har så mycket att vara tacksam för? Men varför ska man samtidigt känna tacksamhet för något som man haft/fått sen barnsben? Något som är normalt för en? "Tänk på fattiga barn", vad hjälper det?

Nä, fy fan vad livet är orättvist! Jag vill inte ha blåsan på tungan! Nu ska jag lägga mig ner under mitt varma och gosiga täcke och titta lite på mina favvis-serier, somna inne i min lägenhet, bredvid den jag älskar, för att sedan vakna och klaga lite på att jag inte vill jobba. "Mer fattighet till barnen"!

KRAM

(Ironi, mina vänner....ironi)

Var är min andra sko?





Skolös...var är den?



Inte utanför badrummet...



Inte innanför dörren...



Och inte i köket....

Botta...=(

IKEA nästa!

Hej!

Idag har jag faktiskt fullt upp. Ska till IKEA om en stund. Vill ha lite nytt till vardagsrummet nu när soffan kommit. Sen ska jag hem och fixa vardagsrummet till ikväll. Städa och plocka och fixa gardinerna. Efter det ska jag tvätta 15-19. Har massor av tvätt. Allt kommer inte bli klart, men det kan man ju skita i. Får dela upp det. Sen ikväll om O kommer hem i tid, kanske vi bjuder hem vårt par på lite mys i nya soffan. Får se vad som händer.

MINA VÄNNER...är det någon som vill passa en katt mellan 18 Januari till 24 Mars? 2½ månad alltså. Det är min kära vän Lee som ska ut och resa och utbilda sig, men måste ha någon som kan passa katten under tiden. Det är en gullig flicka, Micha heter hon. 2 år. Hon är steriliserad och rumsren. Bra sällskap en tid. =)
Let me know. Eller Lee på hennes blogg: www.gemigenalvedon.blogg.se.

Gotta go
KRAM

Nu har soffan kommit...

...och den var så stor, så vi fick inte in den i lägenheten, utan var tvungna att plocka isär fönstret och ta soffan den vägen. Det hade aldrig gått utan svärfar. Men nu är den inne. Har precis öppnat båda paketen och tagit ut delarna. Ser ut som att vi fått fel fötter till den, men vi får se sen när vi pillat lite mer.

O är och jobbar nu och jag tänkte fixa mat till mig själv. Men jag har inte alls tänkt på det och inte förberett något. Så det blir nog mackor. Orkar ju inte fixa värsta middagen när jag bara ska äta själv. Förmodligen kommer vi ju äta med vårt andra par i helgen, så då får man laga till alla =) hehe...!! Eller så kommer man hem till lagad mat efter jobbet. Det hade varit jättemycket bättre hahaha!

KRAM

Soffan kommer idag =)

Hej!

Sandras naglar blev bra igår. Funderar på att göra mina också nu. Fast idag har jag nog inte tid.
Vaknade så sent. Ska städa lite, eftersom vi får vår nya soffa idag. Ska bli najs. Jobbigt att vara sofflösa. Nu ska vi bara ha ett bord och en matta också. Sen är vi nästan färdiga med vardagsrummet. Sen är det ju alltid lite småprylar som ska piffa upp stället. Men det kommer med tiden. Har fortfarande inte bestämt oss för en färg vi ska ha. Jag vill inte ha grönt och O vill inte ha lila. Micke och Camilla ska ha rött och då vill inte vi ha det. Orange hatar jag. Blått blir för kallt när man ändå har svart och vitt. Försökt med Rosa, men det går inte när det gäller killar. Det blir för tjejigt bland alla tekniska prylar där inne haha.

Nä, nu är det duschtime..!!

KRAM

Bra, hemligt!

Hej!

Har haft världens ondaste och ihålligaste huvudvärker idag (natt, gårkväll). Tänkte att jag inte skulle ta huvudvärkstablett, men jag visste att jag inte skulle orka med att träffa Sandra om jag inte gjorde det, så jag fick ju ta en ändå.
Ledig fyra dagar nu. Inne på dag två. Ska snart bege mig iväg till Sandra. Ska bygga hennes naglar och umgås lite.
Byggde Emmas naglar igår. De blev korta. Eller ja, hon ville ju ha dem så. Hon är egentligen en bitare, men nu hoppas jag att hon håller sig borta. Jag sa till hennes sambo att han skulle se till att hon inte pillade eller bet eller rev på naglarna. Sen får ju inte Emma glömma att säga till honom att hon inte får diska med de nya naglarna ;)

Jag köpte den nyaste elektriska nagelfilen som Robin hade på sitt jobb. Den är najs. Testade den för första gången igår på Emma. Gick inte direkt snabbare än att köra det manuellt, men jag tror att det är för att man inte lärt sig den än. Det kommer nog efter några gånger, när man vet hur man ska hantera den. Får se om jag kanske t o m är bättre idag när jag ska använda den på Sandra. Övning ger färdighet.

Fick lönespecifikationen idag. Får mer än jag trodde i lön. Det är alltid en trevlig överraskning.
På tal om saker från posten och överraskning, så fick jag mina hudvårdsvätskor från Dermalogica igår. Eller egentligen förrigår, men kunde inte hämta ut dem förrän igår. Det gick hyffsat snabbt tyckte jag. Från det jag beställde dem tills jag fick dem. Vet inte vad jag tycker om dem än. Har bara använt dem två gånger. Man ska ju helst testa hudvårdsprodukter i minst 4 månader innan det verkligen ger resultat. Så jag återkommer om dem helt enkelt!

Nu måste jag kila. Sandra har slutat jobba och ska få lite massage innan jag kommer. Vad skönt det hade varit. Speciellt i axlarna. Går och spänner mig hela tiden! Får sluta med det!

KRAM

Helg-förhållande! =)

Hej!

Herre Jesus vad jag är uttråkad nu. Har haft en myshelg. Varit med Micke och Camilla. Killarna har spelat tv-spel medans vi girls har haft "sex and the city"-maraton. I går (Lördags) var vi ute och åt på T-bone i Malmö. Det ligger vid Davidshall och maten där är jättegod och det är jättemysigt där inne och personalen är trevlig. Har ätit där innan, så vi blev sugna på att gå dit igen. Nu längtar jag till nästa gång vi ska dit. SÅ gott är det.

Annars har jag inte gjort mycket i helgen. Jobbade kväll i Fredags. Pizza och tv när jag kom hem till mina älsklingar. Vi praktiskt taget bor med Micke och Camilla nu. =) Det är jättekul. Man kan vara sig själv med dem. Jag och Camilla ligger i sängen och tittar på tv och somnar om vartannat. Snackar lite och kollar upp saker.

Jag har varit jättetrött idag. Inte orkat göra någonting, så nu är jag uttråkad. Vill göra massor, men nu är det för sent. Måste ju sova snart för att jag ska jobba imorgon. Nåja, det kommer fler dagar!

KRAM

PLUGGA PLUGGA PLUGGA

Åhh, vad jag är sugen på att gå den utbildningen jag snackat om. Ingen som vill skänka 136 000 kr till mig?
Den låter jättebra. De vill t o m att jag ska gå dit, så de får träffa mig och så de kan se vad jag är för "typ" haha (mina ord, inte deras). Och så att jag får titta och känna hur där är. Det är ju bra.

Men jag vet inte var jag ska få pengarna ifrån. Hur klarar sig de som går den utbildningen? Var får de sina pengar ifrån? Inte bara till utbildningen, för det kan man låna, men till att äta och bo under tiden man pluggar? Förstår det inte!!

VILL HA NU

Nu har jag beställt mina nya hudprodukter från Dermalogica. Skönt det ska bli när jag får dem. Beställde dem från visageonline.se. Vill ha dem NU! Men måste vänta.

Har kollat upp massor med utbildningen. Skickat massa Mail (telefonskräck ni vet) och fått tillbaka vissa. Så det är skönt att få mer information! Tänker en del på ekonomin om jag ska plugga. Får hoppas att det löser sig. Ska höra mig för lite där också.

Skönt att få något gjort idag. Fast jag bara ligger i sängen och tar hand om papperssaker.
Skulle till tippen. Men det är sååå boring. O kommer bli sur på mig. Fast det är hans saker som ska slängas. Ska tvätta kl 15 också. (tror det var idag i alla fall). Skrev också upp "träna" på dagsschemat, men det blir nog inget av det. Frågade Lee om hon ville träna på dagen när jag ändå är ledig och inte ska tvätta, men hon hade redan bokat på kvällen. Sen har jag messat Camilla om hon vill ut och gå en lång runda ikväll, men hon har inte svarat. Funderar på att gå hem till henne när hon slutat och tvinga henne istället. För jag vet om att hon kommer tycka det är bra efteråt, men just då kommer hon nog vilja slå mig. Hehe! Solly gumman! =)

KRAM 

Utbildning?

Usch vad dålig jag är på att uppdatera.

Har känt att jag vill säga mycket de senaste dagarna, men inte varit så kry och inte inspirerad till att skriva.

Jag slutar på Cubus den sista November. Det känns jättekonstigt. Vill inte, men ändå kan jag inte stanna!
Har funderat mycket på vad jag vill göra. Vill kunna tjäna en del pengar samtidigt som jag vill trivas på mitt jobb. Har kommit fram till att jag fortfarande inte släppt tanken på att bli frisör. Så jag är jättesugen på det. Har kollat upp möjligheterna och jag tycker Leep school of hair verkar bra. Det är bara pengarna som är problemet nu. Men det kanske inte blir något problem. Vi får se vad som händer. Ska ringa runt lite och höra mig för idag. Någon som gått den utbildningen som vill ge mig lite råd?

Nu de senaste dagarna har jag fått jättemycket acne. Vet inte vad det beror på. Är ju inte jättenyttig, men det har jag inte varit på flera år. Sen är jag nog lite stressad och orolig över vad som händer med jobb och så när jag snart ska sluta. Kollade upp massa produkter igår och kommit fram till att jag nog ska prova dermalogicas sortiment. Har hört mycket bra om dem. Nästan inget dåligt. Så vi får se hur bra de är helt enkelt.



KRAM


Massa jobbsnack hela tiden...boring!

Haj!

Vaknade med ont i halsen och stopp i näsan. Kände att jag börjar må sämre för varje dag, så tänkte att jag kanske borde sjuka mig (till i helgen). Måste göra det i tid nämligen, så att de är förberedda med extrapersonal (så kan man säga i fall att jag inte mår bra, så kan de komma in, men sätt inte upp dem på schemat än). Men tänkte "Nä, jag skiter i om jag får feber, för jag behöver pengarna". Och det var ändå bra, för chefen är sjuk, så jag ska öppna för henne imorgon och hon har ju då ringt in Micke som kan jobba för henne. Så nu har jag nästan inget val än att gå även om jag vaknar imorgon och har feber och "håller på att döööö".

Så idag har jag snackat med MaPa i telefon och så har jag börjat tvätta (koppla in tvättmaskinen någon gång, så jag slipper springa mellan husen och hålla tider). Mellan tvättningar, har jag träffat O´s syster och hennes två barn på lekplatsen och snackat lite skit. Vädret är underbart. Soligt och varmt.

Ikväll ska jag försöka mig på en potatisgratäng som pappa brukar göra. Jättegod. Hoppas jag lyckas.
Sen är det nog myskväll med O om han har tid (Företag ni vet...). Ska köpa lite godis och se ifall jag kan hitta någon bra film att se.

Sen är det som sagt jobb i helgen!

Har insett att jag snackar mycket jobb hela tiden, men så blir det ju när det är en stor del av ens liv. Men det blir nog lite tråkigt när man inte känner människorna eller vet hur det är att jobba där!

Nä, nu ska jag nog äta.

KRAM

VIP-kvällen...


Yes!
Hade VIP-kväll igår. Blev mer lyckad än jag trodde faktiskt! Kom mycket folk. Goodie-bagsen tog slut snabbt som in i. Tiden gick fort också. Det var skönt!

Idag är det jobb mellan 12 och 20.15. Chefen är sjuk, så jag har tagit hennes tid. Kunde det inte varit en dag när hon jobbar öppning till 15 eller 17? Det hade varit skönt. Eftersom jag har stäningningar till 95%.
Men det ska nog gå det också.

Lisa som varit mammaledig har kommit tillbaka och kosmetikavdelningen är egentligen hennes, så hon ska få tillbaka den nu. Jag ska antingen ha underkläder eller Twinkle & Pnuts (1-6 år) eller Mohini (baby). Vill nog helst ha Twinkle och Pnuts. Kan ta Baby också om ingen annan ändå ska ha den! Så slipper de andra tänka på den. Men jag tror ändå Lina vill ha mig på Underkläders avdelningen! Får se vad som händer!

Imorgon ska jag försöka mig på att laga potatisgratäng. Har inte direkt lyckats de andra gångerna, men måste prova tills jag kan det. Kan ju alltid laga pasta vid sidan om ifall gratängen inte skulle lyckas haha! Ska snacka med pappa först om hur han gör sin! Den är förbannat god.

Annars ska jag tvätta imorgon faktiskt. Ska bli skönt! (Har glömt fota vår tvätthög Sandra, men det är inget att se egentligen!)

Micke och Milla var på Cubus igår och tittade förbi. Vi halvbestämde att vi skulle träffas i helgen om Mr Right kunde. Snackade lite med honom och kom fram till att vi får se då, för han är rätt upptagen hela tiden. =( Men om han ändå ska jobba, så kan ju jag leka med dem. =)

Nu ska jag läsa mina favvobloggar.
Ha en bra dag!

KRAM

Håret blev bra!

YES!

Jag har fixat håret och jag är supernöjd. Gjorde endast några få slingor längst uppe på huvudet, men nu är allt blont mer eller mindre. Ser också fylligare ut eftersom det är lite olika nyanser på det. Jag är kanonnöjd helt enkelt!

Idag är det VIP-kväll. Glöm inte att dyka upp kl 20.

KRAM

Kris i Håret

Hej!

Nu är jag i desperat behov att fixa mitt hår. Det är inte alls "jag". Varför lyssnade jag inte på min frisör JANNICA? Hon hade ju rätt från början. Åhhh....bajs. Ska lämna sånt till personer som kan sitt skit! Hon sa att jag borde ha blonda slingor som vanligt och jag ville testa nått nytt som jag inte alls passar i från början. Kunde ju dock berättat att jag brukar få grönt hår när man färgar mitt mörkare, men det tänkte jag inte alls på. Så det blev ju grönt. Men hon räddade det ändå. Men nu känner jag att jag vill vara blondare ändå. Men det är inte säkert att det går. Väntar på att Jannica ska ringa, så vi kan diskutera hur vi ska göra. Om jag ska fixa det idag, eller om jag ska vänta tills håret blivit mer urtvättat, så det inte blir fel igen och mer slitet. Hon färgade mitt hår tre gånger ju.

Okej, nu har jag snackat med henne och fan...Jag ska i alla fall dit ikväll och så ska hon se vad hon kan göra med det. Varför är jag så velig? Vi får se vad det blir av det. Är bara rädd att det ska bli ännu värre nu. Gaaah...

Nu måste jag hoppa in i duschen, så jag inte kommer dit och luktar svett!

KRAM

VIP 8 Okt



Glöm inte att det är VIP - kväll på Cubus imorgon kl 20-22!

Center Syd Löddeköpinge!
(Våga inte gå någon annanstans)


Ni har 30 % (som personalrabatten) på ALLT i butiken!




KRAM




RSS 2.0